am plecat de la un posibil accident, am fugit
![]() ![]() ![]() |
am plecat de la un posibil accident, am fugit
bogdan_90 |
![]()
|
||
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca nu are nimic, nu se va duce la politie. Ca nu stie sa fi patit ceva. Dar daca are ceva, frumos era sa-i lasi RCA-ul, nu sa-l pui pe drumuri si sa-l bagi la cheltuieli.
Totusi ma gandesc cum de ti-ai dat seama "abia pe drum". A? ![]() O ipoteza ar fi ca i-ai dat-o si te-ai tirat repede. Apoi te-ai oprit, si cand ai vazut ca a ta are ceva, te-au apucat gandurile c-o avea si a lui. Altfel, de ce ti-ai face griji? ![]() Oricum, dormi linistit! ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Dec 2008, 14:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nici macar n-o sa-l bage in seama... am patit-o eu! si eu aveam urme vizibile de accident de la celalalt, stiam si detalii despre masina, numar etc. dormi linistit politia pandeste nu gandeste.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
nu eram cu masina mea eram cu a unei rude un touareg si are senzori de parcare se aprinsesera aia pe rosu dar nu mi-am dat seama si n-am simtit nici un soc cum as lovi ceva decat ca am vrut sa mai dau in spate si nu am mai putut ca tine ceva masina si ma gandesc ca nu cumva sa ma fi proptit in ala din spate ca era foarte aproape. intreb ca sa stiu la ce sa ma astept m-as duce pana la politie dar nu pot cu aceasi masina. si inca ceva parca era si o persoana in dreapta si se uita urat dupa mine dar atunci pe moment am zis ca daca nu s-a dat jos, n-a claxonat , nici un semn inseamna ca n-am facut nimic.
imi fac griji ca nu era masina mea si il ia pe proprietar politia daca e ceva. This post has been edited by bogdan_90: 14 Dec 2008, 15:25 |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
poate ca asa era cand ai luat masina....
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
bogdan_90 |
![]()
|
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bravo! Si cand te vei descotorosi de naravul asta?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca zici ca nu ai nimic, inseamna ca e probabil sa nu se fi intamplat nimic.
Stai linistit, te cauta ei daca e ceva. ![]() This post has been edited by vijelie: 14 Dec 2008, 15:44 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
cand o sa fiu mai atent acu nu stiu ce sa fac sa-i zic celui cu masina la ce sa se astepte, sa stau lin, sa ma duc la politie sa dau declaratie? ca am inteles ca iti fac dosar penal daca pleci.
14 Dec 2008, 16:45: QUOTE(vijelie @ 14 Dec 2008, 16:43) Daca zici ca nu ai nimic, inseamna ca e probabil sa nu se fi intamplat nimic. Stai linistit, te cauta ei daca e ceva. ![]() la mistouri nimeni nu va intrece . This post has been edited by bogdan_90: 14 Dec 2008, 15:45 |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Toti oamenii din libertate sunt de fapt niste infractori neprinsi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai dac tu i-ai dat-o aluia avand senzori de parcare, sunt curios ce faci cand n-ai.
