a aparut!, masina pt femei......
![]() ![]() ![]() ![]() |
a aparut!, masina pt femei......
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Femeile de astazi vor escalade nu prezervativul ala de masina
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu numai pentru femei, am vazut destui barbati care au probleme cu parcarea.Oricum seamana mai mult a jucarie decit a masina...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Nissan Pivo2 (exista si pivo1)
Concept-car, printre primele masini dive-by wire complet (inclusv directia, franarea, propulsia, etc) Aspectul de pokemon nici mie nu-mi place f mult, dar tehnologia dinauntrul ei e de luat in consideratie.. e ozn adevarat. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Daca deschizi una de doua ori in Buc, din tapiterie aia alba faci una neagra:)
In rest este super ...imi place mult ideea cu rotile:) |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
O prostie.
Asta imi aduce aminte de un documentar de pe Discovery cand o echipa de tineri au fost rugati de un mare producator auto sa proiecteze o masina care sa fie exact conform cerintelor si nevoilor lor. Au pus fel si fel de I'poade, TV-uri, Calculatoare... Masina futuristica, eventual electrica/motor f. eficient etc... Dar si asta e o prostie dupa mine sincer sau erau aia tineri de pe alta planeta... Eu vreau V8 de 6 litrii si limuzina de 6 metrii.. aia e ideala ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Ce prostie de masina ,astia nu au pe ce sa cheltuiasca banii si fac concepte de genu asta ,care sunt penibile dea drept .Nas merge cu asemenea masina nici daca mar plati careva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Intelegeti ca un conceptcar e facut sa:
-socheze prin noi linii, mateiale noi, etc (asta la partea de design) -sa fie platforma experimentala pentru diverse idei (motoare, organizari generale, tipuri de suspensie, directie, transmisie, iar aici se aduc multe inovatii) In cazul acestei masini designul este unul "mai ciudat" sa zicem Dar scopul pricipal este platforma experimentala de drive by wire, cabina care se roteste (nu stiu in ce masura este utila), rotile cu unghi de bracare pi/2 (inclusiv rotile spate, asta daca mai sti care sunt ![]() Nu trebuie sa fie o masina de condus in viata de zi cu zi, ci experimenteaza si apoi la o productie de serie se implementeaza diverse mici inovatii de pe prototip, pe masina mormala de strada. Cand or sa fie acceptate solutiile drive-by-wire, sa stiti ca au plecat de la aceasta masina (cel putin din partea nissan). Acuma daca e bun sau nu drive-by-wire.. nu stiu.. inca nu consider ca se poate legaliza, dar are toate sansele intr-un viitor nu foarte indepartat. Iar partea cu cheltuitul de bani.. pai aia sunt bani de cercetare.. ai vrea sa se inchida toate centrele de cercetare? unde ar mai fi evolutia? Mai bine ne uitam pe la noi in ograda si vedem cum se fura cu spor. ![]() This post has been edited by Asi: 22 Dec 2008, 00:20 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:26 |