Noroi In Aripile Fata
![]() ![]() ![]() |
Noroi In Aripile Fata
bellagio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN 1,4mpi
DACIA LOGAN 1,4mpi
2005 Laureate
- B 46 VGV
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
In stresini pe acoperisuri am mai vazut sa creasca iarba, dar pe masina ..
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s-a mai pomenit lucrul asta, parca prin sectiunea pentru Solenza. In fine, la mine a crescut iarba in aripi! E ciudat totusi, pentru ca am aparatori de noroi inca din prima zi, iar prin octombrie am revopsit aripile fata la service autorizat, n-or fi dat aia noroiul jos? Sau nu mai aveau chit si au pus lut in aripi?!
Dar macar am unde cultiva canabis acum... |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
Am patit acelasi lucru ca si voi....a incoltit iarba in scobitura de la aripile fata , la baza usilor fata daca te uiti se vede< in partea de jos a stilpului fata , unde se imbina aripa cu pragul.
Mentionez ca am aparatori de noroi! Am scos noroiul cu plante cu tot cu jet de apa ...cu furtunul. La imbinarea pragului cu aripa exista o fanta mica prin care se scurge apa.....si noroiul....dar cam greu! Trebuie insistat! |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine la DSN se strange noroi exact in acelasi loc de care ziceti si voi, iar de cateva ori au incoltit firicele de iarba acolo...
Am racait putin cu un betisor, apoi am dat un jet de apa cu furtunul. S-a curatat (relativ)... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu este un defect, se mută la Diverse - LGN.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Mai oameni buni, da' mai spalati si voi masinile alea !
La spalatoria auto cand intra jetul de apa prin aripi sa vezi cum zboara si ultima picatura de noroi... |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
vead |
![]()
|
vechi Group: Members Posts: 184 Joined: 22 August 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 20 Jun 2006, 22:00) Mai oameni buni, da' mai spalati si voi masinile alea ! La spalatoria auto cand intra jetul de apa prin aripi sa vezi cum zboara si ultima picatura de noroi... Cu portierele inchise nu ai acces sa dai cu presiune acolo! Citeste postul meu de mai sus si uitete mai atent in zona care am descris-o, s-ar putea sa ai si tu aceasi problema dar nu ai observat! |
--------------------
dacia
logan1.4 laureate
2005
- tm09zzz Timisoara
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:28 |