mesaj sters
![]() ![]() ![]() |
mesaj sters
joey |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 9 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CLIO 3
DYNAMIQUE 1,6 16v CVA Singurul loc in care Banii vin inaintea Muncii este in dictionar.
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.379 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate pt. ca nu ai respectat regulile de la Bursa....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(joey @ 20 Nov 2008, 08:48) ...Cine ma poate lamuri de ce ? Eu. Pentru că în 14.11.2008 ai făcut "sus" mai repede de 24h. Dă un click pe bara de warn personală și ai să vezi. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Se da un anunt la sectiunea brusa, unde subsemnatul cauta un set de jenti originale pentru masina din semnatura, dupa vreo 3 sau 4 zile de liniste, astazi cineva imi raspunde insa nu am apucat sa imi notez datele de contact ale omului deoarece a disparut anuntul
![]() de obicei il gaseam la acest link http://reno.ro/index.php?showtopic=137776&...dpost&p=1708343 acum insa nu mai e ![]() as dori macar numarul de telefon al baiatului care a dat reply Multumiri anticipate |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ti-am trimis eu pe PM, sa nu ti le fure altcineva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
coles |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 12 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Sal! se poate sterge un mesaj adaugat din greseala la un topic nepotrivit?
|
--------------------
Renault
Captur 2
2021
- B-59-MPM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da! Dai "Report" la un moderator, si il rogi sa-l stearga.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am postat in topicul de la sectiunea stiri: "dezinformare grava libertatea" si la nici 1 minut, postul a disparut. am postat din nou, intreband de ce mi-a fost sters topicul, apoi am editat si am rescris primul post. cum am dat "trimite postarea modificata" mi-a disparut imediat si noul post.
de ce?? nu eram offtopic, nu injuram pe nimeni, nu incalcasem nici o greseala |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu am vrut sa scriu ... ca orice as scrie nu duce decat la discutii interminabile pe teme bizare ... si decat sa nu ajung la nici o concluzie mai bine nu ma bag ... dar ma simt oarecum dator sa ofer o explicatie: pentru ca nu am inteles exact ce anume dorea si doreste initiatorul topicului sa prezinte in topic (pur si simplu un titlu gresit; rezultate ncap; sau altele) am considerat util sa sterg orice mesaj "pe langa". {pe care l-am considerat eu "pe langa"}
Din pacate asta este tot ceea ce pot eu comunica ... pentru orice alte intrebari sau probleme poti utiliza PM sau poti contacta un administrator. Mersi mersi, ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:32 |