slz mea nu are bricheta, helpppp
![]() ![]() ![]() |
slz mea nu are bricheta, helpppp
ids2000 |
![]()
|
||
![]() membru in curs de modificare Group: Members Posts: 14 Joined: 2 September 07 From: bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 31_08_07_1804.jpg ( Size: 51.4k ) Number of downloads: 1411 |
||
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- b-04-xxx
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai te poti lasa de fumat!
E o idee buna! Sau poti sa iti aprinzi tigara de la bricheta din buzunar cum faceam si eu! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ids2000 |
![]()
|
![]() membru in curs de modificare Group: Members Posts: 14 Joined: 2 September 07 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- b-04-xxx
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai bricheta cumperi si tu de la un magazin Dacia (daca vrei d-aia originala), sau din supermarketuri (brichete universale), apoi "faci rost" de "+ accesorii", un "+ pozitii" si o masa.
P.S. Nu cred ca exista la solenza "pachet fumatori" si "pachet nefumatori". Poate ai SLZ Europa, care nu are nici plafoniera, nici parasolar pasager, nici oglinzi exterioare reglabile din interior, nici turometru. This post has been edited by free_fiber: 6 Oct 2007, 20:17 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
ATI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 22 April 06 ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 6 Oct 2007, 20:16) Poate ai SLZ Europa, care nu are nici plafoniera, nici parasolar pasager, nici oglinzi exterioare reglabile din interior, nici turometru. Apropo...la o Solenza Europa daca pui un bord cu turometru (tot de solenza)...merge direct?...sau mai trebuie modificari ici-colo |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- B-01-YYY
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Subiect dezbatut. Chiar eu am descris modul de "implantare" a acesteia.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
ids2000 |
![]()
|
merci pentru idee, iar referitor la masina, e fara turometru si indicator la apa, are plafoniera la pasagerul din dreapta si in plus de astea are si AC
![]() This post has been edited by ids2000: 7 Oct 2007, 22:27 |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- b-04-xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
exista europa cu AC? am vazut eu fara bricheta, turometru, oglinzi reglabile, dar cu aer.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
beginer_driver |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 1 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Se putea pune optional
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B xx FIN
|
|
Mad-Max |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 October 07 From: Timisoara ![]() |
Salut
Am si eu aceeasi problema la o Solenza Europa din 2004. Am cumparat bricheta de dacia-renault cu aprox 24 ron dar nu am gasit cablajul pt ea. Sunt eu mai orb sau astia nici nu au tras firele pt bricheta? Am nevoie de bricheta pt a-mi incarca lapropul si pt aspirator asa ca trebuie sa gasesc o solutie. Pls help ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Europa/2004
- TM-11-TXU
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa tragi fire, nu are sigur din fabrica, insa cel mai bine e sa iti puna si o siguranta pe bricheta ca atare mergi la un electrician.
This post has been edited by 2dor: 21 Nov 2007, 13:03 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Mad-Max |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 10 October 07 From: Timisoara ![]() |
Merci frumos.
Un elecrician care sa imi traga firele stie cineva in Timiosara? Si bineinteles sa nu ma arda rau la buzunar. |
--------------------
Dacia
Solenza
Europa/2004
- TM-11-TXU
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Va prezint in cele ce urmeaza rezolvarea proprie la problema absentei brichetei in modelul Europa. Imaginile sunt, cred, graitoare.
Am dorit ca bricheta sa fie ascunsa si totusi usor accesibila. Asfel, am gasit ca, cel mai bun loc este cel de sub nisa de plastic a bordului din stanga soferului . Montajul mecanic al brichetei l-am facut cu poxipol. "succesuri"!! This post has been edited by garlic_dog: 7 May 2009, 22:26 Attached thumbnail(s) CIMG4009a.jpg ( Size: 195.64k ) Number of downloads: 1645 CIMG4011b.jpg ( Size: 137k ) Number of downloads: 1784 CIMG4013c.jpg ( Size: 178.17k ) Number of downloads: 1693 CIMG4015d.jpg ( Size: 171.73k ) Number of downloads: 1611 CIMG4016e.jpg ( Size: 145.85k ) Number of downloads: 685 CIMG4022f.jpg ( Size: 562.76k ) Number of downloads: 828 wistler.jpg ( Size: 64.39k ) Number of downloads: 900 CIMG4029.jpg ( Size: 91.75k ) Number of downloads: 836 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 7 May 2009, 21:58) Va prezint in cele ce urmeaza rezolvarea proprie la problema absentei brichetei in modelul Europa. Imaginile sunt, cred, graitoare. Am dorit ca bricheta sa fie ascunsa si totusi usor accesibila. Asfel, am gasit ca, cel mai bun loc este cel de sub nisa de plastic a bordului din stanga soferului . Montajul mecanic al brichetei l-am facut cu poxipol. "succesuri"!! Foarte frumos. Dar sa nu ma injurati pentru urmatoarele: de ce nu a-ti tras frumos firul pe sub geam(intre geam si bord), caci este suficient loc. Sau ca sa nu va injure militianul, punetil deasupra oglinzi. Dar totusi, nu inteleg ce este cu aceea cutie cilindrica? Cumva este bagata bricheta in ea? Da de ce nu ati pus-o pe consola, sau chiar 2: una pe plus permanent si una de +contact. Ca final sa nu imi spuneti ca sunt carcotas. |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
nu inteleg ce e asa de accesibil la locul ala. mie la a mea nici nu-mi vine sa bag mana pe acolo, poate ma musca ceva
![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
Eu am rezolvat-o asa cu bricheta.
Attached thumbnail(s) IMG_2335.jpg ( Size: 890.63k ) Number of downloads: 946 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
misto de tot, si ma bate gandul de mult timp sa-mi fac asta, sa-mi pun o a doua bricheta in cotiera, sa vina ori inauntru ori in spate, ca poate pun o lada frigorifica vara
![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(tilix_boss2008 @ 10 May 2009, 15:28) Foarte frumos. Dar sa nu ma injurati pentru urmatoarele: de ce nu a-ti tras frumos firul pe sub geam(intre geam si bord), caci este suficient loc. Sau ca sa nu va injure militianul, punetil deasupra oglinzi. Dar totusi, nu inteleg ce este cu aceea cutie cilindrica? Cumva este bagata bricheta in ea? Da de ce nu ati pus-o pe consola, sau chiar 2: una pe plus permanent si una de +contact. Ca final sa nu imi spuneti ca sunt carcotas. M-am exprimat eu gresit. Intentia mea a fost sa montez o priza de bricheta ( cutia cilindrica) si nu o bricheta. Pentru detector, invertor 12-220v imprimanta canon selphy, etc. Iar detectorul de radar este demontabil de pe plansa bord fiind fixat cu scai. Pe partea de audio mi-am comandat un player SD USB de aici: http://www.audio-car.ro/index.php?controll...&product_id=62# , Difuzoare BLue Tech cu membrana alba in ton cu caroseria . This post has been edited by garlic_dog: 13 May 2009, 09:32 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 13 May 2009, 09:22) M-am exprimat eu gresit. Intentia mea a fost sa montez o priza de bricheta ( cutia cilindrica) si nu o bricheta. Pentru detector, invertor 12-220v imprimanta canon selphy, etc. Iar detectorul de radar este demontabil de pe plansa bord fiind fixat cu scai. Pe partea de audio mi-am comandat un player SD USB de aici: http://www.audio-car.ro/index.php?controll...&product_id=62# , Difuzoare BLue Tech cu membrana alba in ton cu caroseria . Aaaa ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |