tablou electric, ...help
![]() ![]() ![]() |
tablou electric, ...help
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
Sergeant Pulatchewsky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 23 February 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
1998/1310
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
mc mult pt ajutor, acuma eu am gandesc ca poate de la un contact prost sau de la tablou, eu am tabluo gen vechi adica cu sigurante albe si rosie ( mai mult roz ) cu sarma din aluminiu, exista ceva mai bun, si cat ajunge tot cu manopera ( aprox )
MC |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
eu miam schimbat tabloul de sigurante (de uzina pret aprox 17 lei parca) montat 20 de lei(dar e simplu de montat si singur doar se schimba firele care vin in spate la asta nou si gata doar sa fii atent la ordine) cu sigurante de cupru si nu mai am nici un fel de problema
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
ZTV |
![]()
|
problema ca nu sunt 100% sigur ca din cauza sigurantelor am problema respectiva, nu stiu cum sa verific instalatia electrica pt faruri
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
un multimetru ar fi de folos sa vezi ce curent iti trece de sigurante astfel stii daca e de la ele sau cauti problema la blocul de lumini.
![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
vad ca ai un bloc de lumini pus pe glume
![]() incearca sa schimbi blocul de lumini cu unul de la demolari (e mult mai ieftin si mai simplu decat sa il repari pe al tau (munca de chinez batran)) sau daca ai dubii inlocuiete-l cu al unui prieten sa vezi cum se comporta. Lasa sigurantele acolo unde sunt ca de bine de rau farul se aprinde iar sigurantele nu s-au ars. Faza cu jocul cu maneta de comanda a blocului de lumini ar trebuii sa fie suficienta. |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
ZTV |
![]()
|
nu prea ma pricep la asa ceva, unde e blocul de lumini"?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Sergeant Pulatchewsky |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Berlina
1998/1310
|
|
ZTV |
![]()
|
mc mult, acuma am inteles, mai am doar o intrebare....
![]() - se pot repara sau daca nu merge cum trebuie, e bine sa-l schimb sau daca se repare, cum? |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Sergeant Pulatchewsky |
![]()
|
Nu stiu daca se poate repara, depinde ce problema are. In imaginea care ti-am postat scrie "blocul de lumini nu se repara".
|
--------------------
Dacia
Berlina
1998/1310
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
problema ta este de la blocul de lumini , si da se poate repara http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=857870
This post has been edited by bygy007: 9 May 2008, 16:35 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Salut! Am o problema legata de tabloul de sigurante de la Berlina. Imi tot topeste la propriu a 2-a siguranta de sus, cea responsabila de aeroterma, stergatoare+spalator si stopuri frana. Nu stiu ce dracu are .. am crezut ca e din tablou si l-am schimbat dar se pare si ca si asta face la fel.
Siguranta nu sare.. pur si simplu e topita pana cand isi face joc si accesoriile pt care e responsabila merg cand au chef. ![]() Ce areee? This post has been edited by maryus_83: 26 Nov 2008, 17:58 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
poater nu e bine fixata siguranta. are joc, face flama, si ti-o topeste...sau ai vre-un scurt pe undeva. mai bine mergi pe la un electrician, cu astea nu e de joaca.
