Sugaru
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sugaru
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Profesor
![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
A ciobit-o la 2:20. In rest, meserie.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A ciobit-o bine la fund!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
De la asta au ce invata drifterii japonezi.
![]() |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Nu cred ca a ciobit-o,poate doar mici zgârieturi superficiale,acolo unde a atins cu spatele părea sa fie un mal de nisip sau praf.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Fara nici-o exagerare s-a ridicat parul pe mine,meserias baiatul !
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
draculiq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 16 November 07 From: timisoara ![]() |
asa ceva nu am mai vazut in viata mea....SUPERB
![]() |
--------------------
Renault
megane classic 1.9dci(cu mici modificari)
2003
- TM 30 DAS azi in timisoara maine in toata tara!!!!!
|
|
dani20072008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 10 November 07 From: medias-sibiu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
ex: renault
19
coupe
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io l-am invatat sa conduca asa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Jdiu !....
Merci pentru clip, mi-a stimulat bine de tot circulatia ![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Oare cate zeci de cauciucuri a stricat pt filmarea asta ?
Oricum ... un expert ! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Muttley |
![]()
|
Expert este. Indiscutabil. Da' am vazut filme-n care dificultatea manevrelor e muuult peste ce face nenea asta.
Pe mine m-a impresionat masina. Uitati-va la inceput cand o pune de-a latu', are-n jur de 100km/h, poate mai mult. Cu toate astea, desi-i integrala si are niste pneuri monstruoase, face power-slide in treapta aia (3 sau 4 banuiesc). Si demarajul mi se pare fenomenal. De sunet ce sa mai zic... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Tipul este pilotul de fabrica de la Subaru, pentru acest clip a distrus 3 seturi de anvelope 2 spoilere spate si unul fata cu tot cu intercoler plus alte maruntisuri iar videoclipul este facut din fragmente.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
sa-mi bag...
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Tipul este pilotul de fabrica de la Subaru, pentru acest clip a distrus 3 seturi de anvelope 2 spoilere spate si unul fata cu tot cu intercoler plus alte maruntisuri... Era de asteptat ! QUOTE ...iar videoclipul este facut din fragmente. Banuiam asta ! O fi el meserias, dar nu cred ca poate sa mearga perfect pe tot traseul ! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand eram mai mic faceam si eu asa... acum m-am mai linistit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tare si pilotul... Si masina.. Ce sa vorbim, asta meserie, nu mersul cu 160 km/h cu Dacia 1310.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Se vede ca e facut din fragmente...in unele locuri sunt mai multe urme de cauciuc ex:cand facea cerculete in juru' tipului aluia se vedeau mai multe urme de cauciucuri ....in orice caz meserie...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
E si normal sa fie facut din fragmente ... da chiar si asa e cu adevarat bun
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.8 Dynamique
- BC 05 JMU
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Tot Sugaru in drift
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
da da
campionatul polonez de raliuri. foarte spectaculos. si cel unguresc. sper sa ajunga si la noi un campionat puternic si spectaculor, cu multe masini. sint constient ca asta tine de finante, dar eu sper in continuare. |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:21 |