Zgomote ciudate franare si mers inapoi
![]() ![]() ![]() |
Zgomote ciudate franare si mers inapoi
carstos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 16 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
|
|||
neny_gty |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 27 October 08 ![]() |
Simpo Trans, afumati
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005 / europa+
|
|
carstos |
![]()
|
Ma gandeam la unii normali, nu din astia de te fura asa pe fatza ...
|
--------------------
Solenza
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
eu am o parere buna despre simpotrans,la solenza e 35 lei/h manopera,ala de pe colentina ,vis a vis de carrefour.amm efectuat cateva interventii acolo si am fost multumit..nu e reclama.verifica si rulmentul de pe stanga.
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
carstos |
![]()
|
Daca e sa fie nevoie de piese originale de unde pot cumpara? Presupun ca nici voi nu le luati mereu de la service unde sunt de 3x mai scumpe.
|
--------------------
Solenza
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(carstos @ 24 Feb 2009, 00:21) Daca e sa fie nevoie de piese originale de unde pot cumpara? Presupun ca nici voi nu le luati mereu de la service unde sunt de 3x mai scumpe. piese originale cumperi de la cncd de pe mihai bravu. langa pasajul obor, pe dreapta mergand spre pasaj dinspre liceul hasdeu. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(carstos @ 23 Feb 2009, 21:05) Salut, De curand am constatat ca atunci cand franez se aude un zgomot ciudat pe partea stanga fata. Tot ciudat mi se pare ca atunci cand merg inapoi (parcari) se aude un zgomot destul de puternic pe aceasi parte. Dar numai la mersul inapoi. Sa fie vreo legatura? Presupun ca placutele de frana sunt f uzate pt ca merg tare si folosesc frana, deci teoretic pot explica zgomotul la franare, dar nu si pe cel la mersul inapoi. Apropos, stie cineva un service bun in zona Voluntari, COlentina, Pipera, ... ? Daca nu iti e ,,peste mana",vino pana la Aparatorii Patriei,e un service ,,la viorel". recomand .si sunt convins ca nu numai eu... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 01:55 |