Preturi carburanti, benzina, motorina, GPL
![]() ![]() ![]() |
Preturi carburanti, benzina, motorina, GPL
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ultimul plin sub 6 lei kilu
![]() 55 de litri ori 5.90, București, Peco dă 95. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.559 Joined: 3 January 05 ![]() |
ai economisit vreo 16 lei...
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Spre 23 chiar
![]() Da' te-ai prins că oricum trebuia să alimentez. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
ne luam masini de bulgaria, si ....mergem la bulgari facem plinu, itp-ul, concediu, eventual schimbam locul de munca, si casa si gata.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Ce pot sa zic?! Nasol.
Cand altii erau in strada si "blocau" statiile-strazile, altii comentau-radeau-stateau acasa ! Poate la 10ron pe litru nu va mai fi amuzant. |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE România avea cel mai mic preț la benzină dintre țările UE și ocupa locul 23 la prețul pe motorină, înaintea introducerii accizei la carburant, dar prin această măsură se dorește o finanțare pe termen lung pentru cofinanțarea proiectelor de autostrăzi, a declarat premierul Victor Ponta. În opinia premierului, investiția în proiectele de autostrăzi, finanțate și din surse atrase din acciza la carburant, vor avea efecte în reducerea duratei de deplasare și a consumului de carburant la transportul de mărfuri și pentru persoane fizice, va scădea costul de întreținere a autovehiculului și va diminua numărul accidentelor rutiere. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Am cautat azi prin toate buzunarele,si abia am strans 150 Ron pentru ultima ''pompa'' cu pretul vechi.
OMV-Alexandria: 5,80,benzina 95. Acum...sa vedem de maine incolo ![]() This post has been edited by BennyORWO: 31 Mar 2014, 21:55 |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai, mai sa-l crezi pe Victoras.
In alta ordine de idei, prin Constanta preturile au inceput sa creasca de cateva zile. Daca acum 3-4 zile 1 litru de motorina standard era la Rompetrol 5.90, ieri ajunsese deja la 5.98. La Mol a ajuns la 5.96, iar la Lukoil, de la 5.73-5.76, a ajuns la 5.81. In conditiile in care euro a fost la cel mai scazut nivel din ultimele cateva luni, iar dolarul a scazut si el. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
bravo dottore!
benzina.gif ( Size: 132.78k ) Number of downloads: 649 preturile la carburanti la o statie jet din offenbach, germania si petromul din baciu jud cj la cursul de azi: diesel - 5.83 ron super e10 - 6.37 ron super - 6.54 ron super plus -6.72 ron |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
djxhouse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 23 January 08 ![]() |
imi dai linkul cu preturile de combustibil de pe site-ul petrom?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 - ABS Plus
|
|
Markos |
![]()
|
Pai intri aici si alegi statia dorita.
Ca idee, la statia la care am alimentat aseara, pretul a crescut de la 5.90 la 6.31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Interesant e ca a fost o perioada acum cateva luni cand combustibilul era foarte scump, se apropiase de 6,5. Cam cat a ajuns acum. Atunci banii diferenta intrau direct in buzunarele petrolistilor, nu se agita nimeni, acum banii raman in tara si ajung sa fie folositi tot pentru romani si toata lumea e cu curul in sus.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva e 6.031?
Ca mi se pare o crestere MULT prea mare de la 5.9 la 6.3 @ssilviu Acum cateva luni era euro la peste 4.6 lei. Cand o ajunge iarasi la nivelul ala, pretul o sa se duca spre 6.7-6.8 lei/ litru. In plus, cresterea aia avea o explicatie cat de cat logica. Asta de acum nu are. This post has been edited by yomarius: 1 Apr 2014, 10:36 |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Romanul tace in continuare, se resemneaza si se obisnuieste cu preturile.
Chiar crede cineva ca banii astia vor fi folositi pentru romanii de rand? Ca eu ma indoiesc. Vor intra tot in buzunarele jmecherilor. De la 5.90 la 6.30 sunt exact acei ~40 de centi de care se vorbeste de cateva luni. This post has been edited by cristio_79: 1 Apr 2014, 10:39 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate sa faca benzina si 10 lei litru ca io tot bag. ca nu se face ceva cu banii respectivi , asta e tara in care traim.. asta nu inseamna ca nu sunt nemultumit..
