Cenaclul Flacara, Fotografia unei generatii
![]() ![]() ![]() |
Cenaclul Flacara, Fotografia unei generatii
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dom`` colonel esti melancolic si nostalgic azi.
![]() Ce vremuri frumoase. ![]() ![]() Bun poet dar ca si caracter o nulitate. Se pare ca in sfarsit steaua lui politica a apus. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
muzica generatiei noastre
muzica sentimentelor noastre |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
bre pomperule bine zici... muzica folk ca si cenaclu nu mai auzi.. Ecoul, Hrusca, Emerich Imre, Tatiana Stepa... Muzica ... nu zgomot. Si versuri . Nu labareli. Din pacate nu am reusit sa fac rost de muzica copilariei, muzica Cenaclul Flacara, la o calitate decenta. Pacat ca s-a bagat Paunescu in politica. Ca si poet il respect. Ca si om politic e zero
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
FireChief |
![]()
|
in transmisie directa cu veacul urmator
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Bun bun muzica ca muzica. Folk, specifica epocii... Dar nu inteleg de ce ti-ar fi dor de prostiile lui Paunescu. M-am uitat la filmurile cu Cenaclul Flacara si mi se pare ca Paunescu si maximele sale erau o mare varza murata. Preaslavirea partidului si indoctrinare, creea sentimentului de masa, uciderea individualismului cam asta inteleg eu din intalnirile acestea.
REPET, respect muzicienii. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
FireChief |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu mi-a placut niciodata Flacara , din varii motive . Pe vremea aia eram cu Modern Talking , Queen si altele . Cand venea cate cineva de pe afara il rugam sa-mi aduca cate o caseta sau banda de magnetofon cu asa ceva !
Iar paunescu ma enerva rau de tot ! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Executron @ 2 Dec 2008, 20:42) Bun bun muzica ca muzica. Folk, specifica epocii... Dar nu inteleg de ce ti-ar fi dor de prostiile lui Paunescu. M-am uitat la filmurile cu Cenaclul Flacara si mi se pare ca Paunescu si maximele sale erau o mare varza murata. Preaslavirea partidului si indoctrinare, creea sentimentului de masa, uciderea individualismului cam asta inteleg eu din intalnirile acestea. REPET, respect muzicienii. alea erau vremurile... ca sa poata face un concert pe un stadion de 30.000 de oameni, trebuia sa primeasca aprobare de sus. Ca sa primeasca aprobare de sus, trebuia sa pupe jos... Nu zic ca Paunescu nu a fost lingusitor in anumite sitiuatii... dar omul asta a facut ceva ce nimeni nu a reusit si a avut curajul sa strige in anii '80: LIBERTATE, pe un stadion cu 20.000 de oameni si sa le zica la aia: IUBITI-VA COPII, IUBITI-VA.. si a fost o babardeala generala (undeva prin oltenia s-a intamplat asta). de s-au adunat 5 roabe de chiloti dupa concert. Lumea in acele vremuri se simtea libera la un concert Cenaclu Flacara. Omul ala a ridicat nume mari ale muzii romanesti (IRIS, BANICIU, Hrusca, Vintila...). Concertele lui dadeau senzatia de LIBERTATE... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
" Dadeau" senzatia de libertate pentru a nu se mai gandi la adevarata libertate !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
o dai in diverse... ceea ce primeau spectatorii era libertate in contextul acelor timpuri. Atat se putea maxim atunci... in momentul in care lumea nu s-a mai multumit cu maximul acela.. au iesit in strada...
Si acum ce facem? Blamam Cenaclu' ca dadea o senzatie artificiala de libertate? Facea un bine la acele vremuri.... Din punctul meu de vedere, un mare plus il are Paunescu ptr. ca a stiut sa scoata la lumina talente... si sa dea sansa unora sa se afirme... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
...adu-i Doamne inapoi pe parintii care mor...
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E un nimic, un porc cu chip uman care omagia interesul si mai nou doarme pe banii nostri, in plus de asta nevasta-sa a distrus o familie, a omorat cu masina 3 persoane . Si bineinteles ca nu a facut o zi puscarie. Nici dosar penal nu are. Pentru ca in Romania cei puternici si bogati fac tot ce-i taie capul. E si deveanca de-a mea de altfel, nu am auzit absolut nimic de bine la adresa acestei familii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 2 Dec 2008, 20:19) QUOTE(dispeceru @ 3 Dec 2008, 13:52) Hai ca mi s-a pus un nod in gat. In alta ordine de idei, ma doare-n cur pe cine lingea Paunescu si unde. Cenaclul Flacara a fost o treaba buna. Azi ne canta Unik sau cum ii zice..., Indigo, Bamby... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
n-are nicio treaba cenaclul flacara cu ce s-a intamplat in si dupa acel accident!
