Alegeri_2008.2, continuare...
![]() ![]() ![]() |
Alegeri_2008.2, continuare...
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu mai vine nici un vopsitor de banci. Dar nici primar de Cluj care sta mai mult la Bucuresti nu-i treaba.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
S-o crezi matale dl. Serje, tocmai delcara ca ramane alaturi de Cluj. Nu scapati voi de el asa usor, o sa fie si primar si parlamentar si prim-ministru. N-ai tu idee cate poate sa faca acest mic Napoleon...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Impossible is nothing!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu are atata sange in instalatie sa fie 3 in 1. Sincer viceprimarul mi se pare mult mai cu capul pe umeri, din pacate ii tot din gasca lui, si tot aceleasi magarii ar continua.
Poate apare un candidat care trebuia demult sa fie primar in Cluj, nu Traian Poc. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oricum daca pe timpul lui ceausescu se facea cincinalul in 4 ani, acum pe timpul lui Base se fac patru ani in 5 zile, ca pe aceasta perioada a fost numit Stolojan.
|
--------------------
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Daca stolo nu iese repede cu o declaratie cat de cat credibila cariera lui politica e terminata (sper sa nu vina cu o scutire medicala
![]() Cu boc premier ne-am asigurat de o republica prezidentiala. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi tot nu pricepeti ca, pe masura se ce consolideaza democratia in Romania, nu prea mai conteaza voturile exprimate?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Dec 2008, 12:53) QUOTE(ady77 @ 15 Dec 2008, 13:45) Nene Traian Boc e noul premier desemnat, probabil ca Stolo nu era carpa de care avea nevoie Basescu. QUOTE(Serje @ 15 Dec 2008, 15:01) Nu are atata sange in instalatie sa fie 3 in 1. Sincer viceprimarul mi se pare mult mai cu capul pe umeri, din pacate ii tot din gasca lui, si tot aceleasi magarii ar continua. Poate apare un candidat care trebuia demult sa fie primar in Cluj, nu Traian Poc. Nu e cumva Emil Boc? Traian e seful lui... Si doar pentru amuzament: |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Spre deosebire de asul economiei valahe Gertrude a reusit sa se decida( e chestie de neuroni). E drept nu era popeye in zona sa dea indicatii pretioase. http://video.yahoo.com/watch/3195686/9041805
This post has been edited by bion: 15 Dec 2008, 20:10 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, ciudata situatie, alegerile astea nu au clarificat mai nimic. decat, poate ca toate partidele sunt cam o apa si-un pamant. Io unu' n-am votat, cam din aceleasi motiv, expus ce-i drept cam prea direct, de loganel . Acuma, na... stau si ma uit ca badea Gheo peste gard la ce se intampla si-mi aduc aminte cum zicea bunicu, mare ascultator de Europa Libera "nepoate, politica'i curva ". Da' chiar asa de curva, parca nu-mi zisese. Evoluam, bag sama.
This post has been edited by ATM: 16 Dec 2008, 00:41 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Desi e putin probabil, ce-ati zice de alegeri anticipate?
