[VAND] Boxe originale DSN, Boxe originale DSN
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Boxe originale DSN, Boxe originale DSN
ronin33dan |
![]()
|
||
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|||
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
astea nu sunt originalele de DSN - dar ar fi fost tare fain sa fi fost
![]() sunt mult mai ok decat porcariile cu care a venit in realitate... vorbeste cu un moderator sa iti schimba numele topicului ca e pacat de ele... ![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
ronin33dan |
![]()
|
![]() Membru Afumat Group: Members Posts: 514 Joined: 11 September 08 From: Braila ![]() |
Nu vreau sa te contarzic dar asa le-am gasit pe masina si fostul proprietar mi-a spus ca cu astea a venit masina in dotare !!!
Unde este greseala nu stiu dar ..... au fost pe un DNS Europa. Multam de info ,cat despre schimbarea de nume la topic nu stiu daca chiar are vreo importanta.Cine are nevoie de 2 boxe de 20W cu siguranta nu-l va interesa provenienta! Numai de bine!! UP!! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
ronin33dan |
![]()
|
Boxe!! UP !!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
ronin33dan |
![]()
|
Pacat de ele ca nu le vrea nimeni... 35...a scazut pretul si asa ramane !!!
Mai asteptam !! UP |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
ronin33dan |
![]()
|
Sa vandut !!!
Multumesc se poate inchide !! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- BR-29-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:25 |