lectia de prioritate
![]() ![]() ![]() |
lectia de prioritate
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Habar n-am !
Nu stiu daca mai circula pe acolo ... nu am mai vazut de mult un troleu sa intoarca la Rostetti ... |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai circula ca i se innoada troleele in firele alea SF \/\/\/\/
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
am fost eu ieri pe acolo... lucrez in zona... asa este, au introdus sens unic si au scos troleibuzele... partea haioasa e ca treceau masinile pe noul contrasens intr-o veselie... soferi obisnuiti cu vechea regula... teoretic semnul de cedeaza trecerea din prima poza nu mai are rost.... insa, practic, cat timp mai exista soferi care din obisnuinta folosesc sensul dublu venind din stanga pe contrasens, semnul de cedeaza e bine ca exista... pentru binele celor care vin de acolo... oricum , ma intreb daca politia amendeaza sau nu, pe baza camerei de supraveghere instalate acolo, pe cei care inca vin pe contrasens...
personal, ma bucur ca am dat peste acest topic deoarece si eu utilizam traseul acela ca sa ajung la posta... iar acum nu mai pot, fiind nevoit sa fac un ocol mai mare... ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare o ineptie sensul unic pe bucata asta de strada.
Asa cum spune Al, acum trebuie ocolit mai mult, stat la semaforul de la Batistei si apoi mers pe "minunata" str. Arghezi, al carei asfalt este ca dupa bombardament ... De ce sa fie simplu, cand se poate complicat ? |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 12:51 |