Motor 2.0 dci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor 2.0 dci
74r12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 514 Joined: 2 July 04 From: Planeta Pământ (Terra) ![]() |
|
||
--------------------
Megane
2.2
Expression+ 1,5 dci 85 cp Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
|
|||
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Rafi: 4 Dec 2008, 12:17 |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
acum am vazut pe unde imi pierde ulei
![]() foarte tare clipul |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
parinte noi parca aveam 1.9 , pe unde iti scapa uleiul la 2.0 dCi
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
am vazut eu bine, are 4 injectii per ciclu sau ce vrea sa-nsemne?
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai vazut bine
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
pai care-i faza? de ce este nevoie de 4?
...am auzit mai de mult ca la Mitsubishi sunt 11 injectii per ciclu |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
QUOTE(Rafi @ 4 Dec 2008, 12:17) Au muncit ceva inginerii, nu programatorii. Poate fi o injectie pe ciclu, pot fi mai multe ( nu stiu cate maxim ) in funtie de regimul de sarcina al motorului, in principal. Spre exemplu, la inceputul arderii, se poate face o pulverizare foarte fina, doar pentru cresterea temperaturii in camera de ardere. La sfarsitul asrderii, se mai poate face o pulverizare pentru arderea completa a combustibilului din camera de ardere. Se urmareste ca arderea sa fie completa si cat mai eficienta cu injectarea de combustibil in mai multe faze. |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Loganel_AG @ 4 Dec 2008, 22:54) pai care-i faza? de ce este nevoie de 4? ...am auzit mai de mult ca la Mitsubishi sunt 11 injectii per ciclu Sunt 5. Asa au si pe Audi si pe Mercedes... Si chiar n-am auzit de 11 niciodata... ![]() Oricum Bosch sau Siemens le fabrica... asa ca nu conteaza ca e Mitsubishi, Renault sau Audi... Nu face Mitsubishi elemente de injectie. Pentru a raspunde acestei duble asteptari, Renault Sport a asociat motorul diesel 2.0 dCi, deja propus pe gama de lux a marcii, cu un sasiu sport derivat din cel al lui Mégane Renault Sport 2.0 T. Motorul dezvolta o putere de 175 CP la 3 750 rpm si un cuplu genereos de 360 Nm, incepand de la 2.000 rpm. Plaja sa de utilizare se apropie de cea a unui motor pe benzina, cu turbocompresor. Structura pedalei de acceleratie a fost modificata pentru a optimiza timpul de raspuns intre apasarea acesteia si accelerarea reala. Acest propulsor utilizeaza cele mai noi tehnologii in materie de motorizari diesel. Turbocompresorul cu geometrie variabila asigura disponibilitatea cuplului la orice regim. Injectoarele piezo-electrice permit realizarea a pana la 5 injectii per ciclu, in beneficiul acusticii motorului, al consumului si al emisiei de particule. |
--------------------
-
-
-
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
am stiut eu de ce imi iau 2.0 dCi
![]() |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 03:45 |