Sandero cu consum de numai 4,4 litri / 100 km ?, Masina asta a īnebunit !
![]() ![]() ![]() |
Sandero cu consum de numai 4,4 litri / 100 km ?, Masina asta a īnebunit !
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|||
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Eu n-am avut masina de la 4 ani ci parinti. Eu ma ocup de "sportul asta" de la 18 si am 25.
Cu Sandero merg NUMAI la lucru. Daca merg cu ea aici dupa colt la cumparaturi o data pe luna e mult. Nu car īn ea saci de cartofi / aragaz / masina de spalat / porcu viu si nici mobila ![]() Da ce conteaza traseul pe care merg ? Nu tot dracul ala este sau sīnt km. mai lungi.................sau mai scurti..................... dependent daca merg pe autostrada A sau B sau C ? ![]() Ahh............ uitasem. La mine nu sīnt 90% autostrazi ci numai drumuri nationale, drumuri de tara off road si pe autostrada ajung o data pe an cīnd merg la mare (īnghiesuiala) ![]() Sa-ti arat pe google cīta distanta am de acasa pīna la intrarea pe autostrada ? Uite aici: [attachmentid=1627488365] This post has been edited by EinarN: 15 Dec 2008, 23:00 |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca tu nu ai auzit de influenta factorilor de drum (vant, inclinare drum, suprafata carosabil, viteza medie etc) eu cred ca discutiile sunt degeaba.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi chiar puneti botu' la aberatiile copilului din Germania?
Eu i-am dat ignore de mult, ceea ce va sfatuiesc si pe voi... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu-s mai lungi kilometrii, dar este cand faci un kilometru in 2 minute sau in 15 sau o ora, consumul ii acelasi? Sau acuma vi si ne zici ce frumos ii in jermanica ca pe orice drum ai merge asa ii de perfect, ca tot timpul faci acelasi numar de minute indiferent pe ce drum ai merge.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
EinarN |
![]()
|
Bineīnteles ca nu ca doar nu mergi cu vitaze constanta.
Ca punct de reper, tine cont ca avem IARNA chit ca pe aici nu e zapada si orice masina consuma iara MAI MULT, sau gresesc ? Atunci, de ce a mea consuma mai putin ? |
-------------------- |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Einar, am si eu doua masini (cele din semnatura) puse pe SpritMonitor de vreo 2 ani
http://www.spritmonitor.de/en/detail/177315.html?page=3 si http://www.spritmonitor.de/en/detail/181827.html (ca sa vezi ca nu mint ![]() SI TE ASIGUR ca din experienta proprie ce ai tu acolo ai fie : bon de benzina uitat SAU litraj notat aiurea SAU NOTAT KILOMETRAJ AIUREA intr-un anumit punct, fie in ultimul caz fie in trecut, greseala propagandu-se. Sunt prea mari discrepantele acolo, pur si simplu, consumul NU este real. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
EinarN |
![]()
|
Asta vad si eu ca nu e real.
Am tot verificat datele introduse acolo, chitantele, km notati................. Sorry nu reusesc sa gasesc nimic. Merg pe considerentul ca la masina ceva nu-i īn ordine. Apropo de Nova ta, aia mīnca cīt un Camaro. Mi se pare cam multicel. |
-------------------- |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Executron: 16 Dec 2008, 02:08 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
gata cu aberatiile... se inchide... era firesc pentru un topic legat de consum sa se duca in mistocareli si discutii offtopic sau general valabile la orce marca... daca vreti sa discutati despre factorii de influenta, o faceti la cafenea
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:15 |