Difuzoare fata Logan Facelift, cum se defac ?
![]() ![]() ![]() |
Difuzoare fata Logan Facelift, cum se defac ?
razv_an9 |
![]()
|
||
![]() Mandru Posesor de Dacie Group: Members Posts: 103 Joined: 14 February 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008, Laureate "Reality is wrong. Dreams are fa real " Tupac Amaru Shakur
|
|||
Costi.88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.090 Joined: 16 September 07 From: Pitesti ![]() |
Am dat eu jos masca aceea. Cu o surubelnitza merge fara probleme. Plasticul acelei masti e foarte flexibil si sare afara. Acolo nu mai sunt adaptoare. Ceea ce inseamna ca acolo incap doar difuzoare de 13
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 mpi
2008 Laureate
|
|
razv_an9 |
![]()
|
![]() Mandru Posesor de Dacie Group: Members Posts: 103 Joined: 14 February 05 From: Galati ![]() |
Dar pe spate la fel ? tot pe 13"? poate macar aici am noroc..
vreau sa le dau maine boxele si cd-playerul sa mi le puna ei in service.. am un panasonic, mp3. Vineri seara.. sau cel tarziu luni dimineata.. mi se face livrarea la masina, de asta intreb cat icna se mai poate ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Tot de 13".
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Daca imi permiti, nu de 13", ci de 13 cm. 13" = 13 inch = ~33 cm !!!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
razv_an9 |
![]()
|
pff.. asta inseamna ca pentru a pune poxele pe 16 trebuie sa tai pe spate din tabla.. nu ? oare e asta o problema cu garantia ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Cauta pe forum, mai sunt care si-au montat boxe de 16cm pe spate (vezi topic "montare boxe"). Oricum, de taiat tabla nu scapi.
This post has been edited by robbie_ro: 27 Nov 2008, 16:26 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
razv_an9 |
![]()
|
Ok. Multumesc mult.. Se poate inchide
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Costi.88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.090 Joined: 16 September 07 From: Pitesti ![]() |
Din cate stiu ca sa pui difuzoare de 16 cm pe spate e suficient sa demontezi acele adaptoare, iar difuzoarele se potrviesc perfect fara sa mai tai din tabla. Eu parca asa stiam
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 mpi
2008 Laureate
|
|
ingerulol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 29 August 06 ![]() |
Poti sa cumperi un set de inele MDF (un fel de lemn sau placi fabricate lemn) si poti sa montezi si boxe de 16 . Pe spate sigur , fara sa tai tabla
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6MPi
- AG 05 EMR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:47 |