lichid racire
![]() ![]() ![]() |
lichid racire
zfmflorin |
![]()
|
||
![]() =*=*=*=*=*=*=*=*=*= Group: Members Posts: 294 Joined: 18 January 07 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Tucson
Style+ 1.6 T-GDI, E6d AWD 2022
- BV 29 --H ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km) Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km) |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu nu ma pricep deloc la motoare la mecanica nici atat, dar nu prea cred ca inlocuirea lichidului de racire are cea mai mica legatura cu tipul de combustibil folosit de masina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_c_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 15 February 07 ![]() |
Lichidul de răcire este un fluid vital în funcționarea corectă a autoturismului. Riscurile la care te supui circulând cu un lichid de răcire uzat sunt multiple. Pompa de apă și implicit motorul vor funcționa defectuos, ducând la deteriorarea prematură a acestora. În cadrul sistemului de răcire pot apărea coroziuni și depuneri de substanțe dăunătoare acestor componente vitale ale mașinii. Pentru a evita aceste posibile probleme, este important să verifici lichidul de răcire la fiecare intervenție tehnică asupra mașinii și să îl schimbi la fiecare 60.000 de kilometri parcurși.
extras site dacia.ro 27.11.2011 |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 16:37 |