Propunere de intilnire, "generala"
![]() ![]() ![]() |
Propunere de intilnire, "generala"
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|||
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Io pana la urma nu inteleg. Ne adunam sa ne vedem dup`aia pe sticla sau ne adunam ca sa ne simtim bine si sa ne cunoastem (aia care nu ne cunoastem)? Ca presa afla si daca vrea vine, daca nu, nu. Nu uitati ca citesc si ei forumul nostru. Camping este? Loc de cort, posibilitate de foc ( gratare, mici, etc..)? Mie personal mi-ar place mai mult la cort.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
este si loc de cort - e adevarat ca s-a mai redus spatiul de corturi dar este loc. este un camping chiar la bifurcatia drumului national (DN 1A) cu cel care duce in cheia si au si casute.
|
--------------------
Toyota
Aygo
- fost posesor de DSN
2006 - masina de servici
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ca sa nu ne trezim cu hoteluri rezervate a.s.o., discutiile cu hotelierii se vor purta in functie de procentele obtinute la sondaj. Daca iese Cheia dar acolo este ocupat, incercam sa vedem daca cealalta data este disponibila. daca nici cealalta data nu e disponibila, mergem la urmatoarea locatie ca numar de doritori. Si aici SPER DIN TOT SUFLETU' sa NU FIE Poiana Brasov!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
mama asta ii problema principala ? mergem acolo sa dormim sau ce naiba ?
![]() facem un foculet de tabara.. din toata padurea ![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu ma voi duce de Vineri, dar nu asta-i important! Gindeste-te ca unii vin de la sute de km. distanta (Paul, Slider, etc.) si Duminica dupa-amiaza se vor intoarce inapoi la locurile de bastina. Doar nu vrei sa-i tii treji de Simbata pina Luni !?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai nah.. umbli cu damijeana de cafea dupa tine
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Si eu ca si Marty ma voi duce de vineri dar nu vreau sa alerg dupa cazare cand ajung acolo.
De aceia cred ca bine ar fi daca am avea in forum un membru care sa aiba o agentie de turism si el sa se ocupe de asa ceva si noi sa-i viram banii. |
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu sper sa vin de joi seara. Vreau sa stau acolo cel putin 2 zile intregi. Ca asa...sa ma plimb pe drum....
Dar in fine fiecare sta cit doreste. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Marty, nu ar trebui dat drumul si la inscrieri (+platit avansul) ? Nu de alta dar atunci cand mergi sa te interesezi de cazare, sa poti face si rezervarile iar, pentru asta, trebuie sa sti cate locuri sunt necesare!
In alta ordine de idei, cred ca cine se va ocupa de organizare (Marty probabil, nu?) ar trebui recompensat intr-un fel! Eu ma gandeam ca sa impartim costurile pe care ar trebui sa le plateasca el, la ceilalti participanti. Voi ce ziceti? |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi se pare normal!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Asa trebuie, dar ramane de vazut daca Marty o sa si vrea.
|
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Poate nu cunoasteti personajul! Pai asta are nevoie ca sa supravietuiasca de 2 sticloante de Mr Jack, 5 pachete de tigari, 3 cutii de prezervative si 4-5 gagici ca sa aiba cui sa spuna bancuri... Pluuus ca are nevoie de 2-3 camere pt toale, 1 pentru gagica lui, 2 pt masina (1 pt cand o baga cu fata si 1 pt cand o baga cu spatele) 1 camera pt sofer, 1 camera pentru camerista, 1 pt amanta...soferului., 1 pt bucatar... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Da bine ma Andrei, acu spui ca vine si Charles la intilnirea dacia. Sa-mi iau fracu?
|
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
asarban |
![]()
|
Eu vb de Marty...nu de Charles!
Deeeesiiii, daca ma gandesc mai bine asemanari ar exista! Fizice bineinteles! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Aha, deci si Marty are o camila. Cu 1 sau 2 cocoase?
|
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
Daddy |
![]()
|
Am inteles ca se face intalnirea propietarilor de Dacii, este asa sau ma insel ?
