Suierat ....probabil cutie, in treptele 2 si 3
![]() ![]() ![]() |
Suierat ....probabil cutie, in treptele 2 si 3
adryan1181 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPi
Easy 2007
|
|||
adryan1181 |
![]()
|
chiar nu stie nimeni sa imi dea un raspuns? Sau s-a mai discutat pe undeva si nu am gasit eu? Va multumesc
|
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPi
Easy 2007
|
|
iulic' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 28 January 07 ![]() |
Mai mult ca sigur este din cutie zgomotul.Incearca o schimbare a uleiului si dupa aceia vezi cum se comporta.Daca tot persista ar putea fi de la rulmentii diferitelor pinioane.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.5 dCI , 2006
- IF 90 ULI
|
|
galeo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 2 September 06 ![]() |
la mine e un suierat puternic in treapta 1, dar am inteles ca e ceva normal
|
--------------------
dacia
1310
1984
|
|
adryan1181 |
![]()
|
asa zic cei de la service, ca e normal, dar eu am condus zilele trecute masina cumnatului meu, care e acelasi model ca si a mea, cu o luna mai noua decat a mea.......si nu face asa......deci, eu zic ca nu e normal
|
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPi
Easy 2007
|
|
adryan1181 |
![]()
|
dupa o vizita la service (auto europa) si o plimbare cu un istet de acolo am primit diagnosticul sa stau linistit ca nu e nici o problema, este doar o uzura mai accentuata a pinioanelor 2 si 3 care sunt solicitate mai mult in oras. Ceea ce ma ingrijoreaza mai tare e ca zgomotul se accentueaza si un prieten mecanic mi-a zis ca nu am ulei in cutie si de aceea suiera, dar atunci nu ar suiera in toate vitezele?
|
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPi
Easy 2007
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Si la mine suiera la fel in treptele 1,2,3 indiferent daca accelerez sau franez.
Zgomotul este foarte clar perceptibil. Masina e un Logan cu 38.000 km (30k km facuti in Bucuresti), motor 1.4, Mai 2006, Scoate zgomotul asta de pe la 10.000km Acum, sa-l ia dracu', n-o sa crape inca 1 an cat il mai tin, asa ca suieratul asta nu ma deranjeaza ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
La mine suiera intr-a 5-a, de pe la 70.000km. Acum am 112.000km si inca n-a crapat nimic la masina...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
adryan1181 |
![]()
|
problema nu e ca va crapa ceva, ca asa mi s-a spus si mie, dar e deranjant, mai ales treptele 2 si 3 care le mestecam prin oras zilnic. Eu unul as fi dispus sa vad ce se poate face sa se remedieze, dar cum la noi in oras nu prea sunt mesteri de cutii.....nu prea am curaj, iar la auto europa, nici o sansa sa merg.
Nu are nimeni un indiciu ce ar putea fi, sa stiu la ce sa ma astept? |
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPi
Easy 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:33 |