Despre cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Despre cauciucuri
cris06 |
![]()
|
||
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(ramsen @ 17 Oct 2010, 19:39) eu sint fan MATADOR.. folosesc Matador de 5 ani si sint multumit de ele...urmeaza cit de curind sa imi cumpar 4 buc de MP 16 si uite asa dupa 5 ani de cind folosesc numai MATADOR azi incaltai masina cu DEBICA NAVIGATOR 2 All - Season 4 buc...asta este...daca MATADOR MP 61 ADHESSA All - Season nu au mai adus si daca vor aduce ajunge pretul pe buc la 200 lei... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La ce bani?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
care din ele la pret
Debica Navigator 150 lei buc Matador MP 61 ADHESSA cica vor fi 180-200 lei buc... amindoua marcile de anvelope sint ALL - SEASON |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
surube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 November 09 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 dci
2006 Unde dragoste nu e nimic nu e /
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
am avut debica all season si nu au fost bune deloc.cred ca au fost cele mai proaste cauciucuri care le-am avut.nu recomand all season la nici o marca.mai bine pui de iarna si le folosesti doar iarna, apoi pui de vara si le folosesti doar in anotimpul respectiv.in acest fel cauciucurile vor avea o viata mult mai lunga mai ales cele de iarna.e parerea mea.....
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dupa 4 ani (maxim 5, cu indulgenta) sunt coapte oricum... deci chestia cu durata de viata mai mare pica.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
si crezi ca daca le porti 4 ani pe cele all season si iarna si vara o sa tina acele cauciucuri 4 ani? eu nu cred....cele all season m-au tinut aproape 2 ani si s-au facut chele
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
maryus73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 24 May 08 From: Constanta ![]() |
Am Debica navigator 2 all season si sint foarte multumit de ele. Am mers pe polei si pe zapada cu ele si nu am avut nici o problema. In schimb pe timp ploios isi pierd aderenta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ramsen |
![]()
|
DEBICA NAVIGATOR 2 All - Season daca ma tine 3 ani sint foarte multumit de ele...pina acum la timpul asta ploios se prezinta bine chiar si la frina brusca pe care am pus-o azi la un semafor...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
QUOTE(ramsen @ 2 Dec 2010, 21:30) DEBICA NAVIGATOR 2 All - Season daca ma tine 3 ani sint foarte multumit de ele...pina acum la timpul asta ploios se prezinta bine chiar si la frina brusca pe care am pus-o azi la un semafor... Peste doi ani cel mult,la acelasi semafor,o sa te duci...ca pe patine... Cu cauciucurile mele de iarna vechi de 3 ani,merg pe zapada si pe polei foarte bine...+ putina atentie. ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ramsen |
![]()
|
nu te cred pina nu aflu...si inca o chestie de ce pe la mine pe la magazinele cu anvelope nu se mai gaseste nici o anvelopa All Season???pentru ca sint cautate frate de aia...nu toti isi permit sa isi cumpere anvelope de iarna si anvelope de vara...asta este puterea de cumparare a romanului...de unde atitia bani pentru 2 seturi de anvelope iarna- vara...mai bine un set de all season si gata 3 ani de zile...
si la aceste anvelope exista pro si contra,dar pina nu le folosesti nu te poti pronunta cit de bune sau rele sint...eu unul nu ma pronunt 100% despre ele pina nu le vad pe toate anotimpurile cum se prezinta...pe timp ploios, ca asa este pe la mine acum, prin balti nu se creeaza acvaplanare cu ele,frina este buna ,nu derapeaza de spate la frinare cum le aveam pe cele trecute...deci astept iarna sa le vad ce pot...bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
buge |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 3 July 05 ![]() |
Folosesc Debica Navigator 2 all seasons de aproape 3 ani si sunt partial multumit de ele.As vrea sa achizitionez 2 cauciucuri goodyear vector 4 seasonspe care s-ar putea sa le comand pe net deoarece nu le gasesc pe nicaieri in ro la dim 165-70-13.