Daca discutam despre intalnirea propietarilor de Ferari eu ma retrag deoarece inca nu am asa ceva. |
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
|
|
asarban |
![]()
|
nu..noi tot de Marty vorbeam...
|
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Pai daca va fi Poiana Brasov ... cam adio foc de tabara si alte alea ...
In plus, cred ca nu vreti sa stiti de preturi. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Băi, Marty ce face de tace? Inca nu a terminat de numarat saibele alea?
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
paulp |
![]()
|
E tot la saibe, da si cind o aparea pe aici, sa vezi camile ce ne fugaresc prin forum
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
asarban |
![]()
|
Baa! Si io nu m-am gandit sa fac sto de el cu "muncit la saiba".,,aaah!
|
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
saracu' Marty, mai are putin si plange daca nu il lasati in pace, si dupaia (vorba cuiva de pe forum), sa vezi camile p-aici prin forum.
eu sunt pentru cheia.mi se pare cea mai avantajoasa varianta, atat dpdv financiar, cat si al locatiei. cazare este, locuri de parcare, este si alea, numa' noi sa fim cat mai multi, ca in fond asta e ideea, nnu? see you! |
--------------------
Audi
A 4
- BV-59-CAD
2005 far' car-car, ca fac car-poc
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
cat despre partea cu recompensarea celui care se va ocupa de planificare,bla-bla-bla, eu sunt de acord intru-totul.
see you! |
--------------------
Audi
A 4
- BV-59-CAD
2005 far' car-car, ca fac car-poc
|
|
Marty |
![]()
|
Domnilor, nu, va dezamagesc, n-am tras la saiba toata ziua (nici macar n-au venit, japitele dracului), am avut mari probleme cu netul (ba cazut, ba mergea externul ca fulgerul cu 6 bps) si cam atit!
LucVer, merci ca te-ai gindit la sufletul meu, dar nu, nu pot accepta asa ceva, fiecare-si plateste ce-i al lui! Sa vad daca-l conving pe dibacul asarban sa mergem impreuna pina acolo la discutii preliminare, deh, el are diesel, ca oamenii amariti. ![]() Inscrierile se vor face incepind cu ...2 Aprilie (sa nu ma trezesc cu vreo teapa de cca. 50 de participanti) si vor dura 2 saptamini. In aceeasi zi, pe 2, voi merge la Cheia (cu sau fara asarban) pentru o discutie preliminara. Pe 16 Aprilie, voi merge a doua oara si voi da un aconto (daca se va realiza ceva). Ce ziceti de ideea asta ? P.S.: Si DA, asarban are dreptate, pot sa cer 4 sticle de Jack si sa zac beat lemn de Vineri seara si pina Luni dimineata! ![]() P.S. 2: Am o mare rugaminte la voi : Va rog frumos, pe cit posibil, evitati sa aduceti cu voi copiii! Va anunt ca mie-mi cam scapa cite-o lula cind ti-e lumea mai draga si banuiesc ca nu-s singuru' (mai stiu eu pe unu', asarban). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Marty |
![]()
|
Cerere:
Tanti Aura, saru'mina! Sunt io, Marty, ala mare, urit si prost, a lu' tanti de la 4. De ce va deranjez, va rog frumos, il lasati pe Andrei sa mearga cu mine pina la Cheia pe data de 2 Aprilie, sa prospectam niste locuri de cazare, campare si parcare ? Va dau cu subsemnatu' si jur si in biserica ca nu mergem sa practicam sticlism, sa preacurvim, sa rinjim la femeile altora, etc.! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
asarban |
![]()
|
Sa vedem acuma deliberarea...
|
|
|
Marty |
![]()
|
Ca o nota personala, estimez participarea cam la MAXIM 30 de membri. Zic 30, cu toate ca in adincul sufletului prevad c-o sa fim 10-15.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 08:34 |