suspensie difuzoare, ... si alte discutii legate de audio de pe vremuri
![]() ![]() ![]() |
suspensie difuzoare, ... si alte discutii legate de audio de pe vremuri
BodoC |
![]()
|
||
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu un magnetofon, cred ca tot cum ziceai tu....
insa sunt extrem de incantat de un pickup cu statie Rekord2030 2x15W. se aude ata de dulce. ca un technics. bate la fund rau de tot combina sony cu 20ani mai tanara. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am si un picup full automat CONCERT 2030 care se aude absolut bestial, bas ca la finalii aia TDA2030 (ii stiu ca i-am prajit de vre-o 2 ori cand aveam 10 ani si alergam pe la magazine sa-i cumpar sa-i schimb pana nu se prindea tata) n-am mai auzit in viata mea. Pacat ca fasaia ca naiba, avea un zgomot de fond imens.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
BodoC |
![]() ![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Basii nu-i dadeau finalii. Corectoarele Baxandal si preurile erau "de vina"
![]() TDA-urile erau romanesti, si se prajeau repede. Se mai gaseau unele A2030 parca unguresti sau poloneze, care tineu bine. |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
A2030 avea, ai dreptate, dar nu eram eu sigur ca mai tin minte bine si d'aia am pus tda
![]() cumparasem vre-o 3 A-uri de la magazinul de electrice (acolo unde se vindeau ecrane colorate de pus in fata tv-ului alb negru sa-l faci color ![]() ![]() EDIT: imi aduc si acum aminte prima zi cand a luat tata picupul si boxele. Picupul a venit cu boxele alea mici (RFT parca) pe 2 cai, dar in aceeasi zi le-a combinat tata pe unitrele astea (prin 84-86 parca) si mi-a zis sa nu le zic vecinilor ce avem noi sa nu se afle ca "avem". Evident a 2-a zi am pus boxele pe canapea in fata geamului larg deschis (bloc de 4 etaje, fata in fata cu alt bloc si alee intre) si m-am luat la intrecere cu vecinul de la parter de la scara de langa. Evident "l-am facut", dar dupa aia a venit tata acasa (si a aflat) si m-a "facut" el pe mine ![]() ehhhhh, ce vremuri ![]() ![]() This post has been edited by Ov: 16 Dec 2008, 22:05 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(Ov @ 16 Dec 2008, 21:59) ![]() Ontopic: magu ce l-am avut eu: ![]() Si un "deck" ~95% ca acesta: Akai CS-707D cassette deck.jpg Succese! ![]() This post has been edited by koldun: 17 Dec 2008, 00:25 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
BodoC |
![]()
|
Hai ca am facut praf topicul asta.. scuze initiatorului, dar, noi astia de mai de mult mai avem cite-o "erectie spontana si furibunda" la stimuli de care ne mai aducem aminte.
![]() Chiar asa ce-am maincat eu ieri? ![]() L.E. Acum am vazut postul cu filmul. Taica-meu pe vremea aia repara tot ce trecea curent prin el. TV, Radio, Mag, Cass Pick-up etc. Si imi bagam si eu nasul prin ele. Daca venea un M2405, injuram amindoi de mama focului, pt ca avea o mecanica de tot rahatul. De fapt numai claviatura. Restul mag-ului era OK, iar electronica era chiar buna. No ofence! This post has been edited by BodoC: 16 Dec 2008, 22:25 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BodoC |
![]()
|
Bee Gees. Nu mai stiu melodia.
Dupa ce imi amintesc ce am mincat ieri, iti spun si piesa. ![]() L.E. Bee Gees - You Should Be Dancing This post has been edited by BodoC: 16 Dec 2008, 22:58 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 07:31 |