Propunere de intilnire, "generala"
![]() ![]() ![]() |
Propunere de intilnire, "generala"
LucVer |
![]()
|
||
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Exact din ce se intipla mai sus
![]() Doar ca anul asta Eu, Marty, Andrei, Dragon si probabil inca vro 2-3 chiar sintem hotariti sa ne vedem undeva ![]() Asa ca, fiind iesean, spun doar "Vine cine vrea, ramine cine poate" ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Aha, si ideea ie ca odata ce ai propus un poll lasa-l bai nene asa cum ie! Ori esti hotarat ori nu !
Din cauza asta apar si frictiunile si comentariile aiurea! |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
da, da, da...zisei si eu si cazui pe ganduri..
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
1997 pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Johny, poll-ul nici nu l-am creat si nici nu l-am modificat eu!
Daca locatia pusa ulterior va fi aleasa de mai multi useri, asta e, ne supunem majoritatii! Sper doar ca nu se va umbla pe la rezultatele alegerilor! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
da, da, da...zisei si eu si mai cazui odata..
Eu m-am plictisit. Astept Decizia. |
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Luci, pls nu ma intelege gresit, nu ma refeream la tine.
Cat despre Sarata Monteoru daca iese eu nu voi merge. De fapt, dupa cum bine zicea romulus, cazui pe ganduri... no more comments! |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(romulus @ 25 Feb 2005, 16:04) Corect. Eu zic ca cel mai bine ar fi ajungem odata la o data si locatie finala.. in ritmul asta o sa ne intalnim la vara din 2343.. ![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
romulus |
![]()
|
Pai ce-ati fi zis voi daca in ziua alegerilor mai bagau un candidat pe lista si culmea chiar pe preferatul vostru, imediat dupa ce ati iesit din sala de vot? Nu ca as prefera Sarata Monteoru (de altfel, chiar nu-mi place). Nu e corect fata de cei care au votat deja. Asta e primul pas. Ce urmeaza? Se decide, si cu o zi inainte se schimba locatia? Ascultati la mine. Iese o laie. Nu o sa iasa nimic. Poate se vor aduna cativa care sunt si prieteni si cam atat. Zau asa, oare are rost sa ma duc pana acolo de-a moaca?
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu merg in continuare pe Cheia. In primul rind este mai aproape de centrul tarii (pentru mine ar fi mai aproape Sarata Monteoru) si apoi nu se compara peisajul de la Cheia cu cel de la Sarata.
Daca mai tin cont si de faptul ca trebe sa vin si cu sotia..... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu stiu de ce am impresia ca a-nceput sa miroasa a basina toata situatia. Se-ntimpla ce s-a-ntimplat si nau' trecut.
Corectati-ma daca gresesc, va rog! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
romulus |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
JohnyBe |
![]()
|
Da Marty, ezact, si cine a fost initiatoru' basinii?
Cu fazele aste se pierde credibilitatea. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 25 Feb 2005, 19:02) Nu stiu de ce am impresia ca a-nceput sa miroasa a basina toata situatia. Se-ntimpla ce s-a-ntimplat si nau' trecut. Corectati-ma daca gresesc, va rog! Si fara `````` ca se lasa cu avertizare de 20 % conform regulamentului ![]() PS JohnyBe eXXXact ![]() This post has been edited by d3vil: 26 Feb 2005, 10:33 |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
SA RECAPITULAM!
Fara suparare Dragoane, dar cei din BV sau CJ nu pot ajunge la sarata monteoru ca e rupt drumul BZ-BV! Adica inpracticabil! Asa ca ramanem "axati" pe CHEIA! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
JohnyBe |
![]()
|
Cazare la pensiunile din Cheia aprox. 15 EUR - 600.000lei / camera cu pat dublu, dar am gasit si cazare la 400.000 / camera cu pat dublu (baie comuna la 3-4 camere).
