Alegeri 2008, cine castiga...noi pierdem sigur
![]() ![]() ![]() |
Alegeri 2008, cine castiga...noi pierdem sigur
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu, de fapt reprezinta interesele Ungariei, care vrea sa ne fure Ardealul si apoi Tara Romaneasca si Moldova
![]() ![]() ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(theundertaker @ 2 Dec 2008, 11:57) ... Banii contribuabililor merg toti pe chefuri saptamanale la sediul UDMR in oras se lucreaza doar pe strazile unde stau ei, iar unde stau romanii e noroi pana-n gat.....si cate si mai cate... De unde aparusi si matale pui de dac, cu origine sanatoasa 100%? Ia-l de mana pe xenofobul ala si mergeti amandoi la Vadim Tudor, sa-l consoloati, ca iredentistii i-au masluit voturile, si au intrat doar asa de-al dracu in parlament sa sfartece trupul tarisoarei asteia oropsite. This post has been edited by radian: 2 Dec 2008, 12:07 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Nu iti permit sa ma faci xenofob. Te rog inca o data sa pastrezi nivelul civilizat al acestei discutii intrucat atacurile la persoana sunt interzise pe acest forum.
Eu mi-am exprimat punctul de vedere si nu te-am lezat in nici un fel! |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar nu radian te-a facut xenofob, te-ai facut singur prin ideile pe care le exprimi. Ia pune mana pe Dex sa vezi singur daca te incadrezi in definitia termenului de xenofob.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, iaca, sa-ti fac in ciuda: ESTI XENOFOB!
Ai descoperit si tu acum gaura la macaroana. VC Tudor a umplut o troaca de laturi cu balele care i-au curs la gura in legatura cu "Asociatia culturala"... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu v-am spus ca ungurii e de vina
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu as prefera unguroaicele... sincer...
Ma distreaza astia care se dau mari patrioti si care nu cunosc nici macar un maghiar, nu au habar cu ce se mananca. De obicei se agita mai tare aia care n-au nici o tangenta cu ungurii.Aia care nu au intalnit in viata lor un ungur. Si mai si vorbesc aiurea.... De ce nu intrebati fratilor pe aia care traiesc cu ungurii... pe aia care au colegi, prieteni, rude prin alianta, unguri. V-ati trezit si voi sa vorbiti din lipsa de ocupatie... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Daca iti plac asa mult [... sters de moderator (os). Read-Only 3 ore, poate se mai gindeste cum trebuiesc privite avertismentele - cu placere si mai mult daca o sa fie cazul]
Attached thumbnail(s) eu.JPG ( Size: 251.97k ) Number of downloads: 51 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Poate ar fi bine sa punem un ungur ministru la Transporturi, doar asa sa reusim sa mai facem niste autostrazi!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
Le face, dar in ungaria
|
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
Alydor |
![]()
|
@thunder... ar fi bine sa pastrezi un ton civilizat. ca nu iti strica
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
'Ungurul ala din Petrosani' nu e ungur, si daca ar fi, tot roman e pana la urma, ca doar asa scrie in buletin la toti 'ungurii' pe care nu-i suferi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
asta e mai greu de inteles pentru unii... ca daca sunt de alta nationalitate sunt cetateni romani...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ionut.tanase |
![]()
|
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Alydor |
![]()
|
radian te cita doar pe tine...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
radian |
![]()
|
QUOTE(argon @ 2 Dec 2008, 12:46) 'Ungurul ala din Petrosani' nu e ungur, si daca ar fi, tot roman e pana la urma, ca doar asa scrie in buletin la toti 'ungurii' pe care nu-i suferi. Bre coane ma jignesti, se poate... Sunt 50% maghiar - 50% oltean! Dar pentru unii, asa mai xenofobi de felul lor, exista romani adevarati si romani de rang inferior. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
auleo, te scot din lista
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(theundertaker @ 2 Dec 2008, 12:44) Stii care e diferenta? In Ungaria am vazut lucrandu-se la autostrada si duminica, in Romania nici in cursul saptamanii (pe DN, ca de autostrazi ducem lipsa!) Ideal ar fi fost ca o data cu PRM sa iasa din parlament si UDMR ca sa scapam de psihozele nationaliste si a unora si a altora! Ungurii nu sunt mai cu mot decat romanii, pur si simplu sunt mai constienti de propriile interese si stiu sa si le urmareasca. Este slabiciunea noastra ca le creeam conjunctura favorabila sa si le puna in practica. Nici eu nu sunt de acord cu folosirea limbii maghiare in administratie, limba oficiala a statului roman este romana si ar trebui impusa folosirea sa obligatorie. Dar stii cum se spune, nu este prost cine cere, este prost cine da. Daca noi nu suntem in stare sa ne urmarim si sa ne aparam interesele noi suntem vinovati nu UDMR. |
--------------------
No
Reno
|
|
Alydor |
![]()
|
sunt curios cat la suta e roman din el... nu ce zice... pe acte...
daca o sa stai de vorba cu un maghiar din romania o sa auzi urmatoarele : atata timp cat traiesc in romania si mananc paine romanieasca mi se pare normal sa fiu considerat roman si sa mi se vorbeasca in romaneste... Nu o data am auzit asta de al ungurii care traiesc in romania... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 2 Dec 2008, 13:04 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Garett |
![]()
|
Sunt curios cati pot spune cu mana pe inima ca sunt 100% romani puri din Traian si Decebal!
|
--------------------
No
Reno
|
|
argon |
![]()
|
omul sfinteste locul, nu invers.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
asta sa i-o spui "iredentistului" de radian
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Dec 2008, 12:59) QUOTE(argon @ 2 Dec 2008, 13:00) Din care lista, lista neaga? ![]() ![]() ![]() Si eu sunt pe jumatate oltean scoate-ma si pe mine din lista neagra ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>2 Dec 2008, 13:09:</span> QUOTE(Garett @ 2 Dec 2008, 13:04) Suntem popor de gay ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 2 Dec 2008, 13:10 |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
Intrebare: Daca Radian este 50-50 inseamna ca vrea sa ne ia si Oltenia, nu numai Ardealul?
![]() @Radian: Joking man, peace! This post has been edited by Garett: 2 Dec 2008, 13:10 |
--------------------
No
Reno
|
|
argon |
![]()
|
cine-i radian?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Alydor @ 2 Dec 2008, 11:02) sunt curios cat la suta e roman din el... nu ce zice... pe acte... daca o sa stai de vorba cu un maghiar din romania o sa auzi urmatoarele : atata timp cat traiesc in romania si mananc paine romanieasca mi se pare normal sa fiu considerat roman si sa mi se vorbeasca in romaneste... Nu o data am auzit asta de al ungurii care traiesc in romania... Suma respectelor, Alydor Permite-mi sa ![]() ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Alydor |
![]()
|
ala care are la avatar o blonda
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:48 |