reclama pe masina, lipire abtibild
![]() ![]() ![]() |
reclama pe masina, lipire abtibild
erica |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Neaparat trebuie sa obtii acordul proprietarului masinii.
|
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca se si plateste o taxa la primarie. Asta daca masina pe care se lipeste reclama nu este a firmei careia ii apartine reclama...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 6 Jul 2005, 10:34) Eu cred ca se si plateste o taxa la primarie. Asta daca masina pe care se lipeste reclama nu este a firmei careia ii apartine reclama... Acum vreo 5 ani se platea o taxa de publicitate la Administratia Strazilor (ciudat, dupa parerea mea), daca era masina firmei careia i se facea reclama. Taxa se calcula la centimetru patrat de suprafata inscriptionata si trebuia sa te duci cu o schita. Dupa aia se scosese aceasta taxa. Acum nu cred ca se mai plateste. Am intrebat-o pe contabila de la firma unde lucrez si zice ca n-a auzit de asa ceva. This post has been edited by liviu_lb: 6 Jul 2005, 11:16 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(liviu_lb @ 6 Jul 2005, 12:15) Acum vreo 5 ani se platea o taxa de publicitate la Administratia Strazilor (ciudat, dupa parerea mea), daca era masina firmei careia i se facea reclama. Taxa se calcula la centimetru patrat de suprafata inscriptionata si trebuia sa te duci cu o schita. Dupa aia se scosese aceasta taxa. Acum nu cred ca se mai plateste. Am intrebat-o pe contabila de la firma unde lucrez si zice ca n-a auzit de asa ceva. ATENTIE TAXLE SI IMPOZITELE POT FI SI LOCALE ...deci legislatia poate fi diferita...!!! Ploiestenii sunt cobaii la o gramada de taxe/impozite ![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
tmkrf |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 845 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
se poate gasi abtibilde daciaclub.ro ? sau astea se dau dupa anumite metode , sau nu exista ?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
- TM-02-KRF http://www.daciaclub.ro/TM-02-KRF-Dacia-1310-TLX-1-6-page-7-t169060-s180Dai Click ===> Topicul Masinii Mele
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
La noi in oras nu se plateste nici o taxa pentru reclama pe masina. 100%
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(tmkrf @ 11 Dec 2008, 01:58) da, se poate gasi abtibilde. da vezi ca abtibildele este de mai multe feluri. uite aici este abtibilde: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2166&hl=abtibild |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
tmkrf |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 845 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
ms mult
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
- TM-02-KRF http://www.daciaclub.ro/TM-02-KRF-Dacia-1310-TLX-1-6-page-7-t169060-s180Dai Click ===> Topicul Masinii Mele
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 07:14 |