indicator temperatura apa, nu merge
![]() ![]() ![]() |
indicator temperatura apa, nu merge
hordeagabriel |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 154 Joined: 16 April 08 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|||
Bad_Boy_Gaby |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 28 August 08 From: Iasi ![]() |
eu stau in iasi si la autocenter am vazut indicatoare pentru bord......pretul unuia era de la 10lei pana la 20lei. Cauta la magazine de piese auto si ai sa gasesti.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
As dori raspunsuri si la celelalte intrebari... Se schimba greu? Asta sa fie cauza?
|
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(hordeagabriel @ 28 Jan 2009, 23:41) Problema e urmatoarea: de cand am cumparat masina (adica de vreo 2 ani) nu merge indicatorul de temperatura a apei. Ce am incercat sa fac..am luat firele acelea de la sonde si le-am pus pe masa. Becul se aprinde dar indicatorul nu misca deloc. Concluzia mea este ca de vina este indicatorul. Se poate schimba doar indicatorul sau trebuie sa schimb tot bordul? In caz ca exista de cumparat separat, care ar fi un pret aproximativ si cat de greu este de schimbat? concluzie corecta ca sa schimbi indicatorul trebuie sa dai bordul jos , poate sa mai fie si oxidate seibile , piulitele prin care face contact cu folia de bord demonteaza bordul , pe spate ai + si - alimentezi si pui la minus cel pe care nu scrie nimic sau sa nu iti ajunga + pe firul de la sonda exista separat , se schimba foarte usor (3 piulite) , mai greu este de demontat de pe masina , cauta demontare bord si ai sa gasesti instructiuni This post has been edited by bygy007: 28 Jan 2009, 23:58 Attached thumbnail(s) ceasuri.JPG ( Size: 95.33k ) Number of downloads: 169 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
Bygy scuze dar nu am inteles nimic
![]() ![]() This post has been edited by hordeagabriel: 28 Jan 2009, 23:58 |
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am editat postul , acum ai inteles?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
hordeagabriel |
![]()
|
Acum da. Multumesc! O sa verific maine si daca trebuie o sa schimb indicatorul. Multumesc inca odata.
|
--------------------
Dacia
1310
1995 berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:18 |