Noul sistem de atasat/vizualizat imagini, face prelucrari automate, tacite?
![]() ![]() ![]() |
Noul sistem de atasat/vizualizat imagini, face prelucrari automate, tacite?
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
recomprimarea e standard gd2, pentru atasarea logo-ului. altfel nu s-ar face decat un resize. probabil la recomprimare se foloseste alt algoritm si de aici si scaderea calitatii/dimensiunii.
la afisare nu se face nimic server side, totul e client side. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Intrebare : va ramane pe viitor acest 'sistem'' de vizualizare a pozelor sau este in probe ?
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca s-a rezolvat problema.
acum imaginea apare incadrata in fereastra (se redimensioneaza) si in dreapta jos apare un buton de zoom.fullexpand.gif |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Alta viata...
![]() This post has been edited by MHY: 4 Jan 2009, 16:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mai da nu gasesti o poza in topicul asta!
[attachmentid=1627490825][attachmentid=1627490835] Da e mai bine, dar ca sa fiu carcotas, la calitate tot umbla.(la poza cu porumbei, pe cer, apare pixelizare pe anumite zone .) Nu ca as avea ceva impotriva, dar daca vreti sa stiti. This post has been edited by logan1.5dci: 4 Jan 2009, 16:41 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AlexV |
![]()
|
asta nu are legatura cu noul sistem de vizualizare.
este de cand forumul ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Așa DA!
Felicitări!!!! |
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am vazut azi la munca, faza cu "pozele" ca se incadreaza in monitor si am crezut ca merge doar pe IE, si am cautat un topic in care sa ma plang, dar vad ca merge si cu FireFoxu'
![]() Eu insa mai am o doleanta. Pe alte forumuri, indiferent daca e poza atasata la post sau e imagine de pe un alt sit, o redimensioneaza intr-un "thumbail" de marime generoasa. 2urouiv.jpg Daca faci ca si orice imagine sa fie redimensionata asa si cand dai click sa o mareasca ca acum, jur ca e cel mai tare sistem de vazut poze pe vreun forum ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
vezi ca ai gresit topicul
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, nu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ai posibilitatea sa vezi si ce versiune de forum este?
![]() IPB cat? 2.1 sau 2.2~3? This post has been edited by DrK: 5 Jan 2009, 23:41 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
[sk]crash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 January 09 ![]() |
Nu mai bine ati trece pe vBulletin? E cel mai performant.
|
--------------------
Dacia
cu 3 prezoane
1989
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() Trecerea de la vbuletin la invision am mai vazut, invers niciodata... This post has been edited by vis-a-vis: 6 Jan 2009, 08:16 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
[sk]crash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 January 09 ![]() |
Am sa revin cu argumente.
|
--------------------
Dacia
cu 3 prezoane
1989
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
M-am defectat din cauza noului mod de vizualizare al imiaginilor pe DC.
Acum caut pe toate forumurile pe care intru functia de derulare a imaginilor din sageti ![]() Eu unul multumesc pt implementarea acestei functii |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
de unde si eu eram impotriva functiei la inceput, acum injur alte forumuri ca n-o au. M-am obisnuit tare mult cu ea si e ok
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dom'le,
ca initiator aici ma simt obligat sa intervin: functia in sine e misto; ceea ce am intrebat eu este - ce se-ntimpla cu calitatea (tehnica)... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sa scos sistemul ? la mine nu mai merge si a inceput sa ma enerveze fara
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu pot sa atasez poze pe forum. Dupa click pe adauga ma trimite intr-o blank page ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
La poze cu rezolutia foarte mare se depaseste memoria alocata PHP-ului si da eroare dar aceasta nu este afisata.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
IRONICK |
![]()
|
mda ..scuze de la rezolutie era. nici nu mi-a dat prin cap sa verific initial
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu se poate face ceva si cu cei ce pun poze de 15 mp direct in topic, si strica toata aranjarea in pagina pe pagina respectiva a topicului? chiar nu am si nici nu vreau monitor de 30'
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
eu de obicei fac resize la poze inainte sa le postez, dar la astea chiar mi-a scapat. a fost ultimul lucru la care m-am gandit
This post has been edited by IRONICK: 19 Mar 2009, 13:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:08 |