motor sn
![]() ![]() ![]() |
motor sn
mutulica_ionutz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 24 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2010
- secret
|
|||
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
mult prea multe.. mai bine vinzi Nova si cu banii de pe ea+ bani ce ar trebui sa i dai pe modificare(motor,cutie,planetare sistem injectie,+alte maruntisuri) iei o supernova la 50de mil cat-decat.. parerea mea.
a si era sa uit ca mai tre sa dai bani si la omologare ..deci complicata treaba This post has been edited by pician90: 19 Dec 2009, 16:50 |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Evident ca merge pus motorul...doar e acceeasi masina!Dai un search ca intrebarea asta a mai fost pusa de 1000 de ori si numai eu am raspuns la ea de vo cateva ori.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Daca as avea nova mi-as pune un motor 1.4 turbo de reno 5 Gt Turbo 115 cp stock din care se poate scoate si mai mult prin marirea presiuni in turbina ajungand pe la 130+ cp, se potriveste pe suportii de nova si merge cutia de nova, am un prieten care a avut asa ceva pus pe nova si mai sunt si alti care au facut asa ceva
This post has been edited by Relu_GT: 28 Dec 2009, 16:03 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și dacă ai SN în loc de Nova, ce te oprește? Realitatea?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Nu se potriveste pe supotii de la sn din cate stiu, trebe mult mai multe modificari si nu vreau sa renunt la motorul meu de reno cu injectie care are doar 60mii km si sa trec la unu ca cel care am zis eu pentru ca este cu carburator chiar de are aprindere electronica si nu a mai pus nimeni pe sn nu este o treaba sigura daca se poate face dar pe nova se poate
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:46 |