Cu ce personalitati v-ati intalnit?, in viata de zi cu zi...
![]() ![]() ![]() |
Cu ce personalitati v-ati intalnit?, in viata de zi cu zi...
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
pe "dezbracatu" de la carcotasi in trafic
si pe Luminita Anghel in New York in aeroport |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Lasa Fire Chief, ca unii din aia de i-ai mentionat nici n-ar trebui scrisi altfel...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa, l-am vazut pe Banel prin magazinul Dunarea din Braila... in ajun de un craciun... Era cu inca doi de aceeasi culoare, cred ca lua cadouri la frati
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Pe Ceausescu il vedeam aproape sambata la fosta Casa a Republicii,cand eram in armata.Pe Jean Constantin intr-o seara la Neptun,demult,nu mai stiu anul,pe timpul lu' Ceashca.A luat o sticla de coniac dintr-un magazin si a sarit repede intr-un BMW,nu conducea el.La mare,pe Florin Calinescu.Cand a intrat el in magazin nu au mai dat voie la nimeni sa intre dupa el,m-a scarbit chestia asta.Pe Constantinescu,cu putin timp inainte de a deveni Presedinte,l-am salutat dar n-a schitat nici un gest,mai era cu cineva.Pe Angele Similea am vazut-o la Metro.Pe Gainusa l-am vazut acum cativa ani la SIAB,am vrut sa fac o poza cu el,dar a disparut imediat.
Pe Tuca si pe Sergiu Nicolaescu i-am vazut pe la Scanteia. Mi-am mai adus aminte de cei de la Akcent,la Sinaia,intr-un magazin de mobila.Inca nu se lansasera,mi-a ramas in minte mecla lu' ala blondu,mai tarziu i-am vazut la tv si am realizat cine erau. This post has been edited by D-FENS: 13 Dec 2008, 22:59 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
e lunga lista.. una din cele mai interesante faze a fost marius tuca shou in telecabina.
Era in iarna 2004-2005, cam doar ce se terminase cu alegerile si copos era in PC pe vremea aia, PC care tocmai "tradase" intrand in coalitie cu DA. Tuca era impreuna cu Geoana, am dedus ca fusesera de revelion oaspetii lui copos. Si avand chef de shou, incepe sa vorbeasca: haideti domnu geoana, va credeam om serios domnule... toata seara ati stat numai pe langa domnu copos si ati baut cot la cot cu el... - in timpu asta nu se auze nici musca acolo, parca eram in platou la tv. Inainte de asta, m-a luat gura pe dinainte, si cand ma urcam in cabina, ii zic unui amic: uite-l si pe-asta, marele politician nu e in stare sa stea la coada si intra pe la iesisi... pai cate cozi n-am facut eu cu melescanu si sotia lui pe-aici pe vremuri (melescanu era pe linie moarta la vremea aia)... da' astia de-acum sunt baieti finuti, nu se amesteca cu plebea - dupa care, nu stiu cum am intors capul si era in spatele meu, foarte probabil ca a auzit discutia, da' foarte bine. This post has been edited by cristianco2002: 13 Dec 2008, 22:43 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Chivu si Falemi prin Carrefour.
Baietii de la Suie Paparude in metrou, foarte politicosi, eram cu un geamantan mare si m-au ajutat putin. ![]() Dan Mihailescu, realizatorul emisiunii "Omul care aduce cartea" tot in metrou. |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Si eu am o listuta destul de lunga:
- lotul de gimnastica al Romaniei (baieti+fete+foste glorii) la CM 2006; cateva nume: Marius Urzica, Sandra Izbasa, Cristina Nistor, "Marocanu" - echipa de handbal fete (toamna 2006), dupa ce-au castigat semifinala lor au venit in mijlocul "galeriei" (vreo 10 romani plus o gramada de pusti danezi) sa vada cealalta semifinala. Au avut ceva autografe de semnat ![]() - loturile de ping pong ale Romaniei la CE 2005: fetele au luat aur la echipe, baietii "doar" bronz. Dezolant de goala sala la finala fetelor ![]() - alte personalitati: Mihai Leu (la o expozitie auto) - altii: Nichita (primarul de Iasi) in avion anul trecut, vreo doi deputati (mi-a zis taica-meu ca i-a recunoscut) in acelasi avion. |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
zi de zi pe ioana de la paine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Mea culpa, i-am inclus si pe aia cu care am schimbat cateva vorbe
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Eu am stat la masa la Eforie Nord cu Jean Paler !
