Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
![]() ![]() ![]() |
Variante noi de Logan, Se pare ca devine realitate
liviu_canja |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|||
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Chestia asta suna a tuning din vitan , anumite chestii sunt interesante , ca de ex. tabloul de bord si consola centrala , dar cum spunea si liviu_canja , suna a vrajeala.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti miroase prost.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Shit ! I need that engine badly !
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Barele vopsite integral in culoarea masinii parca mai atenuiaza din senzatia de masivitate a spatelui. Modificarile mi se par si mie usor de efectuat, oglinzile arata parca mai bine, dar prinderea pe masina e tot naspa.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
in cazul tabloului de bord poza este cit se poate de reala.
atasez inca una cu tabloul de bord montat pe masina. Attached thumbnail(s) IMG_0002.jpg ( Size: 155.74k ) Number of downloads: 2517 |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|
NIN |
![]()
|
![]() Membru de seara Group: Members Posts: 72 Joined: 22 September 04 From: Timisoara/Jimbolia ![]() |
La ce se refera E2 E3 E1 ???
multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus 1.4MPI
- TM-XX-T??
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Nu te supara Johnny dar tabloul de bord din imagine este cumva de pe masina ta?
Daca este ,te rog spune-mi de unde l-ai achizitionat si cat. Mersi mult. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
revin. din informatiile pe care le am eu afirm cu certitudine ca toate pozele sint cit se poate de reale. modelul acesta E3 va aparea in septembrie si pe el va fi montat doar motorul cu 16V. restul modelelor ramin neschimbate.
pt. marafetu80: da tabloul este pe masina mea. din pacate este aproape imposibil de gasit ..intrucit pur si simplu nu se fabrica.au fost realizate doar citeva pentru prototipuri. el va fi disponibil odata cu aparitia modelului E3 in toamna. |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
marafetu_80 |
![]()
|
Adica sa inteleg ca nu va exista decat pe ultimul nivel de echipare???
Respectiv Ambition? |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
referitor la poze
sunt cat se poate de reale si sunt de pe loganul 1.6 16v ce va aparea in toamna impreuna cu o noua versiune de echipare!! de un singur lucru nu sunt sigur...nu stiu daca volanul va fi din piele bordul va arata exact ca in poze...din cate stiu se poate "cumpara" si acum... LE: si nici radio nu stiu daca va fi ala sau nu... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=407400 This post has been edited by klaus: 21 Jun 2006, 19:50 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Hann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 September 05 ![]() |
De fapt Logan II e deja in faza de omologare...prin Pitesti se plimba baietii de la omologari cu ele de vreo doua luni cu niste bidoane pe post de pasageri. Haios e ca pe bord au lipita o hartie pe care sunt trecute conditiile de testare (viteza, turatie...)
|
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.749 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Hann, daca tot ai adus vorba despre 16v spune si cat este demarajul 0-100km/h. Ca sa aiba baietii ce discuta. Nu de alta dar astept cu nerabdare rusinica pe care 16v-ul o sa le-o da multor masini de firma cu renume.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
despre loganul 1,6 16V se va discuta in continuare aici si numai aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=47247 acest topic se inchide temporar... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:38 |