Iar probleme tehnice, Discul de ambreiaj sau cutia de viteze ?
![]() ![]() ![]() |
Iar probleme tehnice, Discul de ambreiaj sau cutia de viteze ?
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
eu daca eram in cayul tau, stii ce faceam? acum serios, pentru ca ma costa mult mai mult mana de lucru si piesele noi....schimbam cutia, si daca tot umblam pe acolo verificam si ambreajul...imi lua 1 zi, dar eram sef.
am schimbat motorul ca imi mergea in 3. ma costa prea mult setul si mana de lucru. This post has been edited by badboy_marius: 9 Dec 2008, 23:06 |
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Faza cu faptul ca se duce la vale dupa ce bagi in viteza am patit-o si eu ..........concluzia m-a lasat discul de ambreiaj dupa inca ceva forje ........in mare se manifesta prin turatia motorului in gol si nu-ti mai intra in viteze cum trebuie .....cel putin la mine nu intra in marsarier nici mort abia mergeau 1-4 si alea cu greu ........cel mai probabil asta e si problema ta discul de ambreiaj
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
probabil discul de ambreiaj,
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:41 |