Huruit cand nu calc ambreiajul complet
![]() ![]() ![]() |
Huruit cand nu calc ambreiajul complet
Al Cap0nE |
![]()
|
||
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|||
B_28_URA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca ma poate ajuta si pe mine cineva, am o problema care tine de CV(cred) de vreo 2 zile observ ca daca plec cu a doua, dar, nu oprita complet pe loc(plecare usoara)se aude un fel de frecare. Mentionez faptul ca stiu sigur ca am probleme cu sincroanele (1 si 2 in special), dar intreb daca este cumva posibil sa fie de la scut, care am impresia ca e cam ne strans, sau ceva in genul asta, ca se aude un alt zgomot asemanator daca o tin turata (chiar si pe loc, fara ambreiaj calcat)la 1200-1300 rpm. Va rog spuneti-mi ce se intampla daca stiti, pt ca pana acum doua seri nu facea(si nici nu face mereu, de doua ori am auzit-o)
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition/1.6MPI, 90 CP.
- B 28 URA
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
am si eu o problema cu cutia de viteze si n-am vrut sa deschid un nou topic!problema e ca masina nu mai sta pe liber!daca incerca so scot din a1a intra direct in a2a!
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:36 |