Sfat masca fata
![]() ![]() ![]() |
Sfat masca fata
Mario_b |
![]()
|
||
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Attached thumbnail(s) Picture_1716.jpg ( Size: 76.31k ) Number of downloads: 1520 |
||
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
- MBM
Ambition War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|||
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am gasit si eu masina asta prin oras, deci celasi logan, in versiune mai veche.
proprietarul este chiar pe forum (VLAD_85), am vazut poze postate de el pe forum. vezi topic eleron logan de observat folia de pe geamurile fata ![]() This post has been edited by bassfreak: 19 Nov 2005, 18:05 Attached thumbnail(s) Image_44_.jpg ( Size: 47.71k ) Number of downloads: 1003 Image_45_.jpg ( Size: 182.73k ) Number of downloads: 1317 Image_46_.jpg ( Size: 65.79k ) Number of downloads: 1083 Image_47_.jpg ( Size: 172.18k ) Number of downloads: 952 Image_48_.jpg ( Size: 66.28k ) Number of downloads: 1084 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Felicitari proprietare de LGN, imi place cum ai facut masca fata! Poate ne spui si noua ceva cum s-au facut modificarile!
![]() PS: ai cumva suspensie sport pe ea??? This post has been edited by Mario_b: 19 Nov 2005, 20:43 |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
- MBM
Ambition War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Da,isi prezinta masina aici.
|
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
ggd_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 November 05 ![]() |
QUOTE(mario_vladys @ 18 Nov 2005, 12:25) SUUUUUUPER! Cea mai tare masca pana acum dupa parerea mea. Ceva detalii despre materiale si montaj... Asa as vrea si eu sa o fac e superba. Salut,scuze pentru intarziere dar nu am mai avut timp sa intru! Plasa aceea e cumparata din targ VITAN si e cu ochiu cel mai mic! Nu stiu c o sa zica aia dar cred ca daca primesc o mica atentie se fac ca nu observa nimic! ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION 1.6
- B-87-GGD
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
QUOTE(ggd_87 @ 19 Nov 2005, 23:47) Salut,scuze pentru intarziere dar nu am mai avut timp sa intru! Plasa aceea e cumparata din targ VITAN si e cu ochiu cel mai mic! Nu stiu c o sa zica aia dar cred ca daca primesc o mica atentie se fac ca nu observa nimic! ![]() ![]() multumesc! daca o sa ajung prin Vitan o sa incerc sa gasesc si eu plasa din asta. pe sigla ce ai scris in dreapta? ce parere ai de niste ornamente cromate pt zona de jos din bara si pentru gaurile de la proiectoare (inspiratie noul 307)? |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
ggd_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 13 November 05 ![]() |
QUOTE(mario_vladys @ 19 Nov 2005, 23:11) multumesc! daca o sa ajung prin Vitan o sa incerc sa gasesc si eu plasa din asta. pe sigla ce ai scris in dreapta? ce parere ai de niste ornamente cromate pt zona de jos din bara si pentru gaurile de la proiectoare (inspiratie noul 307)? Pe sigla am pus scrisu din spate cu "by Renault"!M-am gandit si la acele ornamente dar nu stiu cat de bine ar da si cum as putea sa le prind ! |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION 1.6
- B-87-GGD
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Acum...poate ma injurati,dar vreau sa intreb si eu.Vreau sa scap si eu de emblema aia albastra cu dacia,si sa pun altceva.Am vazut prin oras modele diferite,ala cu emblema de la PlayBoy mi s-a parut interesant,stie cineva de unde sa iau,de pe net...si cat costa???Sau prin timisoara de unde?
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
- Neinmatriculata
2005 Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La orice centru de inscriptionat masini.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
nickvio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 30 January 06 From: Timisoara ![]() |
Stie cineva din Timisoara, unde as putea sa gasesc folie autocolanta (suficient de rezistenta) imitatie nichel crom ? Doresc sa imbrac lamelele grilei fata cu asa ceva, exact ca la modelul ELIA prezentat la salonul auto. Multumesc !!!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Asa ceva am gasit eu in Iasi. Setul cuprinde 6 piese pt. masca di inox identice ca cele din imagine , 2 piese de pus pe praguri la usi fata in interior pe care scrie logan si 4 piese tot de inox pt. clantele de la portiere (exterior). Pretul este de 2.347.000
eu zic ca merita banii. macar pt portiere si masca.Separat nu se dau.Am cautat pe internet firma care le produce dar nu am reusit sa o gasesc. |
--------------------
Dacia
berlina
- ag 22 pbm
1970
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
imi dai mie 1 milion si ti le fac eu pe toate
![]() imi bat eu capu cu tabla aia unde s-o gasesc si cum sa ti-o fac frumos la forme... da na...da 2,5 mil pe alea sa-si scoata cineva banii pe spinarea ta ![]() folia si stergatoarele au meritat pe masina ta...da altele, no comment...vrei sa cheltui banii aiurea... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
BaGaTare |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut....MISTO rau Loganul Albastru Egee....(ca al meu).