![]() In alta ordine de idei, io cred ca tie iti e mai frica sa nu te hacuie proprietarul "tuaregului". ![]() LE Eu nu stiu ce cauta topicul asta la legislatie, atata timp cat: Scrie in titlu ca a fugit, in primul post scrie ca abia pe drum si-a dat seama, iar in alt post scrie ca s-au aprins senzorii de parcare, dar nu si-a dat seama. Pai cum ti-ai dat seama daca nu ti-ai dat seama? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Dec 2008, 15:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 14 Dec 2008, 16:48) Pai dac tu i-ai dat-o aluia avand senzori de parcare, sunt curios ce faci cand n-ai. ![]() In alta ordine de idei, io cred ca tie iti e mai frica sa nu te hacuie proprietarul "tuaregului". ![]() nu imi e frica de el ca doar imi e unchi, nu sunt invatat cu senzori de parcare , ligheanul meu nu prezinta , nu m-am orientat dupa ei decat am vazut ca se aprindeau niste luminite . 14 Dec 2008, 16:55: stiu ca suna cam bizar nu stiu cum sa ma exprim , stau prost la capitolul asta atunci pe moment nu stiam daca sigur am intrat in ala din spate am ast 10-20 de sec am vazut ca nu misca nimeni nimic ,sa ma dau jos din masina nu-mi venea, asa ca am plecat crezand ca nu s-a int nimic abia pe drum m-am gandit ca poate sau ca nu poate etc. nici in momentul de fata nu sunt sigur. This post has been edited by bogdan_90: 14 Dec 2008, 15:55 |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mai, in cele din urma ai recunoscut ca ti-ai dat seama ca l-ai lovit. Pentru ca
QUOTE n-am simtit nici un soc cum as lovi ceva decat ca am vrut sa mai dau in spate si nu am mai putut ca tine ceva masina si ma gandesc ca nu cumva sa ma fi proptit in ala din spate ca era foarte aproape. . Trebuia, daca erai de buna credinta, sa te dai jos si sa vezi ce s-a intamplat. Daca erai de buna credinta!!! Nu, tu te-ai tirat, desi ai vazut ca se uita cineva urat la tine. Pai cum se cheama asta? Si cum se cheama faptul ca de la post la post vii cu amanunte noi? Scrii primul post complet si astepti raspunsuri. Asa. Acum tinand cont de ce scrie sub avatarul meu, daca eram io-n masina aia, ma dadeam jos si-ti fugaream tuaregu' pana ramaneam fara aer. In cazul in care-l loveai, iar ca ai facut-o e evident. Acum depinde cat de rau. Totodata, la cat de bun sofer esti, poate te-ai oprit cu roata-n bordura. Normal ca n-aveai de unde sa-ti dai seama, ca nu mai condusesesi asa dihanie mare. Iar persoana din masina s-a uitat urat de frica sa nu i-o tragi (aici tu stii daca merita sau nu ![]() LE. Nu cumva avea cutie automata si de frica sa n-o comiti, stateai cu dreptul pe acceleratie si cu stangul pe frana? Ca n-o mai misti din loc. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Dec 2008, 16:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 14 Dec 2008, 17:05) Mai, in cele din urma ai recunoscut ca ti-ai dat seama ca l-ai lovit. Pentru ca . Trebuia, daca erai de buna credinta, sa te dai jos si sa vezi ce s-a intamplat. Daca erai de buna credinta!!! Nu, tu te-ai tirat, desi ai vazut ca se uita cineva urat la tine. Pai cum se cheama asta? Si cum se cheama faptul ca de la post la post vii cu amanunte noi? Scrii primul post complet si astepti raspunsuri. Asa. Acum tinand cont de ce scrie sub avatarul meu, daca eram io-n masina aia, ma dadeam jos si-ti fugaream tuaregu' pana ramaneam fara aer. In cazul in care-l loveai, iar ca ai facut-o e evident. Acum depinde cat de rau. Totodata, la cat de bun sofer esti, poate te-ai oprit cu roata-n bordura. Normal ca n-aveai de unde sa-ti dai seama, ca nu mai condusesesi asa dihanie mare. Iar persoana din masina s-a uitat urat de frica sa nu i-o tragi (aici tu stii daca merita sau nu ![]() LE. Nu cumva avea cutie automata si de frica sa n-o comiti, stateai cu dreptul pe acceleratie si cu stangul pe frana? Ca n-o mai misti din loc. ![]() nu avea manuala eu vreau sa stiu in caz de are ala ceva bulit la masina ca daca il loveam in numar nu avea ce sa se intampla viteza era prea mica abia se misca masina insa gipanu fiind inalt imi e sa nu se fi strambat masca, capota ce o mai avea masina aluia deci daca ala se duce la politie cu masina lovita si stiind numarul meu zic asa ce patesc eu? ca am fugit si nu m-am prezentat la politie? de ce am plecat asa ca taranul? de frica , am mai patit asa o data si cand m-am gandit si am zis in gand iar? am plecat cu gandul ca nu e nimic. |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ideea era sa te dai jos. Asa e frumos. Acum e evident ca ai stiut din prima clipa ca l-ai atins. Numai ca ti-a trebuit ceva curaj sa recunosti. Ce ma intriga e faptul ca nu te doare foarte tare daca i-ai zgariat masina amarasteanului, cat iti e de pielea ta.
