MUZICA, De care va place voua
![]() ![]() ![]() |
MUZICA, De care va place voua
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Unii ce copiaza tot ce prind.. insa copiile suna mai interesant decat originalele"
https://www.youtube.com/watch?v=-uiG5jJavTU...6TwkOck3zey2Yvw |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE De aici rezulta ca Ducu-i poponar si are bucurii la Che... ![]() imi scapa logica care te-a adus la o asemnea concluzie mie imi plac toate cele trei melodii ![]() iar la ce ai postat tu e vorba de acelasi autor, aceiasi piesa dar in interpretari diferite mi se pare in ordine preferinta mea fiind spre cei doi |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Hop sha sha.
Recomand ceva energizant de dimineata, o sa avem nevoie. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
La zi.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Domnu' Dan, mai sunteti pe receptie?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Nici n-am dormit bine azi-noapte, cand am auzit...
![]() Nu m-am uitat la stiri dimineata, azi in masina am lasat radioul pe Vibe FM, n-am deschis subiectul. Am votat cu oamenii mai noi si mai corecti, le-am facut reclama, am iesit in strada duminica... ce as mai putea sa fi facut? Cred ca am facut ce trebuia. Pe forum, la Cafenea, nu mai deschid topicele politice - ce sa fac, sa-i citesc iar pe cei trei tristi fanatici luandu-le apararea? Scarba, scarba... Nu vreau sa-mi mai fac sange rau - refugiul e in muzica, sau in alcool, sau in fotografie etc. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Domnu maho...abia acum.
Cu prima m-ai lovit rau. Cu a doua tot asa, da' vizual ![]() Drept sa spun, flamenco cu vioara... ![]() Uite aici la tanara asta. Daca face sex precum loveste chitara aia...nu stiu daca-i faci fata ![]() tot maestrul... ![]() This post has been edited by Dan73: 7 Feb 2017, 23:48 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Da chiar beeey. Pieței ăsteia nu îi trebuie și ei un imn?
![]() https://youtu.be/6ODNxy3YOPU This post has been edited by Han Solo: 8 Feb 2017, 00:02 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
maho |
![]()
|
@Dan: de Renaud Garcia-Fons nu stiam, dar l-am vazut recent intamplator pe Mezzo, un concert intreg solo, si mi-am luat notite.
Ana Vidovic... ce sa zic, n-am auzit pana acum (nici ea de mine, cred ![]() ![]() N-am ascultat prea mult flamenco la viata mea, dar mie imi place mai mult hodorogul asta: Ti-am mai zis ca nu prea ma omor cu jazz-ul, dar tiganul asta chiar mi-a placut, are si o poveste de viata interesanta: |
--------------------
Dacia
1310
|
Dan73 |
![]()
|
manouche eu mai ascult ..sunt aproape sigur ca am mai pus si pe aici
![]() ia uite aici..viata! ![]() Uite-l pe Renaud Garcia-Fons intr-un trio cu ceva flamenco. Mi se pare geniala piesa. This post has been edited by Dan73: 8 Feb 2017, 22:31 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Crescut fiind in frumosii dar uratii ani '80, eram hipersatul de oribila muzica usoara romaneasca, pe care o auzeai la toate cele doua posturi de radio, dar si la TVR. Evada fiecare cum putea - la noi, una dintre ele era colectia de viniluri ale lui unchiu-meu, pe un pickup Tesla.
"Queen - The game" se asculta frecvent. Ce diferenta colosala fata de prafuitele slagare ale lui Cornel Constantiniu, Corina Chiriac sau Marius Teicu, cu texte avand acelasi subiect(dragostea), cu acelasi sunet strident si ieftin. Queen sunau exact cum trebuie si cat trebuie. De exemplu piesa "Don't try suicide", cu texte de o fina ironie, iar compozitia plina, cu multe schimbari de ton, era ceva de vis. Era perfecta. Favorita mea de pe album ramane inca (dupa 30 de ani, iata) balada "Sail away sweet sister", una din cele mai bune si totodata mai underrated piese ale lor. Vinilul argintiu cu Queen o sa-l tin minte pana inchid ochii. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
maho |
![]()
|
Sa ne intoarcem putin la origini (ale numelui, pt. conaisseuri):
|
--------------------
Dacia
1310
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Dan73 |
![]()
|
Francisco Gustavo Sánchez Gómez (21 December 1947 – 25 February 2014), known as Paco de Lucía
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
maho |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
maho |
![]()
|
Ceva vechi, varianta actualizata si foarte actuala:
|
--------------------
Dacia
1310
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
maho |
![]()
|
... si Chuck Berry.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
This post has been edited by 4x4: 22 Mar 2017, 15:47 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Inainte sa se plictiseasca in Metallica, fantasticul basist Robert Trujillo facea treaba thrash/crossover excelenta in Suicidal Tendencies, si funk-metal de exceptie cu Infectious Grooves...
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Am desfacut inca o timisoreana nepasteurizata si bat cu palmele in masa de lemn ca un tampit
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
maho |
![]()
|
De pe ultimul album (2017), foarte bun:
|
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Inca ma mai fierbe stereofonia piesei, datata 1975, manca-v-as!
Printre primele 3 intr-un top personal Queen. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:45 |