http://eu.goodyear.com/home_en/tires/vecto...asons/index.jsp Daca tot o sa dau aproape 400 RON/bucata cu taxe cu tot, intrebarea este daca cauciucurile all seasons se incadreaza in legea care obliga soferii ca de la 1 nov 2011 sa fie echipati cu cauciucuri de iarna? This post has been edited by buge: 5 Dec 2010, 20:26 |
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Daca le cumparati pt lege, mai bine renuntati. Nu putem prognoza textul legislativ. Se poate ca noi sa fim mai catolici decat papa. In Austria parca nu e voie cu all season. Am citit ca parlamentarii asa voiau : fara allseason
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In Austria este voie cu all season. Dar la noi, intr-adevar, nu se stie.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
ramsen |
![]()
|
va asigur ca sint valabile de la 1 nov 2011 anvelopele cu initialele si semnele M+ S,fulgul de zapada si All Season...m-am interesat la un comisar de la rutiera si el mi-a confirmat chestiile astea...chiar la mine la servici s-au dat comanda pentru 50 buc anvelope All Season...deci sint valabile si astea odata ce are semnul de iarna pe ele...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
buge |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 3 July 05 ![]() |
QUOTE(augustin87r @ 5 Dec 2010, 21:58) Daca le cumparati pt lege, mai bine renuntati. Nu putem prognoza textul legislativ. Se poate ca noi sa fim mai catolici decat papa. In Austria parca nu e voie cu all season. Am citit ca parlamentarii asa voiau : fara allseason Daca te uitati cu putina tentie vedeai ca aceste cauciucuri sunt pe un loc fruntas in teste alaturi de cele de iarna. http://www.trafic-rutier.ro/2010/11/29/ada...-iarna-in-2010/ Daca tot fac o investitie in all seasons macar sa stiu ca sunt in conformitate cu legea, ca altfel imi iau la un pret mai mic de iarna si merg cu actualele vara. |
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
am si eu o problema si va rog frumos sa ma ajutati.pe scurt am un prieten care are o solenza si s-a dus sa isi ia cauciucuri.cel care i le-a vandut in loc de 165/70/13 ia pus 145/70/13. cand am vazut cauciucurile pe janta mi s-a parut ceva suspect,am vazut ca buza jantei era iesita afara mai mult si atunci m-am uitat pe cauciuc si am vazut.el a ramas uimit cand a vazut. poate sa mearga asa iarna asta? sau este o problema grava? jantele sunt de tabla si le are pe fata
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
ramsen |
![]()
|
pai el unde era cind si le-a montat ...chiar asa de nepasatori sint uni soferi...vai capul lor ca minte nu cred ca mai au...teoretic ar trebui sa mearga,dar atentie la jante cu bordurile...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
e foarte nepasator cu solenza lui.noroc de mine ca ii mai aduc aminte sa mai faca cate ceva.in fine....ma intereseaza daca o sa aiba intr-un fel probleme.???
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Schimba le, dale inapoi ce drac sa faci cu 145 pe solenza?In plus arata si ca dracu
PS. Sa caute pretenu tau pe careva cu un matiz sau alte masini ce au 145 sa se scape de ele This post has been edited by ovidiu87: 9 Dec 2010, 17:00 |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
si eu ma gandeam ca ale mele de 185 is cam grele........dar trec eu cumva iarna asta cu ele....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
cel de la cere le-a cumparat nu vrea sa le schimbe....prietenul asta al meu a zis ca o sa mearga asa iarna asta(v-am zis ca e nepasator si nu prea da importanta).oricum va multumesc de raspunsuri
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
stigalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 9 June 09 From: CL sau B ![]() |
A cumparat careva de pe sit-ul acesta http://www.anvelopejantepromotii.ro/?
Au niste preturi super mici si suna cam dubios; poate ma insel!Astept pareri |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eu am cumparat in primavara GoodYear DuraGrip 165/65 R14. Sunt super ok oamenii. Anvelopele au DOT 2010
![]() Anvelopele de iarna tot de aici le voi cumpara. This post has been edited by Iulikk: 16 Dec 2010, 19:32 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
QUOTE(stigalex @ 15 Dec 2010, 18:37) A cumparat careva de pe sit-ul acesta http://www.anvelopejantepromotii.ro/? Au niste preturi super mici si suna cam dubios; poate ma insel!Astept pareri - daca dadeai cateva pagini in urma pe acest topic ai fi gasit informatii despre acest site - sunt ok si super seriosi, dar ai grija sa intrebi de codul DOT |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
stigalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 9 June 09 From: CL sau B ![]() |
pana la urma am cumparat de pe alt sit! Fulda Kristall Montero 3 185/bucata dot 2010!revin cu pareri dupa livrare
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Ce dimensiuni? Zi-ne si noua site-ul!
|
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:03 |