Cred ca daca se inchiriaza toata pensiunea se obtine reducere. Pe net am gasit (n-am cautat prea mult): http://www.agroturism.com/zona.php?zz=Valea%20Teleajenului http://www.tourconsult.ro/index.php/id__23 Fost, vazut, placut. Drum practicabil. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
CHEIA
Statiunea Cheia este situata la poalele muntilor Ciucas din Carpat ii Orientali, intr-o vale insorita strabatuta de apele Teleajenului si Cheitei, oferind in orice sezon excelente conditii de relaxare si agrement pentru petrecerea concediilor, vacantelor sau weekendurilor. Aici se pot practica variate forme de turism: drumetii montane, alpinism, sporturi de iarna, excursii la obiective de mare atractivitate din imprejurimi. Din Cheia se pot urma atat trasee usoare precum Cheile Cheitei si Valea Berii, cat si trasee cu un grad de dificultate mai ridicat, la Cabana Muntele Rosu, Cabana Ciucas, Cabana Barbarunca. De un interes deosebit pentru turistii din tara si din strainatate sunt Manastirile Cheia si Suzana, Schitul de calugari Crasna, precum si unele obiective turistice din imprejurimi: Muzeul florilor de mina, Muzeul Naturii, Muzeul Etnografic al Vaii Teleajenului. Complexul turistic Nicoltana cuprinde doua hoteluri: Hotel Zaganu 3* si Hotel Cheia 2*, care au sala de sport, tenis de masa, sauna, biliard, tenis de camp, sala de conferint e, parcare, restaurant, incalzire centrala, acces Internet. Pretul maximal este 35 euro pe zi, pentru apartament, iar cazarea intr-o camera single costa numai 17 euro. Pretul este valabil pentru minimum 3 nopti. In pret este inclus micul dejun. Copiii pana la 12 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful de adult daca sunt cazati in camera cu parintii. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(costi @ 1 Mar 2005, 12:15) CHEIA Statiunea Cheia este situata la poalele muntilor Ciucas din Carpat ii Orientali, intr-o vale insorita strabatuta de apele Teleajenului si Cheitei, oferind in orice sezon excelente conditii de relaxare si agrement pentru petrecerea concediilor, vacantelor sau weekendurilor. Aici se pot practica variate forme de turism: drumetii montane, alpinism, sporturi de iarna, excursii la obiective de mare atractivitate din imprejurimi. Din Cheia se pot urma atat trasee usoare precum Cheile Cheitei si Valea Berii, cat si trasee cu un grad de dificultate mai ridicat, la Cabana Muntele Rosu, Cabana Ciucas, Cabana Barbarunca. De un interes deosebit pentru turistii din tara si din strainatate sunt Manastirile Cheia si Suzana, Schitul de calugari Crasna, precum si unele obiective turistice din imprejurimi: Muzeul florilor de mina, Muzeul Naturii, Muzeul Etnografic al Vaii Teleajenului. Complexul turistic Nicoltana cuprinde doua hoteluri: Hotel Zaganu 3* si Hotel Cheia 2*, care au sala de sport, tenis de masa, sauna, biliard, tenis de camp, sala de conferint e, parcare, restaurant, incalzire centrala, acces Internet. Pretul maximal este 35 euro pe zi, pentru apartament, iar cazarea intr-o camera single costa numai 17 euro. Pretul este valabil pentru minimum 3 nopti. In pret este inclus micul dejun. Copiii pana la 12 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful de adult daca sunt cazati in camera cu parintii. Ei ce mai spuneti acum....nu ii bine la Cheia? |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
jaf |
![]()
|
|
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
Slider |
![]()
|
Asteptam 31 Martie data de inchidere a Pool-ului! Nu?
Sper ca nu a fost abandonata ideea..... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
romulus |
![]()
|
Ai si tu rabdare sa treaca luna. Desi, se pare ca nu prea se voteaza. oare nu stie lumea, sau nu e accesat forumul de catre majoritatea membrilor? La urma urmei, eu cred ca o sa ma duc oricum, ca vin sau nu si alti membri... In fond e vorba de o iesire intr-un weekend. Daca "intamplator" dau si de alti membri daciaclub, e perfect, daca nu, macar m-am relaxat si eu la un sfarsit de saptamana.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
jaf |
![]()
|
pai asteptam.. dar se voteaza cheia grupa mare si vin altii cu alte ideei.. trebuia sa vina la momentul respectiv.
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
romulus |
![]()
|
Nu ma intereseaza alte idei. Eu am votat cand nu era si Sarata Monteoru deci o ignor. Daca iese Sarata, asta e, fac intalnirea singur sau cu cine mai ajunge la cheia. Oricum, pana acum se pare ca la Cheia va fi.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
Slider |
![]()
|
QUOTE(romulus @ 2 Mar 2005, 08:39) Ai si tu rabdare sa treaca luna. Desi, se pare ca nu prea se voteaza. oare nu stie lumea, sau nu e accesat forumul de catre majoritatea membrilor? La urma urmei, eu cred ca o sa ma duc oricum, ca vin sau nu si alti membri... In fond e vorba de o iesire intr-un weekend. Daca "intamplator" dau si de alti membri daciaclub, e perfect, daca nu, macar m-am relaxat si eu la un sfarsit de saptamana. Corect! si eu tot asa am zis! |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
jaf |
![]()
|
pai daca vreau sa ies la sfarsit de saptamana ies la 2 3 km de Cluj..
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
Slider |
![]()
|
Ehhh si tu acuma...asa toti avem pe unde sa iesim pe linga casa....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
romulus |
![]()
|
Daca iesi la un gratar la 2-3 Km de casa, e ca si cum ai sta acasa. O iesire la 100-200 Km se lasa cu poze, filmari => amintiri, povesti, povestiri. E altceva.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
Salutare lume, hopa si eu abia azi am vazut topicul (e binevenita ideea cu PM-ul catre toti), mi-am dat si eu cu parerea (respectiv 28 mai, Cheia), dar, avand in vedere ca este numai 2 martie, nu pot sa spun decat ca este un acord de principiu (ceea ce cred ca se intampla cu mult mai multi dintre noi). Insa sper din toata inima sa nu mi se intample vreo nenorocire pana atunci, ca altceva nu ma poate face sa ma razgandesc. Sunt nerabdator sa va cunosc pe toti ("de la 30 cm distanta" - cum zicea cineva mai sus). Eu, avand o "remorca inmatriculata oficial" voi opta atunci cand va fi cazul pentru hotel cu pat dublu, baie in camera, etc (nu de alta, dar in pauzele dintre beri si discutii aprinse poate o "pun" si de un mostenitor
![]() PS: Sper ca nu am scris prea mult sa va plictisesc ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
romulus |
![]()
|
Baaiiiii!!!!!!! Fara prostii mai!!!
![]() ![]() ![]() This post has been edited by romulus: 2 Mar 2005, 10:13 |
--------------------
Daewoo
Cielo
- MS 06 BCL
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sa-i pui numele Logan sau Berlina!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:24 |