Da' eu ce ASPIRATOR si MASINA DE SPALAT sa-mi iau?, Sunt de totului buimacit...
![]() ![]() ![]() |
Da' eu ce ASPIRATOR si MASINA DE SPALAT sa-mi iau?, Sunt de totului buimacit...
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
aspirator :electroarges pt uz industrial:) sa vezi diferenta:)
masina de spalat:arctic:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
whirlpool masina de spalat..cele mai klumea
si aspirator...vezi si tu cva bun..un lg....electrlux....sau ce mai e pe acolo |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
solenza_scala |
![]()
|
am auzit ca whirlpool se face prin turcia... la fel ca ARCTIC... si ca s-a cam nasolit. De-aia m-am uitat pe la indesit
This post has been edited by solenza_scala: 29 Nov 2008, 23:11 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
de ce cheltui mah lichiditatile?...ca e criza...
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Criza e mereu... in stilul asta ramane omul cu masina si cu rufele murdare.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 29 Nov 2008, 22:46) Ca sa citez un om celebru: ,, Am vazut de toate si nimic". La aspiratoare as merge pe doua directii: 1. unul ieftin, la 100 ron, de unica folosinta 2. unul la pret mediu: 300-400 ron, de durata medie La masini de spalat am un model in minte: de la indesit unul cu usa deasupra, fara display la 1000 rpm. Voi ce ziceti...???? In privinta aspiratorului: daca vrei sa aspiri o singura data, ia unul de unica folosinta ![]() Eu am de vreo 4-5 ani un Samsung care a avut un pret mediu si n-am avut nicio problema cu el. Masina de spalat: cele cu incarcare verticala ocupa mai putin spatiu si sunt mai echilibrate. Cele cu incarcare frontala sunt mai ieftine. Whirlpool e(ra) o marca buna, habar n-am unde sunt fabricate dar am doua in familie si de 5 respectiv 3 ani merg fara probleme. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
am o masina whirlpool de 9 ani de zile....n-are nici pe naiba
la celalalt apartament mai e una ..dar nush ce firma e...daca o scriu bine..ar fi Luxor.... aspirator....am mers pe LG-uri..si nu pot sa ma plang(desi majoritatea firmelor produc asp bune) si AC tot whirlpool am...si la fel...f bun.... acum vei lua si in functie de buget.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Whirlpool cu incarcare pe sus am de vreo 5, 6 ani, si maica-mea de vreo 4. Ambele functioneaza ireprosabil.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Whirlpool cu incarcare pe sus (se fabrica in slovacia, stiu pt ca mi-am cumparat in primavara). Mai este Electrolux la fel, numai ca sunt mai scumpe.
Iar la aspiratoare orice, numai sa aiba putere mare (uita-te mai ales la putere in perie, la cele care este scrisa, oricum iti vei putea da seama dupa puterea aspiratorului, la cele care nu au specificata putere in perie). |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Criza mare,monser...matura si troaca...
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Daewoo Z cu incarcare pe sus.Daia cu bule de aer,o am de putin peste 10 ani,era cea mai tare atunci cu dysplay digital cu multe programe .bule de aer perna de aer la cuva
![]() This post has been edited by C@talin: 30 Nov 2008, 09:38 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
ariston cu incarcare verticala vezi ca mai sunt promotii in supermarket-uri unde poti beneficia de o reducere de 20%daca duci o masina veche la schimb!
Aspirator Samsung |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
nu spune nimeni ca masinile de spalat Whirlpool sunt proaste, doar ca indesit sunt mult mai bune, eu iti recomand indesit (am si Whirlpool si indesit) la 1200rot/min, indesitul scoate hainele aproape uscate (vara le intinzi 2 ore la soare si poti asa le imbraci) si mi se pare ca le si flostomoceste mai bine (le spala mai sarguincios)
oricum tu hotarasti si in functie de buget neaparat sa fie clasa energetica A+, consum cat mai mic de apa, turatii cat mai multe, programe de prespalare si spalare cat mai diversificate |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Whirlpool si eu am de mai mult de 6 ani si merge ireprosabil, dar de astea noi stiam ca se fac in turcia, dar daca Silviu zice ca se fac in slovacia... mai merge
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Aspirator - Zelmer a fost o surpriza placuta, se descurca excelent (model Wodnik Trio, cu functie de spalare).
