Cu ce personalitati v-ati intalnit?, in viata de zi cu zi...
![]() ![]() ![]() |
Cu ce personalitati v-ati intalnit?, in viata de zi cu zi...
brvictors |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
||
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
O personalitate, Tudor Gheorghe ACUM la TVR1 pt cei mai (putin) norocosi!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Azi dimineata ma scol chiaun, ma tirii in baie, imi iau pamatuful sa ma barbieresc si, ce sa vezi:b din oglinda ma priveam eu ! M-am cracanat de admiratie si emotie si l-am dat dracului de barbierit. Daca sint in stare sa ma impresionez pe mine in halul asta, mi-e mila de tertii cu care ma intilnesc, gindindu-ma cum se scapa pe ei din cauza afluxului de adrenalina inerent si de neevitat la intilnirea cu personalitati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pffff cea mai importanta personalitate a fost Romeo Fantastik
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Io era sa-l calc odata pe cel care facea mancare la protv acum ceva ani
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
Cand eram mai mic l-am vazut pe Catalin Crisan in Parcul Circului sau "Tonola" cum ii mai zice, de langa Dinamo, stateam pe vremea aia chiar langa parc, pe Barbu Vacarescu, tot asa cand eram mic, l-am vazut pe strada Caderea Bastiliei pe Petre Roman, am trecut pe langa el - vorbea cu cineva - pe strada aia aveam eu gradinita, dar eram mai mare atunci, eram la scoala deja, (strada e langa P-ta Romana), am mai avut un autograf de la Horia Brenciu, cand a inaugurat un "Germanos" pe Dorobanti, acum mai multi ani, si ultima personalitate a fost
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A si tot pe Polizu il l-am vazut o data pe Gigi Becali, era intr-un S500, pasager, se grabea, era blocat in trafic - atingea ritmic cu un telefon fata de usa a masinii. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am vorbit odata cu primarul din "orasul" meu. Se pune?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
L-am vazut pe TANTAREANU la MAHMUDIA..vorbea exact ca la televizor...sunt sigur ca el era,ca interlocutorii sai i se adresau cu ''Domnule Tantareanu!''..pacat ca n-am putut face o poza.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cu fam basescu si dna e.udrea lao terasa neptun.
nam discutat ca era vacarm. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Lasa vorbitu' ca nu asta era important. Ai apucat sa arunci cu oo (spre Leana lu' Cocos) sau cu rosii spre Marinarul analfabet?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
N-are cum ca el e negutator de lamui si masline Assos si Papastratos cu dop si ulei alexandrion.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un magazin cu accesorii de mobila aud o voce grava dar feminina, destul de cunoscuta. Era Elisabeta Lipa, vorbea la telefon. Mult mai inalta decat pare la televizor si la varsta ei, arata f bine.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Jean Constantin - La Ziua Marinei în 2004, în Portul turisitc Tomis - El într-o șalupă, eu în barcă, defilam prin fața Cazinoului.
Silviu Prigoană - zburam pe același aerodrom Cârcotașii și bebelușele - pe la un CERF acum câțiva ani. Traian Băsescu - la o vizită în Academia Navală Petre Roman - între cotele 1400 și 2000 Sinaia C.V. Tudor - la un meci în Ghencea prin 1994 Mircea Dinescu - prin centrul Ploiești-ului Leonard Doroftei - la el în Pub și prin Carrefour Radu Mazăre - de câteva ori prin Mamaia Cabral - în trafic, pe vremea când avea SN Jojo - când era animatoare pe plajă Delia Matache - pe la Rex Mamaia Unul dintre jucătorii bețivi de la Dinamo - stătea prin apropiere, în Ploiești Nico și fii-sa ![]() Teodor Stolojan - la snowboard în Predeal Marius Tuca - la ski în Sinaia Lotul de gimnastică feminină - la complexul de la Piatra Arsă, acum mulți ani Laura Andresan - la ultimul Eros Show |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Miron Cosma - acu' citeva saptamini, la Simpotrans Buc-Urziceni.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
i-ai tras un cap in gura?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
marty e cuminte! nu vezi ce figura de copil are?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Trebuia sa ma aplec destul de mult pentru aceasta operatiune si ma doare spatele
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu l-ai intrebat cu cine voteaza?
![]() |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
![]() This post has been edited by FLP: 30 Nov 2009, 16:23 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma da intalnitu asta nu trebuie sa fie si cu un pahar de vorba...sau doar asa impreuna in aceeasi arie....
nu de alta dar atunci mam intalnit si io cu madona...am fost la acealsi concert.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu doi de "n"?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu..ca nu mai chemat si pe mine...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Cu Emil Radinoiu - vecinul Mitica din Vacanta mare, m-am intalnit de mai multe ori prin Craiova, prin 2002, avea un Oltcit crem, in 2003 pe str. Unirii, l-am salutat m-a salutat, foarte respectos omul, si de mai multe ori la mine la liceu, cred ca avea magazin acolo.
M-am mai intalnit si cu Mugur Mihaescu intro benzinarie, in octombire 2002 Primarul Aurica Solomon se pune? ![]() A, si era sa uit, Adrian Mititelu, presedintele Universitatii Craiova, la sediul clubului, de foarte multe ori ( aveam drum pe acolo ), mai tot timpul avea ochelarii de soare. Si inca ceva, pe Roxana Chiuhulescu ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io am baut o cafea cu ady77, da as fi preferat sa mananc o tochitura deaia moloveneasca ...
![]() Si am mai stat la o tigara si o poveste scurta cu dsign si dydycom This post has been edited by Serje: 30 Nov 2009, 18:06 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Io am "mesterit" la masina si am cautat garaje cu Muttley.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ieri il vazui pe Alex pe la gara, intr-un Nissan Tiida hatchback (nici nu stiam ca exista si versiunea asta) si pe portierele din stanga scria cu degetul in praf "ALEX TE IUBIM ESTI CEL MAI TARE"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asta cine maie?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 08:01 |