Ma gandesc ca sunt destui si in PSD si in PDL care nu dau pe spate de incantare ca guvernul sa fie pus pres la usa lui Base. Un vot negativ la validarea guvernului? Teoria lui "draga Stolo" ca i s-au impus ministrii si nu a avut mana libera mi se pare o galusca greu de inghitit de la cineva care vine totusi din anturajul lui Basescu, si care, se presupune ca este familiarizat cu tendintele interventioniste de la Cotroceni. Ori, intradevar, Stolojan e dus cu pluta rau de tot, si numai are legatura cu realitatea. La scurt timp dupa retragerea pe motiv de boala din 2004, a fost prezentat balacindu-se la mare. Deci, boala lui, oricare ar fi, nu este o boala fizica... Nici Iliescu in anii lui de glorie nu a indraznit sa viseze macar la un premier atat de obedient. This post has been edited by radian: 16 Dec 2008, 08:10 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 16 Dec 2008, 08:08) e posibil sa nu treaca,sunt si din opozitie care nu or sa voteze pro...mare minune de nu se face guvern minoritar..am mai scris ...primul pas e facut din alegerea prim-ministrului de la pd-l...in spectacolul asta imbecil,noi suntem singuri perdanti,ca ei tot castiga ceva la urma urmei...da ma gandesc eu ca basescu si-a cam dat seama ca nu prea il mai agreaza nimeni,si poate pe stolojan l-au fortat in asa fel incat ala a zis gata ..si tot basescu cum a zis si badea aseara "el iese imaculat,orice se intampla"...pana pe 22 parca nu ? lunea vitoare se voteaza nu ? ( in parlament ) mare minune sa treaca ,ca asa de mult o sa ne "distram" de acum inainte ...aide pielea noastra cat de dement poti fi ca dupa ce basescu te anunta ca esti desemnat sa devii prim-ministru sa renunti ? fara nici o explicatie ,fara nimic..practic "Ba,eu renunt..mi-e mila de astia tineri,sa conduca ei " ..s-a spalat pe maini ..sincer ar trebui sa ne dam un pic seama ca o sa iasa un balci din moment ce dupa cateva zile asta renunta ...parerea mea este ca se invart multe sfori,sunt trase,si sunt trase coate in gura care sa ajunga la caldurica sa ii fie bine,sa isi m-ai cumpere un gipan...o casa modesta cu vreo 6 etaje..mai vine o matusica mai lasa o mostenire asa... "Desteptii care au tras chiulul de la votare si care se mai si lauda cu asta sa faca ciocu' mic, ei nu conteaza in discutia asta" si voi ce ati votat daca ati fost ? unde "este voturili" ? eu nu o sa ma duc sa votez niciodata pampitoii astia ...am doua variante aleg sa votez sau nu aleg sa votez ,e o alegere,un drept de al meu ..eu aleg sa nu votez ca nu am pe cine ...nu te-ai saturat sa se tot invarta astia pe "sticla" ? |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In timp ce altii votau eu ma dadeam cu solnita din dotare pe autostrazile din gemanica austrica si elvetica....
![]() In timpul calatoriilor mele prin europa am dezvoltat urmatoarea teorie: Bunastarea si gradul de civilizatie a unei natiuni se poate compara cu Toaletele (wc-urile, budele) de pe drumurile (autostrazile) tarii respective: Ex: La noi Nu exista .... sau daca exista (vezi A2) nu poti intra in ele (cunoscatorii stiu de ce.....) deci grad de civilizatie zero In Ungaria poti intra in ele dar sunt de inox si cam miroase in jurul lor desi in intorior sunt curate .... Deci mai sus decat noi ..... In Austria sta un nene sau o tanti sa te pazeasca sa dai banii este foarte curat grad de civilizatie mult mai ridicat ..... In germania ...... Aici nu mai vorbesc .... Aici este raiul toaletelor .... Totul este automatizat ..... bagi banul iei biletul ... Intri in buda se aprinde becul... ca sa te speli pe maini tre sa dai cu mana prin dreptul senzorului.... si incepe sa curga o apa calduta numai buna de spalat pe maini... ca sa te usuci tot asa tre sa dai de senzor.... daca tragi apa incepe sa se spele singur si colacul de la wc.... Ba chiar intr-o buda de pe langa Munchen aveau inregistrat si ciripit de pasarele ca ... deh sa te ajute la ..... ce ai tu de facut acolo .... Chestia asta m-a socat atat de tare incat am mai intrat odata sa vad (aud) si sa fiu sigur ca nu mi sa parut... si da chiar aveau inregistrat ciripit de pasarele ...... Ca sa nu mai spun ca acei bani pe care-i dai la WC (biletul emis) il poti folosi apoi in magazin sa cumperi produse de ei .... Deci judecati voi gradul de civilizatie si bunastare ..... Ce legatura are asta cu politica si cu draga Stolo si "Traian" BOC.... Pai faptul ca noi auzim ciripit de pasarele in natura atunci cand ne oprim pe drumurile noastre .... si ca trebe sa te feresti in parcari sa nu "spargi capul" la vrun ...... se datoreaza in totalitate idiotilor hotilor care ne-au condus in ultimii 60 de ani.... In 20-60 de ani NU au fost in stare sa-i invete pe romani sa traga apa la WC-uri..... De ce ? Simplu pentru ca AU FURAT PANA SI WC-URILE..... INTERESUL NATIONAL? Este strict interesul lor .... "Lasa ba ca astia pot sa-si faca nevoile in natura ... Le spunem ca asa este ecologic.... si gata ...." in rest .... sa facem noi buzunarele mari ...... Dupa mine ar trebui impuscati vreo 40-50 personaje care au tinut prima pagina a politicii din romania ... si poate asa sa se cuminteasca ailalti.... si sa se apuce de treaba .... hai ca m-am enervat ....... Vorba lor din campanie .... Ei cu Ei ....... bine bine dar noi ? pe noi cui ne-au lasat? Edit Later: Ptiu drace cat am mai scris ..... Later later later: Ah .... ca mi-am adus aminte ... Stiti cum ne spun idiotii astia de la putere noua ... boborului?..... PULIMEA ....... nu mai stiu pe unde am auzit-o ... dar asa ne spun ..... PULIMEA ....... Na ca mai editez odata: Daca vor sa ma duc sa votez ..... Am sa ma duc in momentul in care pe buletinul de vot o sa am o casuta in care sa scrie ...... Nu injuraturi (as vrea eu).......ci NICI UNUL DINTRE CANDIDATI DE MAI SUS ...... Atunci da ... As vota .... Pai nu vedeti ca "pulimea" a votat .... Daaaaaaaaa a votat? si ce daca ..... ca noi facem tot ce vrem ..... Parerea mea este ca o sa ne ducem de rapa ....... nici nu o sa mai trebuiasca sa stingem lumina pentru ca magarii astia au sa fure si "becul" This post has been edited by nairam: 16 Dec 2008, 11:21 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Periculoasa atitudinea lu' matale, domnu' nairam. Cu cat mai multi ii baga pe toti in aceeasi oala sub sintagma "toti sunt la fel" cu atat mai multe sanse sunt ca toti sa fie la fel si cu atat mai mult se intarzie responsabilizarea politicienilor. Personal, am decis sa ma duc la vot cand am cu cine vota. La euro-parlamentare am avut cu cine vota, dar acum n-am avut cu cine asa ca nu m-am dus. M-am documentat frumusel (cautat pe net CV-urile candidatilor) si cand am vazut ca "n-ai cu cine" mi-am zis ca am altele mai bune de facut.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Se pare ca se pregateste un post de sub(un)secretar de stat pentru baseasca a mica.
O sa ne umplem de succesuri! |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
o explicatie interesanta, cu la care personal ader
doc punct hotnews punct ro http://doc.hotnews.ro/decizia-sanatoasa-a-...nsa-a-pd-l.html QUOTE Prin urmare, dă frâu liber scenariilor. De vreme ce nu avem de unde să știm motivul pentru gestul său, nu rămâne decât să-l speculăm, mai mult sau mai puțin informat. Am auzit, între altele, vorbindu-se de anexe secrete pe care ar fi fost obligat să le semneze. Personal, sunt sceptic apropo de acest scenariu. Eu cred că înainte de a specula anexele secrete, am putea să aruncăm o privire pe documentul, cât se poate de public, care reglementează funcționarea coaliției PD-L PSD. “(1) La nivel național se constituie Colegiul Președinților format din președinții PSD și PD-L. (2) Colegiul Președinților se întrunește ori de câte ori este nevoie, la cererea unuia dintre președinți. (3) Colegiul Președinților are următoarele competențe: a) decide în cazul chestiunilor politice majore care privesc Coaliția; ![]() (…) ” (Extras din regulamentul de funcționare al Coaliției) Forul suprem de conducere politică al coaliției este format din dnii Geoană și Boc. În calitate de premier, dl Stolojan ar fi putut avea eventual un loc în acel BPCC, unul din cei 14 reprezentanți ai ambelor partide. Iar din document aflăm că orice decizie guvernamentală, privind programul de guvernare, măsurile anti-criză, privind numirile în guvern (nu doar de miniștri!), totul este stabilit la aceste niveluri. Chiar și actele normative, dacă vice-premierul de la PSD nu e de acord cu ele, ajung tot la acest nivel. Unde dl Stolojan, nefiind președinte al partidului său, ar fi avut un rol pur decorativ. This post has been edited by cristianco2002: 16 Dec 2008, 17:00 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Se poate o explicatie concisa?