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
offroad39 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 5 April 08 From: romania ![]() |
Cu Florin Piersic in Tel Aviv pe plaja Marii Mediterane .A fost o mare surpriza .Eram mai multi prieteni,cam o ora am ris bine de bancurile spuse de dl Florin si de amintirile povestite. Cu Daniela Condurache,cu Sofia Vicoveanca cinta la o nunta ,Cu Anton Achitei pe tren spre Botosani
|
--------------------
dacia
berlina
2000 li
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
cu o fata "buna" cristina rus
14 Dec 2008, 00:47: si "leu" This post has been edited by robyvol33: 14 Dec 2008, 00:47 Attached thumbnail(s) S4013743.JPG ( Size: 520.72k ) Number of downloads: 836 S4013755.JPG ( Size: 554.24k ) Number of downloads: 866 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
- Laura Andresan la plaja (nu stiu daca se pune ca personalitate);
- Dănuț Bitman (intr-un club, am stat langa el la bar), am constatat ca e mai inalt decat pare la televizor; - Traistariu, Costi; - Mazare (ultima oara intr-o pițerie in Miami, pardon Mamaia, era slab ca un maratonist kenyan si fara badigarzi); - Viorel Lis, la piscina la IAKI; - Talismani, inainte sa desparta (organizare balu' bobocilor): libidinosi, penibili si plini de aere, dar au cantat dumnezeieste; - Adi de Vită Minune (la o nunta) ![]() - Cabral (cred ca are 2 metri), Laura Cosoi (blonda aia care aparea in La Bloc) - seara, intr-un beach-bar langa Rex. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe Elena Udrea am vazut-o vara trecuta in Mamaia. Desi mie nu mi se parea la tv cine stie ce, e chiar MILF!
Acu vreo cativa ani mergeam la mare doar in Venus si era prezent Gheorghe Gheorghiu mereu acolo (are o terasa pe plaja), am fost "colegi de cearsaf".El statea totusi pe sezlong. Pe Dan Petrescu il aveam intr-o zi in fata la coada de la popcorn la Multiplex. La tv parea mai inalt. Si am mai observat ca era imbracat foarte prost (nu ca as fi eu vreun critic de moda). La semafor la Victoriei in stanga mea era in noaptea de Paste, Geoana cu fii-su intr-un A6 negru, veneau de la biserica, luasera lumina. Pe Grasu XXL il vad mereu, e vecin de cartier cu mine, umbla mereu cu unu mic si sfrijit si grasu are un mers apasat si leganat "dă cartier". This post has been edited by Zippy: 14 Dec 2008, 02:39 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Anda Adam era cu inca doua pitipoance pe la Romana mai de mult, intr-o Opel Tigra...
Ciuhuleasca, o femeie la care m-am uitat in sus, a trecut pe langa mine cand s-a lansat prima data Loganul, pe la Billa din Dr. Taberei. Mi s-a parut cam desirata, isi taraia picioroangele alea-n X si cam slabute, dupa ea ![]() Cand avea o fosta gagica, terasa in stadionul steaua (da, am scris intentionat cu litera mica ![]() ![]() George Grigorescu, campion la raliuri, actuala prietena e vecina cu mine si l-am vazut destul de des... (fara mustata arata jalnic ![]() Deasemenea, Dorel Viorel Ursu, fost ministru de interne, a stat la mine-n bloc. Victor Stanculescu a venit la nunta unui bun prieten. Are o nevasta tinerica, l-a dansat aia toata noaptea ![]() Marian Ionescu de la Directia 5, era calare pe un BMW cu o pitipoanca-n spate prin spate pe la Televiziune, l-am salutat (asa se saluta motociclistii) iar el s-a uitat de sus la mine, ca si cum... ia uite-l si p-asta ce se baga-n seama. Bineinteles ca am umplut casca de injuraturi. 14 Dec 2008, 06:19: Cand lucram la jocuri, au venit sa cumpere cateva, Sile si Nutu Camataru ![]() Sile, baiat bun, mi-a lasat spaga o suta de parai (bani pe vremea aia ![]() ![]() A luat cateva sute de jocuri si organizatorul "Miss Piranda", nu-i mai retin numele, oricum un basinos... This post has been edited by vis-a-vis: 14 Dec 2008, 06:19 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(robyvol33 @ 14 Dec 2008, 00:44) cu o fata "buna" cristina rus Deci pentru poza cu Cristina te urasc! ![]() Prima "personalitate" pe care am vazut-o, a fost Tovarasu'. Il vedeam in fiecare dimineata cum trecea pe Calea Victoriei. Mai ales dupa ce-au inchis-o special pentru el. Jucam fotbal pe ea si ne alerga militia inainte de trecerea "personalitatii". In rest, tinand cont ca am stat o gramada de ani prin zona, mi-ar fi mai usor sa spun cu cine nu m-am intalnit. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
personalitatile cu care m-am intalnit eu??
