Propunere de intilnire, "generala"
![]() ![]() ![]() |
Propunere de intilnire, "generala"
fbatran |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
- BFO
2005
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Tu vrei sa stii asa ...pentru tine unde este Reci? Ca dupa cum se vede, in urma sondajului, se merge pe varianta Cheia.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
![]() ![]() asta era buba. Reci este in jud. Covasna. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
ca sa votez ... zic io .. tra sa stiu/inteleg toate optiunile ... ca la alegeri
![]() din pacate nu pot sa ma alatur voua indiferent de locatie din cauza datelor ![]() imi surade asa o intalnire ... pe bune; sper ca data viitoare obs personala: numa 20 - 30 de doritori din miile de utilizatori? cam putin puneti un link cu intalnire generala in header ca multi merg numa in anumite sectiuni .. si poate nus tiu de intalnire si io am vazut abia acum discutia si se poarta vre-o luna |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
- BFO
2005
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Eu am spus de la capul locului sa se transmita un Mesaj Privat catre toti membrii forumului. Dar chestia asta nu o poate face decat Sod cred deoarece ca sa le trimiti manual la aproape 6000 de oameni dureaza ceva timp.
Daca nu facem ceva sa afle toata lumea nu or sa fie multi, mare parte va afla dupa consumarea evenimentului. |
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Hatod |
![]()
|
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
Si totusi, se conturizeaza ceva
![]() Eu cred ca vor fi cel putin 30 de oameni. However, nu votez, si nici nu ma numar intre participanti pina nu voi fi mai sigur ca nu-mi intervine nimic in weekendurile propuse. Asta asa, sa nu stric statisticile... Daca totusi ajung, 100% cu cort. Succes la toti, sa puteti sa va duceti! |
--------------------
Dacia
Solenza
- CV-nn-NNN
2004 /* There's no one like you */
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Viiiiiiine bajatu cu slana si palinca aia veche
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
RIon |
![]() ![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
MAAAAAAAAAAAAAA
Poate avem noroc si aduc si unul dintre personajele din poze ![]() ![]() Sa vedeti ce o sa ma iubiti ![]() miel.jpg ( Size: 76.53k ) Number of downloads: 15 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(RIon @ 23 Feb 2005, 19:42) Sa vedeti ce o sa ma iubiti ![]() Deja gagica-mea te uraste! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
uraste mieii?
Sau pe ala ca ii (era sa zic altceva!) taie? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dacă sunteți oameni serioși pot aranja să mergem undeva frumos și decent ca preț într-un loc bun (și pt Buc și pt cei din Iași și împrejurimi).
http://www.monteoru.ro/pensiunea.html C u r ățenie și servicii deosebite! http://www.monteoru.ro/impresii.html Problema e că trebuie vorbit și stabilit dinainte! PS: Nu am putut scrie cu rățenie calumea că apăre cenzuratățenie. |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
TDi 131CP/2002 Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
E buna si ideia asta. Merita luata in studiu.
|
--------------------
Dacia
1300 F
- BC-93-MAX
1972 Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
asarban |
![]()
|
Bre!
DOar 24 persoane! Cam putin! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
N-arata rau dar chiar sunt putine 24 de locuri!
![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt chiar 24! Dar nici 100! Oricum credeți-mă, se merită!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
|
|
asarban |
![]()
|
Bai acesta!
ZI exact CATE SUNT! |
|
|
dragOn |
![]()
|
12 camere!
Dar mai avem locuri de cazare la 2 vile distanță, cam la aceleași condiții! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
- B xx UEX
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce cazare mai? io nu dorm in hotel
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ma bag si eu acum....Statiunea nu ii chiar atit de frumoasa. Si nici peisajul...Regiune de deal. Statiunea ii pentru pensionari si agricultori. Nu se compara cu Cheia.
Mai frumos ar fi la Poiana Pinului daca tot vreti in zona aceea. Exista si un hotel de 3...sau 4 stele nu stiu sigur, loc de campare cit cuprinde. mai nasol cu unitatile de alimentatie publica. Hotelul este pe soseaua Buzau - Niscov in apropierea comunei Hales. Se ajunge mai departe la manastirea Ciolanu si de acolo la soseaua Buzau Brasov. Drumul este bun de la Buzau pina la Manastirea Ciolanu. Dupa aceea urmeaza o portiune care pune la incercare masinile si soferii. Poate nu din punct de vedere al starii carosabilului ci din punct de vedere al curbelor foarte strinse al rampelor, etc, etc...De altfel aceasta portiune intre Manastirea Ciolanu si intersectia cu soseaua Buzau - Brasov a fost inclusa in campionatul national de raliuri dar s-a renuntat din cauza gradului mare de dificultate si al periculozitatii. This post has been edited by Slider: 24 Feb 2005, 08:10 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Abia astept evenimentul...oriunde ar fi el.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Slider @ 24 Feb 2005, 10:05) Asa ii cel mai fain.. sa terorizam pensionarii si sa mancam gainile agricultorilor ![]() ![]() Hai ma ce naiba.. ideea ii sa ne simtim bine si sa ne cunoastem.. eu sincer mai bine ma simt la tara(oameni simpli.. de treaba) decat cine stie unde.. unde vine tot jmecheru sa isi arate $$ si vrajeala.. oricum nu asta ii important.. important ii repet sa ne cunoastem si sa ne simtim bine.. This post has been edited by d3vil: 24 Feb 2005, 08:13 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Locatii ar fi foarte multe in tara si ceva sa-i multumeasca pe toti, foarte putine. Propunerile s-au facut, se voteaza, sa asteptam rezultatul votului. Apoi om mai vedea. Daca e sa o luam dupa cum vrea fiecare, nu ajungem departe.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Cam asa e! Ar trebui pusa si locatia propusa de dragOn in poll (daca e sa alegem locatia in mod democratic
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Slider |
![]()
|
Si eu sunt de acord cu introducerea statiunii Sarata-Monteoru (asta este numele intreg al localitatii) in sondaj. Desi sustin in continuare Cheia. Pentru mine ar fi mai avantajos Sarata - Monteoru din punct de vedere financiar (ii mai aproape de mine) dar mie nu-mi place statiunea. Poate ca sunt eu satul de Monteoru - cam pe acolo imi petreceam duminicile cind eram pustan...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ia sa-mi faca si mie careva un rezumat va rog . ca sunt multe paginile astea scrise . multumesc .
sa stiu cand imi iau concediu nu de alta ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
romulus |
![]()
|
Nu consider ca e corect si democratic sa se introduca inca o locatie in timp ce se desfasoara votul. Cei care au votat deja ar fi dezavantajati. La o alta manifestare, da dar acuma...
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
romulus |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
stiam eu ca sunt 9 pagini pline degeaba
![]() mda ... macar data e ok ![]() acum ... unde mergem ? multumesc romolus ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
romulus |
![]()
|
Dupa cum merge votul, se pare ca la Cheia
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
GeorgeB |
![]()
|
unde vreti voi acolo sa fie ... vin si eu sa va stresez muahahahahaha
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 13:43 |