iti recomand sa schimbi panoul de sigurante cu unul model mai nou, la care nu mai ai probleme cu sigurantele ![]() |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
incearca sa inversezi papuci de la becuri daca ai papuci si nu mufe in principiu daca ai papuci masa trebuie sa fie cu stai pe scaun in masina in stanga asta am patit eu acum un an cu farurile pe faza scurta. sper ca ai inteles. bafta
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
tester |
![]()
|
QUOTE(maryus_83 @ 26 Nov 2008, 18:57) Salut! Am o problema legata de tabloul de sigurante de la Berlina. Imi tot topeste la propriu a 2-a siguranta de sus, cea responsabila de aeroterma, stergatoare+spalator si stopuri frana. Nu stiu ce dracu are .. am crezut ca e din tablou si l-am schimbat dar se pare si ca si asta face la fel. Siguranta nu sare.. pur si simplu e topita pana cand isi face joc si accesoriile pt care e responsabila merg cand au chef. ![]() Ce areee? nu are de ce sa isi faca joc... inseamna ca tiai pus tablou de asam... incearca sa pui tablou de uzina... cum le recunosti??? simplu cel de uzina are lamitele de culoare galbena INCHISA nu deschisa cum are asamul... si lamitele de la cel de uzina se nu sunt asa de maleabile ca la cele de asam. |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(maryus_83 @ 26 Nov 2008, 17:57) Salut! Am o problema legata de tabloul de sigurante de la Berlina. Imi tot topeste la propriu a 2-a siguranta de sus, cea responsabila de aeroterma, stergatoare+spalator si stopuri frana. Nu stiu ce dracu are .. am crezut ca e din tablou si l-am schimbat dar se pare si ca si asta face la fel. Siguranta nu sare.. pur si simplu e topita pana cand isi face joc si accesoriile pt care e responsabila merg cand au chef. ![]() Ce areee? Se topeste din cauza aerotermei de CN , avind consumul ridicat si insumat cu stergatoarele incalzeste siguranta si o topeste la contactele intre ea lamelele tabloului ori topeste tabloul si nu mai face contact , asta a fost o problema la dacii dar o poti revizui prin a schimba tabloul de sigurante cu unul tip nou care au fost echipate papucurile diesel pana la acela cu sigurante tipul nou (cu 2 craci) , la acest tablou de sigurante siguranta 2 are o intrare si doua iesiri respectiv 2 si 3 si anume la intrarea 2 intra un maron cu verde iar la iesire ai pozitia 2 maron cu verde care alimenteaza accesoriile si la pozitia 3 raminind acel fir de gri cu negru care alimenteaza aeroterma . Iar la pozitia 4 ramine ce era la pozitia 3 de inainte si anume permanentul adica plafoniera cu bricheta ( de culoare albastru) . Daca te uiti in spate la actualul tablou de sigurante o sa observi ca la pozitia 2 intra unul ( maron cu verde ) si ies pe aceiasi iesire 2 fire unul tot maron cu verde si unul gri cu negru iar daca nu ai topit tabloul de sigutante poti muta pozitia 3 ( albastru) cu pozitia 2 (maron cu verde si gri cu negru) punind pe pozitia 3 intrarea ( maron cu verde) si iesind cu iesirea 3 maron cu verde (accesoriile) si iesire 4 gri cu negru ( aeroterma) .Pozitia 4 nu e folosita la vechile tablouri de sicurante ea fiind conceputa pentru alimentare pentru proiectoare. |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sa nu fie problema la papucii firelor care deservesc aceasta siguranta , sa fie slabi sau incinsi si de acolo sa se incinga panoul
This post has been edited by bygy007: 27 Nov 2008, 00:17 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Multumesc tutror pt. raspunsuri. Azi am patit din nou din pacate aceasi chestie... asteptam pe cineva si stateam cu aeroterma la pozitia 1, si piciorul pe frana. Dupa un minut de stat asa a inceput sa iasa fum din siguranta aceea si cand am bagat mana dupa ea era topita jumatate, abia se mai tinea.
![]() Ma oftic ca abia am cumparat tabluloul asta nou pt ca intial am crezut ca e de la el. O sa ma interesez de tablou de tip nou ca sa scap de problemele astea. :| |
--------------------
Dacia/Reno
|
|
maryus_83 |
![]()
|
Am rezolvat cu sigurante pe suport ceramic. Boul de mine luase niste panarame din plastic.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am patit-o cu tabloul din cauza ca se oxidasera lamele alea din el si faceau contact imperfect pe undeva... asa s-a topit, deci sa fii atent si la asta
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:08 |