Eu personal nu ti-as raspunde la intrebare, din motive evidente. Sapa dupa legislatie (poate-ti mai revii din a da cu spatele in cineva si a tuli-o), sau "dormi linistit". Sa ai bafta si sa nu dai cu spatele-n cazanu' meu, ca io ma prind cu dintii de bara din spate si ma tarai dupa tine pana mor. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
don;t worry nobody saw nothing
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu te-a vazut nimeni ..atunci ai noroc
dar daca proprietarul se duce cu martori si declara accidentul... e cam nasol. (chiar daca tu nu ai nimik si el are) This post has been edited by UXE: 14 Dec 2008, 17:33 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(bogdan_90 @ 14 Dec 2008, 16:39) cum sa fie, ca nu inteleg? masina in care am fost eu n-are nici pe dreacu . am mai patit o data acelasi lucru am dat cu spatele pana in cel din spate. QUOTE(Victoras2001 @ 14 Dec 2008, 16:42) Niciodata, e un om normal traumatizat de obiceiurile si prostia romanilor. In orice tara civilizata se ating in parcare barile si nu interseaza pe nimeni! big news, ascundeti copiii si batranii: d'aia se monteaza chestiile alea in fata si spatele masinii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Bogdane tu numesti ala accident ca i-ai atins putin lu ala bara? Stai ma linistit si dormi linistit ca nu se duce nimeni la politie pentru asa ceva mai ales daca masina ta nu are nimic, nici a lui nu are.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu s-a dat jos din masina.
De unde sa stie ce daune a provocat? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Macar de curiozitate si tot ma dadeam jos sa-mi vad "opera".Asta este,se-ntampla!Nu c-ar avea importanta,dar ce masina avea celalalt?
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
vijelie |
![]()
|
Odata intrat intr-un Touareg, nu mai cobori pentru orice fleac.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
![]() Daca eram in locul lui,nu deschideam topicul asta,fara suparare... ![]() This post has been edited by D-FENS: 14 Dec 2008, 18:04 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
vijelie |
![]()
|
De la Logan i se trage.
Daca Touregul era al lui, nu ne mai amuzam acum pe seama lui. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 14 Dec 2008, 17:30) Niciodata, e un om normal traumatizat de obiceiurile si prostia romanilor. In orice tara civilizata se ating in parcare barile si nu interseaza pe nimeni! big news, ascundeti copiii si batranii: d'aia se monteaza chestiile alea in fata si spatele masinii. Domnule. Cu cat trece timpul, cu atat ma minuneaza mai mult opiniile Domniei Tale. Zicea ca a condus o chestie d-aia mare, care e cah pentru unii. Si i-a facut cah unuia care n-avea chestie d-aia mare. E nevoie de un desen Marite Doamne, ca sa-ti dai seama ca el poate sa n-aiba nimic, in timp ce pagubitul poate avea capota julita? Bine, dupa ce-a scris initiatorul pana acum, nici nu ma asteptam sa nu-i iei apararea. Deci daca-mi infunzi mie bara sau imi zgarai capota in parcare, esti dintr-o tara civilizata. Dar daca fac scandal, vorbim de "prostia romanilor". Stiu, n-am colindat toti strainatatile ca Tine Doamne, da am mai vazut si noi cum se iese din parcari pe afara. Nu se fuge, nu se deschide topic "ce ma fac?", ci se asigura ca nu se produc avarii celeilalte masini, dupa care se pleaca linistit. De Doamne, geru cu supusii tai. Sunt multi da prosti. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Dec 2008, 18:39 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Lasand la o parte presupunerile nefondate ale lu' matale, nu ia infundat nimic. Mai usor cu computatoru, si ochiu pe geam oricand iti poate atinge unu' caruta si fugi miseleste, pe el sa nu scape.
PS: si eu ating bari destule aproape zilnic..asa e cu parcarea la job, mai inghesuit...asa ca mare grija sa nu parchezi langa astia ca mine. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Oare de ca ma asteptam sa nu se inteleaga ideea mea?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
argon |
![]()
|
Omul e socat si pe buna dreptate de comportamentul tipic romanesc al cetateanului care e in stare sa doarma cu masina in pat. Nu mai conteaza oricum, si e offtopic, conceptiile ni se vor schimba peste vreo 2 generatii.
QUOTE(bogdan_90 @ 14 Dec 2008, 15:48) cand sa plec am dat cu spatele dar foarte usor abia pe drum mi-am dat seama cred ca am atins cealalta masina din spate dar foarte usor. Cum tu zici, stai linistit ca nu s-a intamplat nimic. Daca esti convins ca a fost asa usor, nici nu merita osteneala sa te dai jos, ce-ti mai faci atatea ganduri?! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
In opinia ta, cand merita sa te dai jos?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:58 |