This post has been edited by UXE: 1 Apr 2014, 10:50 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Disperatii de petrolisti abia asteptau miezul noptii ca sa mareasca preturile...chiar daca stocurile pe care le aveau erau pe pretul vechi. Cred ca e tara cu cea mai mare japca pe cap de locuitor
![]() This post has been edited by ali3n_cop: 1 Apr 2014, 10:56 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Hai ca vine vremea buna, imi umflu roatele la biciucleta si macar o zi pe saptamana o dau pe muscle-power.
Asta e cea mai tare teapa de i-o putem trage guvernului, sa nu mai punem combustibil. Combustibil mai putin - bani mai putini din taxe. Si in plus: Bikes run on fat and save you money. Cars run on money and make you fat. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(ali3n_cop @ 1 Apr 2014, 11:55) Disperatii de petrolisti abia asteptau miezul noptii ca sa mareasca preturile...chiar daca stocurile pe care le aveau erau pe pretul vechi. Combustibilul se accizeaza la pompa (adica ce-ai vandut), nu la rafinarie. A intrat noua acciza în vigoare la 1 aprilie, ora 00:00? Din momentul ala, tot ce vinzi "merge" pe taxele si accizele curente. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Da... direct in infrastructura merg banii aia.
Adica in drumuri inexistente, date firmelor de partid, ca doar e an electoral. Asta in timp ce prostii isi rup masinile in gropi si mai si voteaza. Ma mir cum lumea se resemneaza asa usor, parca benzina si motorina e normal sa fie produse de lux. This post has been edited by mircea-daniel: 1 Apr 2014, 13:28 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
6.20 Petrom 95, in spate la City Mall.
Ieri era 5.91. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si daca nu-mi convine ce pot face?
Ies in strada si urlu? Mai imi iau si niste bate in cap de la jandarmi? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Tu singur probabil da. Impreuna cu inca 100000 nu.
Dar mna, e mai mare coada la pupat moaste decat la un scandal in fata guvernului. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Mare dreptate ai mircea...
Romani se calca in picioare pentru a pupa moastele, primi o sarma gratis, sa il vada pe Guta si mai ales in campani electorale sa primeasca o umbrela moca. Daca stam si analizam aceste aspecte 75% din populatie isi cam merita soarta. Guvernul e hotul si noi suntem prosti ... (vine hotul la noi in casa sa ne fure televizorul si in loc sa il jucam in picioare noi ii dam si cuptorul cu microunde)... |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Atata vreme cat soselele-s pline, sunt cozi la benzinarii si romanul se suie-n masina ca sa merga 50 de m. pana la magazin...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
mircea-daniel |
![]()
|
Da, alta idee geniala. Sa fie atat de scumpa benzina si motorina incat nimeni sa nu mai ia masina. Sau crezi ca taxa pe stalp au pus-o ca toti au stalp in gradina?
In alta ordine de idei, tractoarele de pe camp si camioanele cu paine nu folosesc motorina, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Uni nu vad imaginea de ansamblu... scumpirea asta a combustibililor va avea urmari nasoale ... scumpirea alimentelor, etc
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
mircea-daniel |
![]()
|
Eu ma bucur, sincer. Marea majoritate a romanilor nu pot concepe sa iasa in strada pentru o IDEE (gen sa nu mai fure x), ceea ce e un comportament specific animalelor: doar ele sar la gat cand mor de foame (faza cu catelulusul supus).
Deci poate, poate se va schimba ceva cand se va muri de foame. In alta ordine de idei, OMV Pipera: 6.23 cea mai ieftina motorina 6.5 cea mai ieftina benzina (parca, eram in trecere). Abia astept sa fie inca un scandal cu rusii, sa iasa cateleala pe piata valutelor si sa se duca leul in jos. Sa vezi cum ajunge la 7 lei motorina/benzina. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
|
|
postasu |
![]()
|
Devalorizarea leului e o treaba, dar sa nu se gandeasca rusi sa ne inchida robinetul la gaze ca noi ne credem putin cam pi****i.
Sa vedeti atunci ce o rupem in fericire. Si daca o sa murim de foame nu o sa iesim in strada, dar daca iar o sa se dea ceva lege legat de eutanasierea cainilor, o sa fie mare scandal si proteste. This post has been edited by postasu: 1 Apr 2014, 15:58 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu mai bine învățăm întâi a scrie corect, și abia apoi ieșim în stradă?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:30 |