distanta intre aripa si capota, dupa reparatie
![]() ![]() ![]() |
distanta intre aripa si capota, dupa reparatie
Marin89 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Capota este centrata pe mijloc sau este fugita NUMAI din incuietoare ? La balamalele capotei s-a umblat ? A fost schimbata capota ?
Aripa schimbata a fost corect montata ? Cum se aliniaza la usa si la bara ? Daca aripa a fost corect montata si singura problema e la capota , trebuie slabita din balamale , corectata pozitia si apoi stransa . Ciocul de prindere al capotei dupa cate stiu se poate misca putin , astfel incat sa fie ok inchiderea . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
daca au fost schimbate aripi ( aripa ) si capota se prea poate ca si aripa sa fie prost montata nu numai capota. da-ne detalii despre ce s-a inlocuit la masina apoi putem sa tragem o concluzie mai aproape de realitate
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Marin89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 7 December 08 ![]() |
Capota a fost chituita ,aripa stanga schimbata iar spatiul mai mare intre aripa si capota este pe stanga unde a fost aripa schimbata,pe dreapta e ok distanta dar pe stanga este dublu fata de partea dreapta..
8 Dec 2008, 18:37: ma intrebam daca se poate regla usor ,sa fie egala distanta ca la o masina normala nu as vrea la milimetru dar totusi...ma intreb de ce nu au facut cei din service asta la tinichigerie la reparatia masinii....Eu asa am luat masina second This post has been edited by Marin89: 8 Dec 2008, 18:37 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
ok. in cazul tau sunt sigur ca aripa nu a fost bine montata. daca deschizi capota vei vedea ca aripa are un unghi de ambutisare mai mare la cea din stanga si mai mic la cea din dreapta. tinichigii astia meseriasi nu stiu sa " inchida " acel unghi astfel incat sa apropie partea superioara a aripii de capota. aceleasi probleme erau intalnite si la daciile berlina. daca luftul din dreapta dintre capota si aripa dreapta este egal de sus si pana jos si nu este mai mare ca la o solenza nelovita, atunci problema este cea pe care am enuntat-o.
rezolvarea este demontarea aripii inchiderea acelui unghi si apoi remontarea corecta cu respectarea latimii luftului dintre capota si aripa pe toata lungimea lui. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:31 |