De ce consuma mai mult in timp de iarna?, Dacia Logan 1.4 mpi - 2008 - 22.000km
![]() ![]() ![]() |
De ce consuma mai mult in timp de iarna?, Dacia Logan 1.4 mpi - 2008 - 22.000km
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci e iarna ? ca eu inca no vad ,trebuie sa ma pun sa sap dupa cele 100kg de beutura ascunse prin cimitiru belu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exprimat tot la suta de km sau la ora de program?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci de aici vorba "iarna nu-i ca vara".
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare bautura mai buna in timpul programului.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.735 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Dec 2008, 11:52) Suta de ml da tarie tinuta la butoi de dud ...This post has been edited by IRONICK: 12 Dec 2008, 11:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Shut the fuck up!
![]() This post has been edited by vijelie: 12 Dec 2008, 11:55 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
cel putin un an vechime, culoare usor galbuie, un pic uleioasa ...
This post has been edited by IRONICK: 12 Dec 2008, 11:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Am plecat sa iau ceva... nu mai suport...
Huuuooo! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IRONICK |
![]()
|
am plecat si eu ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Gata, ma duc acasa cu Maxi-taxi
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 11 Dec 2008, 11:54) Pentru ca fiind mai frig, diferentele de temperatura sunt mai mari, ceea ce duce la stress termic pentru bec, consum marit de combustibil dar si scurtarea prematura a vietii becului. Mai da voi n-ati auzit de becuri de iarna? le schimbati si scapati de problema...dar atentie, daca temperatura creste peste 7 grade tebuie puse la loc becurile de vara...succesuri |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Sunt din alea cu carton in fața?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da...dar daca gasiti cu carton laminat sunt cele mai bune
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
Cica ala de Oltcit era cel mai bun.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sid e culoare galbena ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
OAP |
![]()
|
nu, alba ca zapada
|
--------------------
.
.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(OAP @ 12 Dec 2008, 13:47) Ezact! Iarna e frig si aerul ingheata si se crapa mai greu in fata masinii, trebuie puse la faruri becuri de putere mare care se incinge si topeste aerul in fata si mergi mai usor, e ca cind ai spargator de gheata ca la vapor, ma'ntelegeti, nici vopseaua nu se zgirie... Baetii adevarati are zenoane care taie aeru inghetat ca cu laseru ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Inteleg ca toti sunteti mega-experti pe forum, dar un om care e curios si vrea sa invete nu vad de ce ar trebui luat la misto. Poate daca ati intra si voi pe un forum medical, de ex, ar fi placut sa fiti tratati la fel.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnu doctor, (hic) as vrea sa va intreb de ce iarna consum cantitati apreciabile de tuica fiarta si vin fiert (hic) si vara nu?
Sa traits! Titel Trascau This post has been edited by Marty: 14 Dec 2008, 22:28 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pentru ameliorarea socurilor survenite in urma facturilor crescute la intretinere
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.193 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
1. in conditii IDENTICE, masina tre sa consume IDENTIC
2. Pe acelasi traseu, in aceeasi panta : Daca drumul este aglomerat, depasiri multe si multe frane.... Daca se schimba tipul carburantului (98 in loc de 95), temperatura exterioara (frig) , directia vantului (vant din fata sau lateral) sau tipul carosabilului (umed/zapada-coeficient de frecare scade la umezeala, consum sensibil mai mare), numarul de persoane din masina (100 kg in plus conteaza mult), din proprie experienta, consumul mediu pe aceeasi portiune de drum a fost mai mare cu pana la 3 litri la suta. Adica in loc de 6, extraurban , in conditii VITREGE, mi-a luat 9 pe acelasi traseu !!!! Cred ca nu e greu, pun pariu ca stiai si tu chestiile astea. Mai pe intelesul tau: Vreme de kkt, ninsoare+viscol, viteza medie 40 kmh, trafic naspa spre munte, 5 insi in masina cu bagaje si clima on, vai steaua mea, am bagat benzina ca asta vara, si la comarnic am alimentat din nou. In conditiile in care ma si intorceam cu benzina aia asta vara! This post has been edited by axabrt: 15 Dec 2008, 11:33 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(axabrt @ 15 Dec 2008, 12:29) 1. in conditii IDENTICE, masina tre sa consume IDENTIC Sa mori tu-nfipt? Si cum ai ajuns la concluzia asta, ma, Schopenhauer al mecanicii auto care esti tu ? QUOTE Vreme de kkt, ninsoare+viscol, viteza medie 40 kmh, trafic naspa spre munte, 5 insi in masina cu bagaje si clima on, vai steaua mea, am bagat benzina ca asta vara, si la comarnic am alimentat din nou. In conditiile in care ma si intorceam cu benzina aia asta vara! 1. Ma, tu ai descoperit perpetuum mobile si nu vrei sa zici !? Altfel nu-mi dau seama cum poti sa bagi benzina, sa mergi la munte si sa te-ntorci cu aceeasi benzina. 2. Pentru informarea ta, eu bag benzina de la Petromu' din Baneasa, ma duc pina la Azuga si ma-ntorc, si-mi mai si ramin cel putin 20 de litri in rezervor. P.S.: In viata mea nu mi-a consumat Solenza 6% extraurban, in conditiile in care majoritatea timpului mergeam doar eu cu gagica-mea in masina. This post has been edited by Marty: 15 Dec 2008, 18:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:44 |