Camioane, frumoase
![]() ![]() ![]() ![]() |
Camioane, frumoase
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Ai face bani frumosi dar gīndeste-te de unde iei piese cīnd se strica, de consumat consuma astea de te rupe la buzunar si īn cele din urma.....................................................pe cīti camionagii obisnuiti NUMAI cu RABA vechie si ce n-au iesit īn veci din tara nu cunosc astfel de camioane īi bagi īn spital cu infarct cīnd vad un MONSTRU din asta ca l-e vine din fata?
![]() Daca nu vrei sa cari marfa cu astea ce vrei sa faci cu ele ? LINIUTE ? Pt. LINIUTE n-ai ce face cu ele. Pt. linute īti trebuie unul din asta: VEZI VIDEO-UL PĪNA LA SFĪRSIT ! si īnca unul: La sfīrsitul video-ului vezi plecare de pe loc. De fapt poti face asa ceva si īn RO. Iei o RABA sau un SAVIEM si īi pui 2 motoare de MIG si ai rezolvat problema. This post has been edited by EinarN: 29 Nov 2008, 20:46 |
-------------------- |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cati cai putere are unul ca ala .... ori ca in primul ori ca in al doilea filmulet... de curiozitate.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
In Basarabi am vazut eu un camion american ca cel din poza, dar negru. Era imens pe langa Solenza din semnatura
![]() PS: Avea numere de RO (Bucuresti parca) This post has been edited by Iulikk: 30 Nov 2008, 18:50 Attached thumbnail(s) freightliner.jpg ( Size: 84.91k ) Number of downloads: 221 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ms ... nu stiam acest mic detaliu.... sunt ceva cai putere
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca astea vi se par mari... Uitati-va aici. Eu am 1.90 inaltime, iar camionul nu e complet ca nu are bena.
![]() Un Caterpillar 775 venit la Bucuresti pentru reparatie capitala. This post has been edited by dancva: 1 Dec 2008, 19:48 Attached thumbnail(s) HPIM2556.JPG ( Size: 992.11k ) Number of downloads: 210 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
EinarN |
![]()
|
Ok dar asta nu-i de SHOW. Cīt are roata īn diametru ? Cred ca vreo 3 metri. sīnt si mai mari unde stai īn picioare SUB CARDAN asa cu ai tai 1,90 īnaltime.
uite aici: [attachmentid=1627486028] This post has been edited by EinarN: 1 Dec 2008, 21:54 |
-------------------- |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
EinarN, am inteles ca sunt si camioane mai mari, de exemplu Caterpillar 997, dar asta e cel mai mare langa care am stat. Si ca sa fiu putin rau, o sa iti spun ca nu voi putea sta in picioare sub cardanul unui astfel de camion... pentru ca nu are asa ceva.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: cānd īn cānd ![]() |
Din cate stiu eu cel mai mare "dump truck" din lume e Caterpillar 797B
7518cbe17fa6bb3fmed.jpg Chiar azi am vazut un documentar despre el... ![]() PS Caterpillar 997 gugal sarci This post has been edited by MuciX: 2 Dec 2008, 00:11 |
--------------------
-
-
- Un romān emigrat este un romān salvat.
|
|
EinarN |
![]()
|
@ dancva
uite si putin tuning pe masura serviciului tau: [attachmentid=1627486047][attachmentid=1627486048] This post has been edited by EinarN: 2 Dec 2008, 00:53 |
-------------------- |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mie imi plac farurile
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La ce ampatamente au animalele alea, ai ramane blocat pe serpentine.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DanCVA |
![]()
|
@ EinarN
Mi-au placut zarurile:)) |
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:00 |