filtru sport...e o solutie?, filtru sport
![]() ![]() ![]() |
filtru sport...e o solutie?, filtru sport
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Baieti, de filtrul lu' don Corneliu ce ziceti?!:http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/862814/Geniul-de-sub-capota-masinii/
Si inca un link...www.corneliugroup.ro |
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Ce sa spun... astept sa il vad si sa inceapa productia de serie sa il montam si noi pe masinile noastre sa vedem ce performante putem obtine. Bravo lui!
M-am uitat si la galeria cu poze si am vazut filtrele cu niste designuri din "Razboiul Stelelor" ... Nu stiu ce sa spun... Singurul rol al filtrelor e sa purifice aerul care intra in motor... nu prea vad ce imbunatatiri ar putea face... poate sa raceasca aerul... sau sa il purifice si printr-o metoda chimica... Mai bn ma opresc aici cu afirmatiile ca nu as vrea sa incep sa aberez ![]() This post has been edited by Solenzul: 14 Aug 2009, 11:12 |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte evaziv , nimic concret , nici o poza cu vre-un model ... nici macar o precizare daca inventia sa contine ceva electronic sau nu ...
Deci ori luam legatura cu el , ori ne bagam pe vrajeala cu prietena lui ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Marius ... inca nu am vazut cum arata prietena lui
![]() "Prietena lui Corneliu îl înțelege și îl sprijină, chiar dacă o mare parte din timpul liber acesta și-o petrece meșterind la mașină. „Din acest motiv, mașina ei este dotată cu un filtru special. Este primul cu sistem de transfer termodinamic al aerului, pe care l-am realizat. Ce îl mai face special este și inscripția „Especially for you, Carmen!”. " Asadar nu prea o sa avem sanse... ![]() Mai util ar fi sa luam legatura cu el sau sa asteptam sa apara filtrul lui in magazine sa putem cumpara ![]() This post has been edited by Solenzul: 14 Aug 2009, 11:17 |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
mubongo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 18 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt niste poze pe pagina lui, cu filtrul pus pe Logan...
http://www.corneliugroup.ro/e107_plugins/s...php?view.12.1.2 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9
2002
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Parerea mea e ca doar marketingul e de el.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Cine poate afla niste preturi?
Am vazut ca sunt de mai multe feluri puse pe acelasi motor - vb de cele puse pe dacia 1310. Daca a luat asa multe premii nu cred ca sunt chiar de decor.. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Nu vad NIMIC mai bun ca Pippercross sau sistemele de admisie K&N . La motoarele mai inghesuite , unde l-a lasat direct langa admisia din motor , unde nu a tras nici macar un furtun sa aduca aer rece ... eu nu cred ca are acele performante , mai ales in traficul din Bucuresti , unde , odata incins tot sistemul revolutionar nu e cu nimic mai bun decat sistemul stock cu un filtru nou .
Mai mult de 3-4 admisii nu-mi plac si nici gratis nu as fi de acord sa-mi instaleze pe masina . Loganul ala era chel , ca la cel full options nu mai avea loc sa traga toate alea pe acolo . Oricum , daca vrea sa-si faca reclama si ceva vanzare eu as fi curios de niste preturi , dar la proiectul admisiei vreau sa particip si eu , nu sa-mi puna in brate niste fitlre si un plastic si sa-mi spuna ca ala e revolutionar . Acum cateva saptamani am vazut un sistem cu mult mai "revolutionar" care racea aerul prin lichid , adica admisia era realizata printr-un dispozitiv care trecea fortat aerul admis in motor prin acel lichid ( spuneau ca este secreta formula pt acel lichid ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 14 Aug 2009, 14:31) la proiectul admisiei vreau sa particip si eu Ce sa faci mah? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ironik, +1
![]() QUOTE(marius80_eugen @ 14 Aug 2009, 14:31) Acum cateva saptamani am vazut un sistem cu mult mai "revolutionar" care racea aerul prin lichid , adica admisia era realizata printr-un dispozitiv care trecea fortat aerul admis in motor prin acel lichid ( spuneau ca este secreta formula pt acel lichid ![]() Sigur nu era filtru cu ulei, din ala de tractor? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Uite-l bah pe asta ce stie. Doar ca ala se foloseste de rotirea aerului sa intre in contact cu uleiul.
This post has been edited by IRONICK: 14 Aug 2009, 15:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 09:34 |