Cea mai tare dacie !
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cea mai tare dacie !
EinarN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Dacia SUV???? Cand intra in productie? Vreau 2-3
![]() |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
d-e u-nde s-tii t-u c-a n-u v-a f-i sch-imbata -?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 15 Nov 2008, 22:12) Pt. ca atīta inventivitate la oamenii de rīnd nu vei īntīlni īn veci nici unde. Gīndestete ca cel ce a pus dacia aia cu 3 axe pe picioare, a facut-o asa cum a facut-o e un om simplu de la tara cu scule simple ce are pe acolo si nu un scolat tunist ce umbla de la un tuning meeting la celalalt sa se inspire si asta este ceva deosebit. Sa sti ca oamenii cei mai simpli au cele mai multe talente ascunse. Unii nici ei nu stiu ce sīnt īn stare. |
-------------------- |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu nu cred ca e mai greu sa faci ceva dupa ghicite, fara sa tii cont de nimic, decat sa faci ceva calculat samd...
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
EinarN |
![]()
|
Asta-i o īncrucisare īntr-e LASTUN / MAHINDRA / DACIE PickUp / Albie de porci atasata / HOT ROD
-------------------- |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Misto MANTA... Avantajul e ca ai loc sa pui un motor cu 10 cilindrii in linie stil 1920
![]() This post has been edited by Executron: 18 Nov 2008, 00:54 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
S-a vorbit atat si atat de mult de acel batranel cu dacia lui.... Din partea mea tot respectul si nu mai carcotiti atat ... ganditi-va la cateva aspecte... ce situatie materiala crede-ti ca are acel om, ce scule are, si in ce situatii a lucrat la acea masina, cu scule net inferioare fata de ce se folosesc in fabrici si totusi iata ce a putut face.... Voi .. astia de pe forum ... daca luati un ciocan si o nicovala nici o bara de spate nu cred ca puteti sa indreptati(nu generalizez....) dar sa puneti un motor si inca 2 roti ... si nu intr-un service cu cine stie ce doatari ... intr-un sat amarat din Romania in cine stie ce hambar.... ganditi-va ca acel batranel chiar are ceva cunostinte in domeniu de a putut face acel lucru... Eu il laud pentru efortul depus....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:22 |