DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vreau sa achizitionez un logan, ma ajuta careva ?

tdan08
post 1 Dec 2008, 16:20
Post #31

JUST A MEMBER

Group: Members
From: B A C A U

un logan diesel cu aer conditionat si abs, costa in jur de 10500 euro. diferenta de bani dintre logan benzina si motorina poate ajunge si la 2000 euro. parerea mea e ca ce depaseste 10000 euro, deja te incadrezi la o masina straina, nu mai are rost sa te orientezi la logan. eu am salariu 30 mil si platesc 7 mil rata si tot mi-e greu. chiar daca e diesel sau benzina tot se cheltuiesc lunar cate 2-3 mil pe combustibil. cand roata se invarte automat inseamna si cheltuieli. si mai mereu mai gasesti cate ceva de pus pe ea. apoi nici sa mai vorbim de casco, revizii, anvelope vara-iarna, etc, etc.

--------------------
Ford Mondeo Renault Clio 2019
.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puiu82
post 1 Dec 2008, 17:00
Post #32

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@Ecko72t,intai te hotarasti ce masina vrei,in banii de care dispui.
Sfatul meu e sa nu iti iei una cheala si sa nu o iei prin leasing sau credit auto.
Chiar daca iesi un pic mai scump,fa un credit de nevoi personale si esti propietar cu drepturi depline din prima zi.
Fara imputerniciri de la firma de leasing pt. iesiri din tara sau in caz de accident,fara casco,rca si impozit platite ca o persoana juridica,fara casco si rca obligatoriu unde vrea firma de leasing sau banca......
Daca iti permiti o rata de cca 5-600 ron pe luna,ar trebui sa iei de la orice banca cca 10.000 euro(echivalent lei),DAR ATENTIE!! ,pe 10 ani.
Bafta!

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
slider2
post 1 Dec 2008, 17:19
Post #33

doar membru si atat

daca nu locuiesti in buc, consumul o sa fie mai mic. bine acum depinde si de oras, ca nu doar capitala e asa aglomerata. uite un exemplu ca sa iti faci o idee, am un prieten foarte bun cu o solenza 1.4, sta in bucuresti, si merge 90% urban, consum 10%. dar am si un unchi in alexandria (doar 5 semafoare in tot orasul), masina tot solenza 1.4 consum 7,5% iarna!!! daca orasul in care stai e liber si nu parcurgi drumuri foarte scurte, viteza medie a masinii se ridica si asta inseamna ca o sa iti scada consumul. la consumul pe care tu il spui pentru dieselul ala inseamna ca stai intr-un oras destul de liber, deci un benzinar nu ar consuma mult, iar diferenta intre consumul mediu ar inclina balanta spre motorul otto. ca sa iti faci o idee, daca stai intr-un oras destul de linistit si cu trafic mic, ia in considerare consumul mixt declarat de producator. daca iti iei masina noua, sa nu te sperii de consumul din perioada rodajului, o sa fie mult mai mare decat cel dat de producator, motorul masinii functionand in parametrii declarati undeva dupa 5000km parcursi, desi se zice la 1500km, dupa terminarea rodajului.
tdan08 are dreptate, vrei cam multe de la o masina. nici cea mai scumpa, nici cea mai ieftina, nu va fi ceea ce tu ceri. in principiu motoarele diesel pot fi in anumite cazuri mai problematice, avand componente ceva mai fragile. motoarele in 16v pe benzina, gen 1.4 sau 1.6, sunt niste motoare foarte bune, sunt destul de elastice, putand fi conduse si intr-un mod linistit pt a face economie, dar iti pot si asigura acceleratii, si cresteri de viteza atunci cand ai nevoie. eu am condus si 1.4 si 1.6 16v, daca mergi preponderent prin oras iti ajung cele 75 de martoage ale propulsorului de 1.4, daca faci drumuri mai dese si pe afara (sau pleci destul de des in vacanta), iti recomand un motor mai marisor. eu unul ti-am zis, o alegere foarte buna, mai ales din punct de vedere al propulsorului, (daca iei un sh) ar fi un clio/symbol cu 1.4 16v, sau diesel daca ti mortis, dar si acolo iti recomand dieselul de 85cp.

This post has been edited by slider2: 1 Dec 2008, 17:22

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
yanos
post 1 Dec 2008, 21:22
Post #34

Membru incepator

From: timisoara

Pai noi vorbim de logan si tu visezi la opel ?
'' Vreau sa achizitionez un logan, ma ajuta careva ?''

--------------------
dacia logan 2006 1,5 dci - tm 41 rad
+
Ecko72t
post 2 Dec 2008, 04:00
Post #35

Membru incepator

A fost doar o idee, slider2 a venit cu niste modele, si evident daca nu as cumpa una cat mai noua, la 7-8000 evident ca mi`ar conveni un opel din 2005 insa loganul e mai ushor de intretinut, si de aceea tot ma bate gandul la logan. ms

--------------------
dacia logan 2007 - HD 01 OVD
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th May 2025 - 02:33
Forum Renault