Care-i treaba cu mandatele? PSD a avut mai multe voturi, dar PD-L are mai multe mandate. Nu inteleg nimic. Ce reprezinta un mandat, un loc in parlament? Si de ce are PD-L mai mult cu 3 mandate decat PSD, atata timp cat a avut mai putine voturi? Am auzit ca se tot vorbeste de redistribuire. Ce redistribuire? Care-i faza? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Pai cred ca PSD au mai multi intrati din primul tur, si voturile alea banuiesc ca nu intra la redistribuire. Doar o banuiala.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 17 Dec 2008, 11:31) Se poate o explicatie concisa? Care-i treaba cu mandatele? PSD a avut mai multe voturi, dar PD-L are mai multe mandate... Numarul votantilor difera de la un colegiu electoral la altul, astfel incat, numarul de voturi necesar pentru un mandat difera si el la randul lui. Asa s-a ajuns la situatia in care poti avea voturi mai multe si mandate mai putine. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am inteles. Da, acum e logic. (e logic de ce s-a ajuns aici, nu ca ar fi logic ce-au facut). Merci.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Serje |
![]()
|
Sau de exemplu un partid poate castiga mandate cu procentaj de 80% de exemplu, si altul cu 51%, per general primul partid poate avea procentaj mai mare, dar ca mandate al doilea partid poate avea mai multe.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
namidee |
![]()
|
Pai scopul redistribuirii nu-i exact ala de a se apropia cat mai mult de scorurile obtinute de fiecare partid in parte, chiar cu riscul ca nr. 1 din anumite colegii sa nu ajunga in Parlament, ci sa fie trimisi nr. 2 sau chiar 3?
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Serje |
![]()
|
Scopul redistribuirii ii sa se imparta ce o mai ramas, acolo unde nu au fost castigatori. De fapt ii ca sa intre in parlament si cei care nu aveau nici o sansa de a intra, oameni importanti din partide.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu, scopul redistribuirii e exact ala pe care l-a zis namidee mai sus - sa se pastreze proportionalitatea votului. Chiar cu riscul de a da mandate unor oameni care nu sunt in preferintele alegatorilor (in unele colegii - oricum cu vechiul sistem cu liste ii bagau pe gat, deci...).
LE: QUOTE(Serje @ 17 Dec 2008, 12:40) Sau de exemplu un partid poate castiga mandate cu procentaj de 80% de exemplu, si altul cu 51%, per general primul partid poate avea procentaj mai mare, dar ca mandate al doilea partid poate avea mai multe. Mhhh, ceea ce zici tu aici e mai mult valabil in sistemul majoritarist pur (SUA) unde poti pierde chiar daca ai votul popular, dar la noi exista redistribuirea aia si deci chiar conteaza cu cat la suta castigi. Spre deosebire de SUA unde scopul este sa castigi cu 51% in cat mai multe state, restul nu conteaza. This post has been edited by Stefan: 17 Dec 2008, 13:28 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
vi_escu |
![]()
|
Mama lui Emil cel mic.
"Pe o stâncă neagră, într-un vechi sătuc, chiar într-o căsuță, lângă un pătuc, plânge și suspină o bătrână mică, care are fiul cât un puștiulică. Căci la guvernare fiul ei iubit a plecat aseară și n-a mai venit. Celularul sună noaptea jumătate. Nu-i semnal, și totuși: – Oare cine-i, frate? – Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit, n-a mai mers Taromu’ și n-am mai venit. Sun din Capitală, voi fi premier. M-a numit chiar Zeus, sunt timonier. Căpitan e dânsu’, e ca la armată. Mica mea oștire fuge sfărâmată. Vine criza, foamea, oamenii mă-njur. L-am servit pe dânsu’, m-a mâncat în cur. – Ce spui tu, străine? Emil e departe, cică de Băsescu nu se mai desparte. Am crezut că-i glumă, dar era să mor. L-am văzut aseară la televizor. Emil e cuminte, nu e derbedeu. De ești tu acela, nu-ți sunt mamă eu! Lasă-mă cu Zeus, fincă omul chel se joacă cu tine cum dorește el. Te-a numit pe tine după Stolojan. Crezi că e pe bune? Te-a luat de fazan. Am vorbit cu tac-tu, ascultă-l pe moș: după tine vine Leana lu’ Cocoș. Du-te la Băsescu, fă-i un ultim sluj, apoi ia Taromu’, să te-ntorci la Cluj!" ![]() (sursa: academia catavencu) |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 02:35 |