-pai eram pe langa intercontinental si m-am gasit cu Tariceanu,care fiind in campanie electorala mi-a dat o umbrela cu PNL,culmea cu o "teapa" in varf ![]() -la un depozit de faianta si gresie din bucuresti l-am vazut pe jugaru care si-a cumparat faianta.... -la aeroport la baneasa l-am vazut pe bucatarul de la "neata cu razvan si dani",dar pe moment nu stiam de unde il cunosc manelisti:-vali vijelie l-am intalnit la un restaurant unde am lucrat si a vorbit o ora la telefon si a baut doar o apa plata CALDA;afara erau 40 de grade;a lasat spaga -guta mi-a dat si autograf;pe vremea aia era indragostit de sorina;la concert a facut un gest ce nu mi-a placut:un betiv a urcat pe scena sa danseze cu sorina si el i-a dat una de l-a aruncat peste scena dupa care guta i-a dat replica:"asta nu e curva..." |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Pe vremea cand era presedinte m-am trezit odata ca stateam spate-spate cu Constantinescu la terasa Jazz club in Timi. Niciodata nu umbla cu coloana oficiala prin Timisoara. Ilici intotdeauna (rareori vine pe-aici) inchidea jumatate de oras.
La fel cu Virgil Iantu pe ceva terasa acum vreo 2 ani. Cu Mircea Dinescu odata la teatru. This post has been edited by IsNa: 14 Dec 2008, 12:18 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
sa vorbeasca imaginile.
explicatii: cu 3SE in 2006 la Gura Humorului (eu nu m-am inghesuit ca toate pustoaicele la Duta) cu Dan Teodorescu in 2006 la Manastirea Voronet cu Forin Piersic in 2004 la McDonald's de la Babolna de pe M1 in Ungaria Attached thumbnail(s) P1000771_resize.JPG ( Size: 200.79k ) Number of downloads: 767 P1000854_resize.JPG ( Size: 195.8k ) Number of downloads: 741 PICT0712_resize.JPG ( Size: 156.72k ) Number of downloads: 738 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Basescu' la deschiderea anului universitar 2006-2007. A venit el mandru tare in Brasov si a blocat toata Colina universitatii. Am fost onorati de vizita lui (eram singurii studenti cu acces in salile de clasa cred) si nu stiam daca sa ne ridicam sau nu in picioare cand a intrat
![]() ![]() Din aeroportul Munchen l-am avut coleg de cursa spre romania pe cantaretul ... am uitat cum ii zice! Ala cu un copac cu flori ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
taica-meu a fost coleg de camera cu hrusca
![]() This post has been edited by aphophis: 14 Dec 2008, 16:00 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cu Basescu am dat mina in statie la Piata Unirii cind era ministrul transporturilor , cind am pus-o de-o greva spontana
cu Marcel Pavel la metrou la Romana , eu coboram , el urca |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
aaaa am uitat de calin goia si cei de la acent
15 Dec 2008, 00:08: si calin This post has been edited by robyvol33: 15 Dec 2008, 00:08 Attached thumbnail(s) S4012127.JPG ( Size: 570.97k ) Number of downloads: 306 S4012128.JPG ( Size: 573.43k ) Number of downloads: 217 S4012129.JPG ( Size: 474.61k ) Number of downloads: 139 S4010692.JPG ( Size: 499.3k ) Number of downloads: 154 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Florin Piersic. In Gara de Nord. Mi-a zambit de la distanta, apoi m-a salutat. L-am salutat si eu.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si nu ti-a cerut autograf?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() Probabil nu m-a recunoscut.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
-Fuego intr-un restaurant din Predeal;
-Analia Selis la un concert la Euromall Pitesti, am facut si poze, dar m-a surprins statura ei nu cred ca are mai mult de 1,5 m; -Radu Mazare la Mamaia cu ocazia premierii unui concurs de Strongest Man; -Gicu Dobrin de mai multe ori prin Pitesti... -Smiley si CRBL tot prin Pitesti; -Mihai Leu prin Deva; -Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu la niste filmari. This post has been edited by tkx: 15 Dec 2008, 18:03 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:36 |