ca orice om, paunescu la viata lui a facut si bune si rele! This post has been edited by dispeceru: 3 Dec 2008, 14:17 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu, normal ca nu, are legatura cu laudatorii acestui individ, care au aparut pe parcurs in acest topic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Dec 2008, 14:09) E un nimic, un porc cu chip uman care omagia interesul si mai nou doarme pe banii nostri, in plus de asta nevasta-sa a distrus o familie, a omorat cu masina 3 persoane . Si bineinteles ca nu a facut o zi puscarie. Nici dosar penal nu are. Pentru ca in Romania cei puternici si bogati fac tot ce-i taie capul. E si deveanca de-a mea de altfel, nu am auzit absolut nimic de bine la adresa acestei familii. Aici sunt de acord cu tine. Intrebarea e alta. Ce are Cenaclul Flacara cu tarasenia asta? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
vezi mai sus.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
body |
![]()
|
La noi la Ploiesti au murit oameni din cauza cenaclului , asta nu o mai spuneti?
De altfel de aia s-a si interzis dupa aia si foarte bine au facut . Cat despre paunescu , un porc ! This post has been edited by body: 3 Dec 2008, 14:29 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Dec 2008, 14:09) ...nevasta-sa a distrus o familie, a omorat cu masina 3 persoane . Si bineinteles ca nu a facut o zi puscarie. Nici dosar penal nu are. Pentru ca in Romania cei puternici si bogati fac tot ce-i taie capul... Ba avut dosar penal, altfel nu ar fi putut avea loc procesul in care a primit o sentinta de trei ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei. Cazierul ramane patat indiferent daca a fost cu suspendare sau nu. Scuze pt. off topic ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai stai sa vedem. Tu esti impotriva personajului. Pe mine ma lasa rece personajul, da-mi place Cenaclu. Sa-i propunem initiatorului sa specifice ca daca pomeneste cineva numele personajului cu pricina, il hacuie moderatorul. Eu am deschis un topic, am pus o "clauza" de genul asteia, si-n trei pagini n-a zis nimeni nici pas.
![]() Acuma, io care-s mort dupa folk adevarat, n-am voie sa pun clipuri aici pentru ca nevasta aluia a omorat oameni? De aia m-as ocupa personal, ca nu-s de acord cu ce-a facut si de modul in care a scapat. Numai ca aici e vorba de Cenaclul Flacara. 3 Dec 2008, 14:31: QUOTE(body @ 3 Dec 2008, 14:24) La noi la Ploiesti au murit oameni din cauza cenaclului , asta nu o mai spuneti? De altfel de aia s-a si interzis dupa aia si foarte bine au facut . Cat despre paunescu , un porc ! Io chiar nu stiu despre ce-i vorba. Ceva detalii? This post has been edited by Victoras2001: 3 Dec 2008, 14:31 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
Si mie imi place cenaclul, am un folder cu niste cantece pe care le mai ascult din cand in cand
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Dec 2008, 14:17) nu, normal ca nu, are legatura cu laudatorii acestui individ, care au aparut pe parcurs in acest topic. Daca ala de a inventat becul (Edison parca ![]() ![]() Argon eu zic sa intrebi pe oricine, chiar si cel mai anticomunist om si cred ca iti va spune ca cenaclul flacara a fost un lucru bun la vremea lui, era maximul de "libertate" care se putea obtine. |
--------------------
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hai ma, ce naiba... In stilul asta interzicem mersul cu masina, ca mor astia pe capete in accidente.
Tu de unde stii cine-i de vina? Picioarele, stadionul, Ploiestiul, sau Paunescu? ![]() Datorita cenaclului am aflat eu de fiinta asta. Si nu-mi pare rau. Tatiana Stepa[Copaci fara Padure...] This post has been edited by Victoras2001: 3 Dec 2008, 14:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Argonele, tu auzi numai ce-ti convine? Io vorbesc de muzica folk, de talente adevarate, iar tu o tii p-a ta cu comunistu' de Paunescu. Deschide topic separat.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
relaxeaza-te am dat deja riport!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cu saracu' Pittis
![]() 1976 Raspunsul prieteni e.... vanare de vant. <span class='edit'>3 Dec 2008, 15:06:</span> QUOTE(argon @ 3 Dec 2008, 15:01) Nebunaticule. Ti-au placut trei zile libere. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 3 Dec 2008, 15:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:24 |