becuri, vreau sa iau, dar nu stiu de care
![]() ![]() ![]() |
becuri, vreau sa iau, dar nu stiu de care
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
1.cauta ca s-a mai discutat.
2.becurile pe care scrie xenon sunt facaturi, n-au nici o ltreaba cu xenonul. Pentru o iluminare buna trebuie sa ai farurile bine reglate, oglinda curata, si becuri de 55/60w ( maximul legal pe drumurile publice). 3. ca raport pret calitate iti recomand philips vision plus. http://philips-shop.ro/ 4. xenon nu se merita sa pui daca n-ai far cu lupa, care sa-ti focalizeze. asta ar fi pe scurt. bafta! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Slider2,eu am pe cazanul meu Philips x-treme power si sunt multumit.
Dau o lumina ceva mai alba. |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Poate o sa rideti dar eu recomand OSRAM
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
philips extreme power sunt 130lei-2 buc la meteor.f scumpe si nici nu rezista in timp.cumpara unele SELUM:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am gasit philips vision plus la 62ron, si x-treme power la 92ron. cele vision plus au 50%+ la luminozitate, iar x-treme 80%+. selum am avut, s-au ars de 2 ori, si osram am avut.
1 Dec 2008, 11:28: care este diferenta dintre H1 si H7?? in cartea tehnica a masinii mele scrie ca pot folosi ambele modele, dar cautand preturi pt ambele modele, am vazut ca H1 este mai ieftin (cam cu 50%), deci H7 este mai bun?? sau care?? This post has been edited by slider2: 1 Dec 2008, 11:28 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai ce soclu la becuri ai?h1-e pt scurta h7- pt lunga.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
slider2 |
![]()
|
nu stiu de soclu, o sa ma uit la masina cand am timp. scrie pe soclu dimensiunile lui, sau unde le citesc??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Soclul este H1 sau H7!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
slider2 |
![]()
|
m-am uitat, h7 este pentru scurta si respectiv h1 pentru lunga. cred ca o sa iau philips vision plus pana la urma
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:26 |