alarma, nu "urla"
![]() ![]() ![]() |
alarma, nu "urla"
kykymarius |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 5 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- b 26 gkp
|
|||
daniel_drv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 29 March 09 ![]() |
normal ar trebui sa te uiti la sensibilitate si sa o reglezi dar daca nu iti merg si celelalte vezi sa nu ai vreo siguranta sarita....
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- CT-64-DRV Inferno MotorSport Constanta.
|
|
marduk8602 |
![]()
|
![]() 4x4 offroad Group: Members Posts: 119 Joined: 6 September 07 From: bucuresti ![]() |
dc ai spart contactele de la porbagaj, alarma nu se mai armeaza cum trebuie, simte ca pui alarma cu o usa deschisa si nu mai urla. iarasi, dc fac figuri, poate sa urle cand o apuca(pateam si eu asta). problema s-a rezolvat prin curatarea periodica a contactului ala minunat in care mi am si spart capu o data
![]() ![]() This post has been edited by marduk8602: 31 Mar 2009, 23:26 |
--------------------
dacia
mcv
cheala sep 2011
- B-26-YIR minsk 125cc 1992 B-90-EAE
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Alarma merge si daca nu mai ai contactul pentru hayon. Am mers si eu cu mufa scoasa vre-o 3 saptamani si alarma mergea pentru restul de usi. Apar probleme doar daca atunci cand s-a spart au ramas firele care atarna pe acolo si dau accidental la masa.
Daca iti piuie cand armezi alarma (de 2 ori la inchidere si odata la deschidere), si auzi piuitul ala subtire cand descui o usa, alarma este ok. In primele 40 de secunde nu urla imediat. Intai se aprinde ledul ala si tiuie si dupa cateva secunde urla. Daca o armezi si o lasi asa 1 sau 2 minute si apoi deschizi o usa, sa vezi ce-o sa urle... |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 18:30 |