Alegeri 2008, cine castiga...noi pierdem sigur
![]() ![]() ![]() |
Alegeri 2008, cine castiga...noi pierdem sigur
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
EmoChief
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Macar ramane chief
![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate FirEmo ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
Macar ramane Fire
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
pacat de FireChief ...
|
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu sper ca nu se face
ca daca se face voi avea o mare deziluzie intelectuala ![]() cit despre vene ,emo,...sa fie la voi ![]() va fi pnl pdl sau deloc pdl nu se va alia cu pdl(sper ![]() ![]() alianta pdl psd e singurul mod in care base pierde alegerile...dracu il mai voteaza asa ca eu zic sa revenim la realitate ![]() ![]() QUOTE(FireChief @ 8 Dec 2008, 18:32) eu sunt gigel(pd-l) tu esti frusinica(psd) eu zic ...fetelor ....ma insor, imi caut nevasta tu vii si zici.... gigellllllll..... ![]() ![]() ![]() eu ....dupa o matura chibzuinta vazind cit esti de urita ![]() ![]() ![]() ![]() marshi fa ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 8 Dec 2008, 23:48 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, dar daca frumoasa Ileana(pnl) are prea multe fite si impresii in cap si Ildiko ofera prea putin (6%), merge si cu frusinica, ca decat fara ... mai bine cu una urata.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
din pacate...iar PNL poarta vina morala
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
Firechief esti in avion spre Australia?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
Nu ti rusine sa razi de-un om in doliu?
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
'ai de capu' și de zilele noastre! În sfârșit s-a refăcut feseneu'!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
caravasazica orice as fi votat ar fi iesit cu rahat. Prin urmare n-am votat
![]() @ady77: ![]() This post has been edited by Ov: 10 Dec 2008, 13:32 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bine ca n-am votat cu pedeleii - imi dadeam pumni in cap. Ce naspa cred ca se simt cei care au voatat PDL ca sa nu iasa PSD, iar acum...
LE: URÂT This post has been edited by Stefan: 10 Dec 2008, 13:34 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cam ce diferente se pot observa intre PDL si PSD?
Ca asemanari sunt, slava Domnului. LE Prin "diferente" rog a nu se intelege vrajelile debitate in diverse ocazii electorale. This post has been edited by vijelie: 10 Dec 2008, 13:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
INTREBAREA e: si cam ce diferente sunt intre oricare dintre partidele politice romanesti?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Serje |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Stefan o diferenta de initiale si ... cam atat, ca stanga si dreapta se modifica in functie de interese. This post has been edited by Serje: 10 Dec 2008, 13:40 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ov |
![]()
|
tineretul a votat: FSN
daca si acu' ziceti ca n-a fost alegerea tineretului ... ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
FC gata bagajele? Esti pe avion?
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Stolo premier... ma duc repede sa-mi scot euroii din cont, sa-i depozitez la ciorap sau in afara tarii. Ca vine criza si asta e in stare sa nationalizeze iar valuta. Curat premier de dreapta moncher.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
ady77 |
![]()
|
De data asta cel mai bine au iesit aia de n-au votat
![]() |
--------------------
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si aia care au votat cu PNL-ul?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 04:57 |