Masina de spalat - Indesit sau Whirlpool, sau, daca vrei calitate si nu te uiti la pret, Miele. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ia nene BEKO
![]() ![]() ![]() la aspirator nu stiu ce sa zic eu am un FIRST de vreo 2 ani si merge de rupe, cu sac textil... eu iti recomand cu filtrare in apa ca nu mai iese praf in casa sau cu filtrare in apa dar si cu spalare(urmatoarea achizitie) |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cu alte cuvinte, ia-ti ce masina de spalat iti face tie cu ochiul, toate is bune...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu am 2 masini de spalat, Bosch si Siemens si un aspirator cu sac AEG .
Bosch-ul spala de 2 ani, zi de zi, uneori si de 3 ori/zi. (e silentioasa si nu topaie) Siemens nu am folosit-o niciodata (zic asta pentru ca nu stiu ce face, nu ca as dori sa o vand, primita cadou) AEG, la maxim, nu pot aspira, trebuie sa tina cineva covorul. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 1 Dec 2008, 12:50 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ia unul puternic, de firma si neaparat cu comanda pe maner si putere reglabila.
30 Nov 2008, 21:48: Masina de spalat sa aiba minim 1200 rpm si sa aiba garantie cat mai mare si in caz de probleme cei de la service sa se deplaseze la tine acasa si nu invers. This post has been edited by Jack Daniel's: 30 Nov 2008, 20:18 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Eu recomand aspirator cu filtrare cu apa, FARA sac. E diferenta MARE intre asa ceva si unul clasic, prin sacul ala tot mai scapa praf. In plus, la sac praful intra in porii sacului si scade eficienta aspiratorului, la cel cu apa trage mereu la capacitate maxima. Am Rhonson luat din Carrefour cu 450 RON (suna noname dar de 1 an merge brici), nu l-as da inapoi pe nici un aspirator cu sac.
Singurele pe care le-as incerca sunt aspiratoarele Dyson cu ciclon (si alea fara sac), au alt principiu de functionare si totul este patentat Dyson. Din pacate la noi sunt foarte rare si pe unde apar sunt si foarte scumpe. This post has been edited by Corbu': 30 Nov 2008, 22:59 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Am o masina de spalat no name (cred ca luxor). A costat vreo 500 de lei. Bagi haine murdare in ea si ies curate; nu s-a stricat. Mie altceva nu imi trebuie de la o masina de spalat.
Aspiratorul nu stiu ce marca e, dar tin minte ca a costat vreo 150 de lei si stiu ca e cu sac textil. Face curat si nici asta nu s-a stricat pana acum... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
eu am masina de spalat indesit cu incarcare frontala. o am de doi ani si merge aproape zilnic.
aspirator am un lg cu sac de hartie si filtru hepa, si "panoul de comanda" pe manerul furtunului. il am de aprope 3 ani si merge excelent. il folosesc inclusiv sa aspir masina (nu de spalat, cea din semnatura ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
masina mea de spalat e arctic, are ceva ani vechime. da, e facuta in turcia.
niciodata nici o problema, rufele ies curate, io daca pun juma de pahar din ala gradat de detergent, e mult. si tot curate ies. silentiasa ca in prima zi. e greu sa te prinzi ca merge. am zgariat-o in doua locuri pana la tabla, nu a ruginit, nu s-a extins problema. nu da bani pe masini cu n'spe programe si butoane, 90%din timp folosesti un program, 10% alte doua, restul niciodata. butoane nu o sa il folosesti decat pe cel de on/off. la urma urmei e masina de spalat, nu calculator. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th May 2025 - 23:07 |