Iluminare torpedou si portbagaj (diferit)
![]() ![]() ![]() |
Iluminare torpedou si portbagaj (diferit)
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
|
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
eu mi'am iluminat torpedoul cu un led albastru de 12 V
si am montat un buton din ala ce se pune la usi pt a se aprinde plafoniera.....am montat la torpedou si eu cred ca este mai dezavantajos cu senzor.....deoarece....cand ai ceva in torpedou si pe drum se misca.....logic ![]() asa cred eu :| dar .....gusturile nu se discuta :-j sanatate. This post has been edited by nenestean: 8 Feb 2009, 18:26 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nenestean @ 8 Feb 2009, 18:25) eu mi'am iluminat torpedoul cu un led albastru de 12 V si am montat un buton din ala ce se pune la usi pt a se aprinde plafoniera.....am montat la torpedou si eu cred ca este mai dezavantajos cu senzor.....deoarece....cand ai ceva in torpedou si pe drum se misca.....logic ![]() asa cred eu :| dar .....gusturile nu se discuta :-j sanatate. da chiar ai si tu dreptate... daca ai un cd(ex) si se misca la gropi , lampa se aprinde mereu |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
/:) avem dreptul sa ne dam cu parerea ......
sau ne interzice cineva ? This post has been edited by nenestean: 9 Feb 2009, 18:11 |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(nenestean @ 9 Feb 2009, 17:38) cu parerea poti sa-ti dai la greu, dar sa o faci corect si la obiect. eu ziceam doar ca lampa aia nu se aprinde asa cum ziceti voi ( se misca un cd sau ceva pe acolo si gata se aprinde lampa). ca aveti sau nu bani pentru lampa este treaba voastra. de ce nu veniti la carol sa vedeti cum este cu lampa in cauza? poate dupa aceea va reconsiderati pozitia. sa conduceti prudent. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
nenestean |
![]()
|
de ce nu veniti la carol sa vedeti cum este cu lampa in cauza? poate dupa aceea va reconsiderati pozitia.
sa conduceti prudent. [/quote] nu merg la carol.....pt ca e cam departe ......asa aprox vreo 750 km ![]() si treaba cu iluminatu torpedoului ......eu mi'am facut cu leduri si cu un buton si sunt multumit ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
benkenobi |
![]()
|
[quote=nenestean,13 Feb 2009, 00:51]
de ce nu veniti la carol sa vedeti cum este cu lampa in cauza? poate dupa aceea va reconsiderati pozitia. sa conduceti prudent. [/quote] nu merg la carol.....pt ca e cam departe ......asa aprox vreo 750 km ![]() si treaba cu iluminatu torpedoului ......eu mi'am facut cu leduri si cu un buton si sunt multumit ![]() [/quote] eu vorbeam cu andrei. nu cu tine. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Hei!toate initiativele si ideile sunt bune!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Emid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 May 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Europa in metamorfoza..... 2005
- B XX UOW
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
unde sun t mai mult de 2-3 solenze
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
nenestean |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
am citit gresti si incrucisat...scuze,,
![]() This post has been edited by pskint25: 15 Feb 2009, 21:08 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
benkenobi |
![]()
|
[quote=nenestean,15 Feb 2009, 21:44]
eu vorbeam cu andrei. nu cu tine. [/quote] parca ziceai de ce nu VENITI .... adica mai mult decat unu ... orcum .... scuza-ma , poate am citit eu aiurea ![]() [/quote] era cam asa: "de ce nu veniti la carol dle. andrei?" acum este clar? nu trebuie sa fie mai multi ci este suficient si unul singur ca sa poti spune "veniti". |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
nenestean |
![]()
|
ok ok ok ....
am inteleeeeeees, te rog.....adica va rog frumos sa ma scuzati ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit si eu... iluminare habitaclu si torpedou, cu led-uri.
habitaclu.jpg ( Size: 236.89k ) Number of downloads: 879 led_habitaclu.jpg ( Size: 235.56k ) Number of downloads: 881 Ce am facut mai special a fost ca am legat led-urile din dreptul banchetei spate sa se aprinda doar la deschiderea usilor din spate. De fapt la deschiderea usilor din spate se aprinde tot sistemul (2 grupuri de 4 led-uri + plafoniera) iar la deschiderea usilor fata lumineaza doar grupul de led-uri din fata + plafoniera. Am facut izolarea grupului spate cu o dioda. Iluminatul torpedoului este asa: torpedou.jpg ( Size: 516.67k ) Number of downloads: 856 3 led-uri de la brichete, 3 rezistente de 1k si un intrerupator de usa. |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(bnedea @ 16 May 2009, 22:06) Am reusit si eu... iluminare habitaclu si torpedou, cu led-uri. habitaclu.jpg ( Size: 236.89k ) Number of downloads: 879 led_habitaclu.jpg ( Size: 235.56k ) Number of downloads: 881 Ce am facut mai special a fost ca am legat led-urile din dreptul banchetei spate sa se aprinda doar la deschiderea usilor din spate. De fapt la deschiderea usilor din spate se aprinde tot sistemul (2 grupuri de 4 led-uri + plafoniera) iar la deschiderea usilor fata lumineaza doar grupul de led-uri din fata + plafoniera. Am facut izolarea grupului spate cu o dioda. Iluminatul torpedoului este asa: torpedou.jpg ( Size: 516.67k ) Number of downloads: 856 3 led-uri de la brichete, 3 rezistente de 1k si un intrerupator de usa. bravo..chiar imi place ma bate gandu si pe mine sa imi pun lumini in habitac.... btw : de unde ai luat "lampile" alea cu leduri? |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Pai in Vitan la magazinele alea dispuse pe randuri de la intrarea dinspre garla, pe langa toate zorzoanele de pe lumea, asta aveau si astea doua module de cate 4 led-uri puse intr-o cutie de plastic si montate pe un grup de 8 baterii AG10, cu un buton de "try me" si aproximativ 50 cm de fire subtiri, litate, fiecare. Pret
![]() This post has been edited by bnedea: 18 May 2009, 07:47 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
foarte frumos si ingenios....bravo man!!!
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
ms pt informatii
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:42 |