"Preferatul" meu o sa arate cat de curand cam asa: Varianta 1: calandrul fata si cel din spate vopsit in culoarea caroseriei + oglinzile, grilajul fata eliminat si pusa o plasa de culoare neagra mai maricica (cu protectie la radiator in spatele plasei...atentie pe acolo nu intra numai musculite...mai intra si pietricele, criplura chestii care se gasesc pe drumurile noastre ). Varianta2: Calandrul fata si cel din spate in culoarea caroseriei (cu tot cu grilaj - vopsit) + oglinzile o sa fac pe photoshop si o sa postez pozele ![]() |
--------------------
DACIA
LGN Preferance
- B 78 BGT
|
|
lord |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 September 05 ![]() |
aveti aici niste poze
Attached thumbnail(s) Imag0041.JPG ( Size: 199.46k ) Number of downloads: 566 Imag0051.JPG ( Size: 44.52k ) Number of downloads: 847 Imag0061.JPG ( Size: 193.77k ) Number of downloads: 644 Imag0071.JPG ( Size: 51.9k ) Number of downloads: 613 Imag0081.JPG ( Size: 48.49k ) Number of downloads: 803 |
--------------------
dacia
1310
- MS-21-EMI
|
|
lucas007 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca poti afla "lord" unde si-a facut proprietarul loganului verde spoilerul fata, fac cinste cu o bere buna...
![]() |
--------------------
BMW
318
- B-68-BDL
2001 COUPE
|
|
lord |
![]()
|
nu promit nimic dar incerc
|
--------------------
dacia
1310
- MS-21-EMI
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
QUOTE(lucas007 @ 28 Apr 2006, 18:04) Daca poti afla "lord" unde si-a facut proprietarul loganului verde spoilerul fata, fac cinste cu o bere buna... ![]() sper sa nu fie considerata reclama ... daca da va rog sa stergeti link-ul: http://www.4tuning.ro/bazar/anunturi_auto/...AN_xx21362.html ... astept berea ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
lord |
![]()
|
lucas 007 kit-ul complect e facut de C&J nu stiu cit costa gagiul care o area a cumparato asa cum e
|
--------------------
dacia
1310
- MS-21-EMI
|
|
lucas007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva o adresa la firma asta C&J...???
|
--------------------
BMW
318
- B-68-BDL
2001 COUPE
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
- ag 22 pbm
1970
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(lucas007 @ 4 May 2006, 12:23) fostul C&I se numeste acum luc auto design. Nu iti recomand aceasta firma.La noi in Iasi fac o gramada de smecherii.Cel putin eu am asteptat 3 luni un cap de schimbator din Italia si tot nu a venit(am apelat la o alta firma si mi-a adus produsul in 2 saptamani).Vand si produse Momo facute la Timisoara cu pret de exterior asa ca... |
--------------------
Dacia
berlina
- ag 22 pbm
1970
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Daca patronul de aici a facut magarii si aia de la C&C Tuning l-au scos din circuitul lor nu fa comparatie cu toata tara...ca in alta parte poate oamenii sunt de treaba si nu-si fac matrite dupa ce ai comandat tu ca apoi sa vanda cu aceiasi bani...
Si totusi nu cred ca se vorbea despre C&C Tuning aici ci despre alta firma ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
HanSolo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 27 July 05 ![]() |
Salut!
Pana la urma... o solutie de "cumparat" (gata facuta) exista pentru calandrul cromat? Nu de alta, dar daca ma apuc eu cine stie ce iese!?!?! |
--------------------
Dacia
Logan
- B-04-XXX
2006 1.6 Laureate [SIZE=7]Need Antivirus????
[COLOR=red][B]Avira[/B][/COLOR] is the best![/SIZE] |
|
HanSolo |
![]()
|
Ceva asemanator cu ce este aici?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=380067 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-04-XXX
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Asteptati cateva luni pentru ca o sa va placa calandru cromat care o sa apara la dacia.
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
nickvio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 30 January 06 From: Timisoara ![]() |
Ai vreo informatie certa in acest sens? Ai vazut cumva ce si cum va arata? Poti te rog sa dai mai multe amanunte ? Ti-as ramane indatorat...multumesc
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
nickvio |
![]()
|
Inca stau pe ganduri daca sa-mi montez ornamentele alea nichelate ca si pe Loganul ELIA ( ma refer doar la grila fata) sau nu.....nu pot sa-mi dau seama cum va arata...am vopsite barile in culoarea caroseriei (albastru egee) si tare n-as vrea sa arate ca la tzigani....
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
|
|
HanSolo |
![]()
|
QUOTE(nickvio @ 2 Aug 2006, 11:28) Inca stau pe ganduri daca sa-mi montez ornamentele alea nichelate ca si pe Loganul ELIA ( ma refer doar la grila fata) sau nu.....nu pot sa-mi dau seama cum va arata...am vopsite barile in culoarea caroseriei (albastru egee) si tare n-as vrea sa arate ca la tzigani.... Ai gasit undeva de cumparat? Sau cum? "ornamentele alea nichelata" |
--------------------
Dacia
Logan
- B-04-XXX
|
ga!nusha |
![]()
|
QUOTE(nickvio @ 2 Aug 2006, 11:25) Ai vreo informatie certa in acest sens? Ai vazut cumva ce si cum va arata? Poti te rog sa dai mai multe amanunte ? Ti-as ramane indatorat...multumesc Nu am poze dar va arata foarte frumos. Trust-me! O sa aibe niste elemente grafice pe el foarte reusite. This post has been edited by ga!nusha: 2 Aug 2006, 14:32 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:56 |