Cum se poate pune un tabel in topic ?, Dar nu ca atasament.
![]() ![]() ![]() |
Cum se poate pune un tabel in topic ?, Dar nu ca atasament.
Daddy |
![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
OK, se pare ca atasamentele html merg dar tabelele direct in topic ?
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pe 30 am lucrat eu un pic la posibilitatea de a posta tabele in format bbcode. revin cu detalii cand este gata.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Daddy |
![]()
|
OK
PS: Sa stii ca faci o treaba excelenta deoarece cei ce listau mai multe produse (vezi vanzari telefoane) le puneau halandala, de nu stiai care e produsul, care e pretul, care sunt specificatiile, ce mai, o harababura greu de urmarit. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
am facut un bbcode pentru tabele. nu e foarte usor de folosit dar merge.
tagurile sunt asemanatoare cu cele de html dar cu mici diferente: CODE [table={proprietati}] {continut} [/table] devine <table {proprietati}> {continut} </table> [td={proprietati}] {continut} [/td] devine <td {proprietati}> {continut} </td> [tr] {continut} [/tr] devine <tr> {continut} </tr> la {proprietati} se pot folosi colspan-uri si rowspan-uri astept intrebari |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|||||||||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Iese ceva, dar mai sapam ![]() |
|||||||||
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
||||||||||
bogy |
![]()
|
|||
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
cum ai facut? ![]() CODE [table=] [tr] [td=]1[/td][td=]2[/td][td=]3[/td] [/tr] [tr] [td=]4[/td][td=]5[/td][td=]6[/td] [/tr] [/table] => | |||
vis-a-vis |
![]()
|
||||||
Trebuie sa pui ceva dupa egalurile-alea CODE [table=a] [tr] [td=a]1[/td][td=a]2[/td][td=a]3[/td] [/tr] [tr] [td=a]4[/td][td=a]5[/td][td=a]6[/td] [/tr] [/table] |
||||||
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|||||||
bogy |
![]()
|
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 10 April 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
|
--------------------
Hyundai
Tucson
1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
|
||
vis-a-vis |
![]()
|
||||||||||||
|
||||||||||||
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|||||||||||||
klaus |
![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||||||||||||||||||||||||||||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Daddy |
![]()
|
E bine, dar acum trebuie sa invat bbcode, cu html scapam mai ieftin, foloseam un editor.
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
AlexV |
![]()
|
inlocuiesti
< cu [ > cu ] si pui si egalurile alea. si trebuie sa mearga |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
klaus |
![]()
|
||||||||||||||||||||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||||||||||||||||||||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||||||||||||||||||||
AlexV |
![]()
|
inca o precizare, nu trebuie sa lasati <enter-uri> intre taguri. apar o gramada de randuri goale inaintea tabelului.
asa nu e corect CODE [table=bla] [tr] [td=bla] bla bla bla [/td] [/tr] [/table] asa e corect CODE [table=bla][tr][td=bla]bla bla bla[/td][/tr][/table] border-ul este setat default pe 1 iar latimea totala a tabelului pe 100%. pe viitor o sa mai lucrez la imbunatatirea functiei de table. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|||||||||||
|
|||||||||||
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
||||||||||||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Multumesc AlexV.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Daddy |
![]()
|
Exista un editor BBcode ? Dati-mi un nume va rog.
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai codul asta e valabil doar aici, e facut de AlexV
![]() Fa-l in html si modifica ce ai vazut mai sus. Daca nu esti familiarizat cu tabelele, poti incerca direct aici, mie mi se pare simplu, daca nu poti decat cu editoare si nu intelgi ce-s cu balariile alea, las-o balta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
AlexV |
![]()
|
poti sa pui aici codul in html si il converteste cineva. daca apuc ti-l fac chiar eu.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Daddy |
![]()
|
QUOTE(AlexV @ 15 Jan 2007, 22:19) Multumesc foarte mult de intentie, chiar mai surprins prin amabilitate, dar cea ce voiam eu sa postez sunt niste tabele cu piese interminabile (puteam sa le fac si eu, ca am inteles ce si cum, dar dureaza enorm) Oricum, daca le voi posta am sa le pun subt forma de atasament si cine va dori sa-si cumpere o piesa va descarca, asta e. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu stiu ca este o functie globala cea de labartare... cat ai rezolutia atat se intinde...
alex? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Proba
CODE sunt, deci exist This post has been edited by logan1.5dci: 4 Dec 2008, 12:46 |
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Meriti reputatie. Sa mor de nu....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Proba
CODE uaaa [code=php][/code] CODE echo "This is some code"; This post has been edited by logan1.5dci: 4 Dec 2008, 13:18 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
||||||||
Proba
This post has been edited by logan1.5dci: 4 Dec 2008, 13:38 |
||||||||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:43 |