Despre cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Despre cauciucuri
negrucvj |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|||
cos77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 January 08 ![]() |
Ce parere aveti de cauciucurile Dunlop SP 30? Merita 130 de Ron bucata?
|
--------------------
dacia
solenza
2003/rapsodie
- vn_77_lup
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum arata, dar dunlop e o firma... dintre primele
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
A reaparut oferta de pneuri Firestone la Carrefour.Platesti 3 si primesti 4 + montaj si echilibrare gratuite.Pt 165/70/13 costa 182 lei. Cei care au Firestone, se merita aceasta oferta?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
De Kormoran ce parere aveti?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Sunt proaste.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
ursul_martinica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 6 December 07 ![]() |
posesor pe fata de Sava Eskimo(de iarna)iar pe spate Sava Perfecta(all season).acum am venit din oras pe ninsoare iar astea de iarana si-au facut datoria pe deplin.nu am patinat nu am derapat nu amramas impotmolit...isi merita banii aproximativ 150 lei buc.recomand sava cu caldura..la vara tot sava imi pun daca nu fac rost de bani pt ceva de caliatate mult mai buna..drumuri bune si fara incidente.(PS:nu vreau sa aud de Montana sau alte chestii de caliate mai indoielnica)
|
--------------------
Dacia
Logan
2004
- B 559 ANA ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
|
|
Bad_Boy_69_88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 June 06 ![]() |
parerea mea este k matadoarele sunt bune doar pe asfalt USCAT...pe alt fel de conditzii de rulare ori cu schiuri ori cu matadoare e tot acolo...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt multumit de Matador. Nu am ramas impotmolit, nu am avut parte de pene, galme si alte neplaceri. Singurul lucru un pic deranjant este ca au zgomot la rulare. In rest sunt OK pentru pretul platit.
QUOTE(Mihaitzu @ 14 Feb 2008, 22:43) Daca nu ma insel este o Montana, dar cu alt nume. This post has been edited by florinc: 16 Feb 2008, 10:47 |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Sunt de acord cu florinc. Am si acum matadoarele originale de cand am luat masina (3 ani), 40k fara probleme. Doar le-am schimbat intre ele. Ce-i drept, nici n-am mers iarna pe transfagarasan...
![]() Cand le voi schimba de tot, cred ca-mi iau tot matadoare. This post has been edited by Anto: 18 Feb 2008, 14:39 |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa-mi iau 2 cauciucuri de vara pe fata . Ce-mi recomandati ???
Ma intereseaza raport pret/calitate bun , un magazin si pret ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Pirelli P3000 sau P2500...quality Rules! pe Dudesti, 170 ron bucata.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
|
negrucvj |
![]()
|
p 2500 = all season la 170? Super, cele mai ieftine le gasisem la 240 iar p 3000 de vara la 175. O adresa mai precisa, please? Tinind cont ca am 2 de iarna pirelli si sunt f multumit o sa merg tot pe aceeasi firma
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Pe calea dudesti , pe dreapta, la 150m de intersectia cu mihai bravu...nu mai tin minte numele, dar au un raft mare cu jenti puse in fata intrarii...
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
|
negrucvj |
![]()
|
cind te duci spre depou pe dr? Multumesc
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
cos77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 January 08 ![]() |
uita-te peste oferta asta:
http://www.vanzarianvelope.ro/listareanvel...etru=13&extra=0 |
--------------------
dacia
solenza
2003/rapsodie
- vn_77_lup
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Hilserv Berceni Goodyear GT 2, 160 lei
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
negrucvj |
![]()
|
cos 77 : ma uitam la preturi si nu intelegeam, pe urma am vazut ca erau pe 13, 165/70. Am schimbat, verificat, mersi.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni , sa fie 175 / 65 / 14 !!!
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact dimensiunea ceruta!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Cipsvx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 May 04 ![]() |
Mi-am schimbat si eu cauciucurile, am luat 4 Sava Perfecta 165/70/R13, par mai bune decat Matadoarele din fabrica. Pret 98 RON/bucata cu montaj inclus + 5 RON echilibrare.
|
-------------------- |
|
Costin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 22 May 03 From: Bucuresti ![]() |
iarna 4x sava eskimo S3 165/70R13
vara 4x continental ecocontact3 175/70R13 este cel mai bine sa ai cauciucuri vara de vara si iarna de iarna. recomand 4. diferenta se vede la franare pe traiectorie usor curba. matador au fost bune in comparatie cu montana/kormoran/barum de pe logan. am fost atins de 5 ori pe franare la stop de loganuri in 3 ani de zile. dar continental nu se compara. multe clase peste. |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 80CP Grafit, clima
- B-31-ETA Dacia Solenza 1.4 Grafit
80CP, Traseu Evacuare BORLA, cauciucuri Continental, becuri Philips, bord si schimbator de Sandero :) |
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
sincer sa fiu matador nu sunt chiar rele ... sunt niste cauciucuri bune ... cel putin pe mine m`au incantat si nu m`au lasat la greu
![]() ![]() dar cum ocum cand creste ... ii cresc si asteptariile ... m`am orientat spre Dunlop - Sp Sport 30 ![]() This post has been edited by Fantomas: 27 Feb 2008, 16:43 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
ursul_martinica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 6 December 07 ![]() |
Cipsvx de unde ai luat sava alea la pretul ala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004
- B 559 ANA ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
|
|
Cipsvx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 May 04 ![]() |
Gasesti in Metro cam la acelasi pret dar nu-ti asigura montajul. Eu le-am luat de undeva de langa Ploiesti de la o firma importatoare care are si spatiu pt service roti.
|
-------------------- |
|
guliver |
![]()
|
Eu mi-am luat pana la urma Michelin Energy. 650 lei m-au costat toate 4 ( montaj si echilibrare gratuite ). Vorba cuiva de pe forum: cand e vorba de siguranta mai bine dai o suma in plus.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
adica tot 150 de ron de bucata
![]() intre anvelope sunt diferente mari ... dar singuratza depinde si de tine... nu numai de cauciucuri ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
guliver |
![]()
|
Da sunt 165/70/13. Le-am luat de undeva de pe Bdul 1 Mai. Daca te intereseaza iti pot da un nr de tel de la ei.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
QUOTE(Cipsvx @ 25 Feb 2008, 10:18) Mi-am schimbat si eu cauciucurile, am luat 4 Sava Perfecta 165/70/R13, par mai bune decat Matadoarele din fabrica. Pret 98 RON/bucata cu montaj inclus + 5 RON echilibrare. Par ... dar parerea mea este ca se comporta bine acum ca sunt noi , dar in timp vei observa ca sunt mai bune Matador-urile . Pretul e bun , dar as fi luat doar 2 pt spate si 2 alta marca mai buna pt fata . Ca idee am fost multumit de Debica Frigo pentru iarna si nu m-au dezamagit . Sa vad ce voi gasi pentru vara acum ca mai am nevoie de doua cauciucuri . M-am lecuit de cele SH si nu mai iau in viata mea . In timp cauciucurile se intaresc si nu isi mai fac treaba bine , astfel incat degeaba iei Pirelli sau nu stiu ce marca buna , pentru ca , daca acele cauciucuri au peste 2 ani nu-si mai fac treaba bine . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 07:58 |