Sfat masca fata
![]() ![]() ![]() |
Sfat masca fata
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
Frumos, asa ceva as vrea sa fac si eu ca sa scap de sigla care imi strica tot aspectul fetei... masina mea e neagra(gris comete defapt) si sigla albastra arata total aiurea. Cum ai facut si cat te-a costat?
This post has been edited by TWK: 31 Aug 2009, 23:06 |
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Grila arata ok si isi face si traba bine, fata de multe plase "estetice" care impiedica patrunderea aerului pentru o racire eficienta...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
ot11exc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 November 09 From: slatina,olt ![]() |
ohooo! asa ceva caut si yo de cava vreme da nu stie nimeni ceva! de unde ai luat grila?
|
--------------------
dacia
logan
- ot11exc
2007 prestige 16v
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
s-a facut custom...
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:00 |