Ajutor ! Problema calorifer, Curgea.. sau inca mai curge
![]() ![]() ![]() |
Ajutor ! Problema calorifer, Curgea.. sau inca mai curge
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
marduk8602 |
![]()
|
![]() 4x4 offroad Group: Members Posts: 119 Joined: 6 September 07 From: bucuresti ![]() |
eu recomand cu incredere prafurile de lipit gauri in circuitu de racire, solutiile lichide sunt doar pt pierderi unde nu apuci sa vezi balta sub masina. recent am schimbat radiatoru, era facut sita, fantana arteziana, in toamna cand a inceput sa curga serois, pierdeam 3 4 litrii de apa la 100km, si am reusit sa l carpesc cu prafuri de lipit incat sa merg toata iarna cu masina, cu un litru de antigel la 3 400 de km.
acum am si o intrebare: pute a putred, a umezeala si a vrabii moarte cand dau drumu la aeroterma, cat imi iubesc si cat sunt de obisnuit cu masina mea, sta sa mi se faca si mie rau uneori, cum pot sa curat caloriferu / aeroterma si restu de tubulatura pe unde mai trece aerul????? am incercat sa bag mana sa scot eventuale frunze din ea(cu capota ridicata) da nu s-a intamplat nimic, tot pute... |
--------------------
dacia
mcv
cheala sep 2011
- B-26-YIR minsk 125cc 1992 B-90-EAE
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Probabil ca "pute" a vrabii moarte pentru ca ai tot carpit circuitul cu acele prafuri, apa tot vrea sa iasa dar nu are pe unde. Si mie imi miroasea a antigel statut panas a schimb caloriferul. Dupa ce l-am schimbat am scapat si de mirosurile imbacsite. Deci recomand schimbarea caloriferului, si schimbarea antigelului.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
monica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 September 09 ![]() |
si eu doresc sa schimb caloriferul?trebuie demontata si tubulatura?
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2002 Confort
- BZ 07 CZC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:54 |